Reacties voor: Kijk nu ook gratis Belgische tv op je iPhone met Stievie Free

De Belgische tv-app Stievie is er vanaf vandaag ook voor de iPhone. Met Stievie kijk je gratis live naar een aantal Belgische zenders, of kijk je shows later terug.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Mogen ze van mij ook een Nederlandse variant van maken met NPO 1,2,3 en RTL 4,5,7, Z. Gebruik de betaalde versie van Stievie al lange tijd naar tevredenheid en is gemakkelijk om vanuit het buitenland de Vlaamse TV bij te houden.

  2. Wat dacht je van Horizon Go?

  3. Ik zou wel eens Amerikaanse zenders gratis willen kunnen bekijken. Van al die geweldige series, die we hier nooit zullen zien of maar 1 seizoen van een serie op Netflix. Zoals suite, die heeft al meerdere seizoenen maar is nergens online.

    Dus liefst iets vanuit Amerika ☺️😀
    Iemand tip?

  4. En airplay?

  5. @Mazinho: Als je een Expat bent dan gaat dat niet. Of ze moeten het openstellen, zodat je het ook in het buitenland mag gebruiken.

  6. @johan: je kan gewoon streamen naar je AppleTV.
    Je krijgt dus TV voor niks. Ik heb er net even mee gespeeld, maar helaas is er op de zenders die aangeboden worden écht niks interessants te zien.

  7. @Marc: Downloaden via de nieuwsgroepen. suits tm seizoen 6 geheel op de harde schijf incl ondertitels. Of ook n tip, via Popcorn kijken. Installeren op je iPad, streamen via de Atv en kijken maar. (Helaas soms zonder ondertitels) maar wel Suits tm seizoen 7!

  8. @Marc: Er zijn inderdaad heel wat goede Amerikaanse series, maar op de Amerikaanse zenders is er ook een hoop bagger. Verder kan je 5 min kijken gevolgd door 5 min reclame, wat ook niet zo aangenaam is…

  9. Haha, hier in Nederland waardeloze programma’s op tv maar in België is het niet veel beter. Wat een rommel!

  10. @Erik: Suits zit nog maar op seizoen 5 😉 Naar 6 en 7 kijken zou wel héél erg straf zijn….

  11. @Erik: sorry dat ik nu een gekke vraag stel. Maar is dat op de legale manier? Heb geen zin om straks een instantie achter mijn broek aan te krijgen.

  12. @Marc: Google eens op VPN

  13. Origineel geplaatst door dave
    @Marc: Google eens op VPN

    Ja, juist, want dat mis ik ff in het bericht: voor wie graag vu Nederland wil kijken heeft dus wel een Vpn nodig, om de app ‘te laten denken’ dat je vu België kijkt.
    Anders weigert ie.

  14. @dave: er zijn er zoveel ;). Een die iemand kan aanbevelen??

    Zijn er ook genoeg die het niet goed vinden om films mee te kijken. Dus als iemand een tip heeft over een goede VPN, graag.

    En met een VPN kan je wel films zien die uit Amerika komen? Of begrijp ik het niet goed?

    Origineel geplaatst door Jabbez:
    Ja, juist, want dat mis ik ff in het bericht: voor wie graag vu Nederland wil kijken heeft dus wel een Vpn nodig, om de app ‘te laten denken’ dat je vu België kijkt.
    Anders weigert ie.

    Is dit ook geldig voor deze app dan?? Wat is vu ?

  15. @Marc: “Is dit ook geldig voor deze app dan?? Wat is vu ?”

    Bij mij gaf de app dat iig aan…
    En met ‘vu’ bedoelde ik ‘vanuit’, sorry, luiheid van mij:-)

  16. Oké, dank je wel 😉
    Maar welke VPN moeten we dan nemen?

  17. @Jabbez: nog een tip welke VPN het beste is??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.