Reacties voor: StompBox: een voetpedaal voor je iPhone-gitaarversterker

De StompBoxController is een voetpedaal voor bij je iPhone-gitaarversterker. Op het apparaat wijs je een van de twaalf effecten in een app toe aan de vier knoppen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Nu,…dit is echt interessant.
    Ik ben benieuwd hoe het werkt, als het zonder latency werkt, dan zie ik het nog wel zitten dit ding aan te schaffen. Mijn pedaal is aan vervanging toe, en als ik hier zonder vertraging mijn geluid uit kan krijgen zou dat heel tof zijn.

  2. leuke spielerij, maar no way dat dit mijn TC Electronic Nova System kan vervangen… Ook vraag ik me af hoe het zit met de latency van dit ding.

  3. jammer alleen voor gitaar en niet voor bass!

  4. Ik denk dat het geen probleem is dat ding ook te gebruiken voor bas, het hangt van de app af die je gebruikt waarvoor je het kan gebruiken, bas, gitaar, zang, maakt allemaal niet uit volgens mij.

  5. 99 Euro? Dan kan je net zo goed een “echte” kopen, waarvan de kwaliteit 1000 keer beter is.

  6. Origineel geplaatst door Maarten
    99 Euro? Dan kan je net zo goed een “echte” kopen, waarvan de kwaliteit 1000 keer beter is.

    99$ is geen 99€, en een echte,…daar ben je rond de 350€ voor kwijt als je iets kwaliteit wil, en dan heb ik het niet over een standalone distortion boss stompboxje.
    Over de kwaliteit ben ik trouwens niet zo zeker of die wel zo slecht zal zijn. De processor van de ipad is vele malen sneller dan wat er normaal qua electronica in zo’n pedalen zit, en de box zelf ziet er me degelijk uit. Als de iPhone of iPad dan het werk doet kan het goed zijn dat het nog wel goed werkt.

  7. Heel handig zo’n stompbox, alleen erg onhandig dat ik dan mijn Apogee Jam niet kan gebruiken. De invoer van de 3,5mm met of zonder jack vind ik een erg matige en slecht versterkte verbinding.

  8. Cool! Krijgen we nu iPad-zuinige gitaristen op sokken op het podium? 🙂

  9. En wat als je gebeld wordt of mail krijgt?? Gaan ineens al je ‘vrienden’ je bellen als ze weten dat je een gig hebt….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.