Reacties voor: Stievie Free-app komt eraan: gratis tv terugkijken met reclameblokken

De Stievie Free-app is bijna klaar: de makers zijn begonnen met een betatest voor deze app, waarbij je gratis Vlaamse tv-programma's met reclameblokken kunt terugkijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Interessant. Zowel voor mij als voor anderen.

  2. Ik kijk hier echt naar uit.
    Al zou ik nog liever hebben dat Bhaalu terug zou komen…

  3. Mijn gedachte: de betalende versie was een flop, niemand wilde €9,99 betalen per maand…

  4. Jammer dat zenders één en Canvas e.d. verdwenen zijn in de free-versie. De zenders die nu meedoen aan de free-versie bieden hun programma’s al aan op hun website, gratis en zonder reclame.

  5. Hmmm.. interessant, maar als er geen Apple TV versie komt laat ik het liggen. Ik wil daar best voor betalen… maar ik heb geen zin om op zo’n klein schermpje te kijken.

  6. @iMakker: Ik maak er nochtans al een paar jaar gebruik van. Toegegeven, ik woon in het buitenland dus dan is deze app ideaal voor mij! Als ik nog in Belgie had gewoond dan had ik er ook niet voor betaald.

  7. Jammer, dat er geen Apple TV app uitkomt. Nochtans hét argument om Stievie te gaan gebruiken !

  8. Origineel geplaatst door Mikaël
    Jammer, dat er geen Apple TV app uitkomt. Nochtans hét argument om Stievie te gaan gebruiken !

    Ik was net hetzelfde aan het denken!

  9. Ik zou liever hebben dat vrt en ketnet via appletv beschikbaar zou komen, desnoods via een kleine vergoeding.

  10. Ik kan wel inloggen op de site. En gebruik maken van sommige functies. Maar net als bij de oude stievie denk ik dat we niet alles kunnen kijken.

  11. Ik heb het geluk om, sinds gister, een betatester te mogen zijn :-)Vroeger altijd een betaalde versie gehad nu dus de “gratis versie”. Ik kijk, als Nederlander, vooral naar VTM en 2BE.Opnemen zit niet bij de opties maar wel het terugkijken tot zeven dagen. Reclameblokken met meestal 3 reclames duren samen 45 seconden.

  12. @iculture ik kan toch Stievie afspelen via Chromecast hoor. Geen enkel probleem…

  13. vreemd, de vorige versie werkte perfect over Airplay.

    Maar wat ik niet begrijp: hoe moeilijk kan het zijn om een versie te maken voor Apple TV? Maak hem desnoods betalend, en ik zeg met plezier mijn kabel op.

  14. @jochen: Je kan met de betalende stievie app inderdaad met chromecast casten, maar met de nieuwe stievie free voorlopig niet, ben ook beta tester.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.