Reacties voor: Steve Wozniak: ‘Tablet is voor normale mensen’

Steve Wozniak heeft op een bijeenkomst over netwerkstorage gezegd dat een tablet voor normale mensen is, niet zozeer voor computernerds.

Reacties: 11 reacties

  1. Gelukkig maar. We willen niet al te snobistisch overkomen natuurlijk. We kunnen weer gewoon ademhalen.

  2. Zoń tablet is gewoon super, jammer dat je nog altijd hiernaast een pc nodig hebt…. Ik hoop dat in de toekomst alles kan op de tablet. En de pc de brullen bak in.

  3. Sorry, maar als ik hem bovenhaal op de hogeschool tussen al die mensen met hun ‘laptops’ is het alsof ik iets speciaals en ongezien bovenhaal. Om de vijf voeten krijg je dan ‘Is dat een iPad?’ te horen… -_-

    ‘t Mag tijd worden dat dit wat ‘in de cultuur’ geraakt…

  4. Inderdaad, je ziet steeds meer met een iPad. Toen ik vorig jaar een iPad kocht en deze alleen nog maar in Amerika verkrijgbaar was, kreeg je heel vaak een reactie. Maar ook heel vaak. Je ziet nu mensen nog wel kijken, maar als je met een laptop in de tram/trein zit heb je dit ook.

    Het is dus inderdaad wel zo dat mensen het wat normaler vinden. Aan de ene kant is dit natuurlijk wel jammer, maar kan natuurlijk niet altijd zo blijven. Ditzelfde was toen ik de iPhone had, iedereen zat te kijken. Nu zie je iedereen met een iPhone 3G(s)/4 lopen

  5. Origineel geplaatst door dannyy
    Nu zie je iedereen met een iPhone 3G(s)/4 lopen

    Ik stond in de metro in parijs, waar ik zo al binnen een straal van 10 meter al 5 zichtbare (dus uit de broekzak) iphones kon tellen.

  6. @kaas: Als ik in de aula op school kijk zie ik er al een stuk of 50, echt heel erg.

  7. Ik moet zeggen dat ik toch nog vaak dezelfde bekende blikken krijg als ik in bijvoorbeeld de trein m’n iPad tevoorschijn haal, als precies een jaar terug.

  8. Weet iemand hier het email adres van Steve Wozniak?

  9. @Lars

    Op school ben ik pas uniek 😀
    Ik ben de eenigste met een iPhone 2G. Terwijl de rest van die gastjes een 3Gs of 4 hebben.
    Ik heb toch het gevoel dat veel mensen hun iPad de buitenwereld niet zien :/ heb nog nergens iemand met een iPad gezien behalve de verkopers van BMW en Mercedes op het autosalon.

  10. Ach, in de Thalys 1e klasse naar Parijs heb je inderdaad wel een iPad2 nodig om nog op te vallen;-)

    GZK

  11. @Matjas:
    Dan ben je ook uniek als je een 3310 hebt op school, maar wil je dat ook:p

    Maar inderdaad, als ik wat verder moet dan neem ik mijn iPad wel mee, maar voor de 25 minuten die ik zit onderweg naar school vind ik het de moeite niet. Als ik hem op school gaat gebruiken, dan zijn er een aantal klasgenootjes die ik niet helemaal vertrouwd:p

    In het vliegtuig vorig jaar naar thailand zag ik dan weer heel erg veel mensen met een iPad zitten..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.