Reacties voor: Stievie Premium laat je kijken naar 13 Vlaamse tv-zenders

Stievie Premium is van start gegaan in België. Vlaamse tv-kijkers kunnen voor 10 euro per maand kijken naar 18 televisiezenders op de iPhone, iPad, laptop en tv-scherm, zowel live als uitgesteld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Net zoiets als knippr in Nederland dus. Mooi en leuk initiatief maar als volwaardige vervanging van tv via de kabel op je tv is het nog niet! Kijken via mobiele apparaten prima, streamen naar je tv gaat ook nog wel maar daar houd het op qua bedieningsgemak helaas..

    Aan de andere kant “zap” je met je mobiel ipv de reguliere afstandsbediening.. als je op je grote tv wil kijken. Qua kosten scheelt het ook niks met mijn huidige tv via de kabel en deze (Delta) bied ook een app waarmee live tv kijken op mobiele apparaten mogelijk is.

    Doelgroep is niet diegenen die willen overstappen van tv aanbieder maar meer iets voor erbij voor onderweg en of bijvoorbeeld op de camping makkelijk tv kunnen kijken.

  2. Het is een mooi idee dat je geen kabelabonnement meer nodig hebt maar het probleem in België is dat de internet only abonnementen maandelijks ook heel duur zijn. Operatoren pushen sowieso altijd hun (ook veel te dure) bundels.

  3. @iChris74: met Knippr heb je wel een afstandbediening omdat het een volwaardige AppleTV app heeft. Voor mij meer dan voldoende en veel voordelen voor mijn gebruik en gemak dat alles onder platform valt.

  4. Klinkt mooi.
    Alleen,…

    De belgische providers houden dit tegen.
    Je hebt in België nog steeds datalimieten. De monopoliehouders Telenet en Proximus maken hier prijsafspraken over (ook al zeggen ze van niet).

    Een internet-only abonnement van Telenet met een limiet van 200GB kost 50€
    Wil je zonder limiet surfen, ben je 73€ kwijt. En als je elke dag TV wil kijken via stievie gaat die 200gb per maand limiet niet halen.
    Dus, 73€ + 10€ stievie = 83€

    Een bundle bij telenet waar je onbeperkt internet hebt, TV op alle apparaten (met 10-tallen meer zenders), en een vaste lijn met onbeperkt bellen in de daluren kost je 79€

    Ik vraag me af wie via Stievie zal kijken.

  5. @Angelus: ja klopt, dan wel idd 👍

  6. Er moet idd dringend iets gedaan worden aan de prijzenstructuur van Telenet.

    En… als er geen AppleTV app komt begin ik er zelf niet aan. Ik weet dat Airplay ondersteund is, maar dat is veel omslachtiger.

    Waarom bieden ze hun programma’s niet gewoon aan op Netflix. Alle zenders moeten tegenwoordig hun eigen stream services opzetten, dat is niet kost efficient. Zeker niet voor kleine spelers zoals Medialaan en VRT. Mss dat de productiehuizen dan maar rechtstreeks naar Neflix moeten gaan.

  7. Ik weet niet hoor,🤔 maar ik zit gewoon bij Proximus en betaal maar €37,50 per maand voor unlimited internet only.

    Edit: blijkbaar is dit niet meer te bestellen.
    Scarlet heeft wel een vergelijkbare deal 👍🏼

  8. Ik was betalend abonnee bij Stievie tot 2 jaar geleden.

    Doch:

    De vrt en sbs kanalen heb ik via hun eigen sites, medialaan kanalen gaat via stievie free…. de rest vind ik op youtube en netflix wel.

    Ze hebben meer dan 2 jaar geleden deze Stievie aangekondigd, ondertussen zijn ze door iedereen ingehaald.

    En de jeugd ? Die vinden hun favoriete kijkvoer op de websites en youtube.

  9. Werkt helaas alleen wanneer je een Belgisch adres hebt / invoert bij de registratie.
    Heb de App er weer “Afgekipprt”…

  10. “Wie uitgesteld kijkt naar programma’s van de Medialaan-zenders, moet via Stievie wel enkele minuten gepersonaliseerde reclame dulden die niet doorgespoeld kan worden.” … Betalen voor reclame …

  11. @Dries dk: waarom telenet of proximus
    ik heb scarlet bundel trio
    39 euro onbeperkt download

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.