Reacties voor: Steve Wozniak spreekt op 18 november in Den Haag

Steve Wozniak komt op 18 november voor een lezing naar Den Haag. Tijdens Meet The Future staat The Woz ingepland tussen lezingen over techniek en betawetenschappen.
Lees het complete artikel → Steve Wozniak spreekt op 18 november in Den Haag
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 29 reacties

  1. Echt een idioot is het ook met zn domme uitspraken maar goed

  2. Lijkt me wel tof.. misschien maar eens heen gaan 😀

  3. En zing mee: Hij was maar een clown…

  4. Zojuist opgegeven. Supertip!

  5. Vetjes !

    Wou mij net inschrijven , maar blijkbaar lukt het niet met een Belgsiche postcode .. heb dus maar direct een mailtje gestuurd naar hun 😀 . Wil ik niet missen !

  6. Hehe, met z’n twee iPhones (THE best solution for the battery problem)

  7. Leuk, eindelijk mijn held bij apple te kunnen zien:), de enige die na mijn idee begrijpt wat een gebruiker wil een toestel waar hij zelf de macht over heeft.

  8. Deze kans krijg je als geek niet vaak, ik ga zeker!

  9. Hey…..hij heeft wel een witte…hoe kan dat nou?

  10. @johan: Dat is een 3g of 3gs

  11. @johan: volgens mij is dat een 3gs, tog?

  12. Origineel geplaatst door Johan
    Hey…..hij heeft wel een witte…hoe kan dat nou?

    Ehh dat is gewoon een 3G of 3GS.

  13. ja, ik ga 🙂 leuke tip!

    ps @Johan: dat is een 3G of 3GS..

  14. Het ligt misschien aan mij, maar ik vind het nogal respectloos wat hier geschreven wordt; eerst wordt ie in het artikel ‘clown’ genoemd, dan in de reacties ‘idioot’…

    Het is best een vreemde snuiter natuurlijk, maar die man heeft meer verstand in z’n hoofd èn meer bereikt in z’n leven dan wij hier allemaal samen.

    Ik zou best graag naar hem gaan kijken, maar als dit het gemiddelde niveau is van de bezoekers daar dan schaam ik me kapot en sla ik liever over. Beetje jammer.

  15. Omdat je meer hebt bereikt in je leven wil nog niet zeggen dat je geen clown of idioot kunt zijn.. Hij is niks meer of minder dan wie hier dan ook hoor…
    Kom op zeg, die imago heeft deze beste man een beetje! Lijkt mij wel een toffe peer verder.. Of had ik geen peer moeten zeggen î„…

  16. Origineel geplaatst door sredlums
    Het ligt misschien aan mij, maar ik vind het nogal respectloos wat hier geschreven wordt; eerst wordt ie in het artikel ‘clown’ genoemd, dan in de reacties ‘idioot’…Het is best een vreemde snuiter natuurlijk, maar die man heeft meer verstand in z’n hoofd èn meer bereikt in z’n leven dan wij hier allemaal samen.Ik zou best graag naar hem gaan kijken, maar als dit het gemiddelde niveau is van de bezoekers daar dan schaam ik me kapot en sla ik liever over. Beetje jammer.

    300% gelijk! met een vierde van zijn brein was ik al tevreden….
    (naar het schijnt snapt trouwens 7/5 van de mensen niets van breuken…)

  17. Origineel geplaatst door Daejji
    Omdat je meer hebt bereikt in je leven wil nog niet zeggen dat je geen clown of idioot kunt zijn.. Hij is niks meer of minder dan wie hier dan ook hoor…
    Kom op zeg, die imago heeft deze beste man een beetje! Lijkt mij wel een toffe peer verder.. Of had ik geen peer moeten zeggen î„…

    Tja, jullie gevoel bij de woorden ‘clown’ en ‘idioot’ is blijkbaar wat anders dan het mijne… en dan de gangbare betekenis ervan.
    Synoniemen.nl geeft bijvoorbeeld als synoniemen voor ‘idioot’:
    cretin, domkop, domoor, dwaas, dwaze, ei, gestoorde, krankzinnige, malloot, maniak, oen, spring-in-‘t-veld, stomkop, waaghals, waanzinnige, zonderling, zot, botterik, debiel, ezel, hansworst, imbeciel, klojo, klootzak, lijpkikker, stommeling, stommerik, sufferd, sukkel, uilskuiken, zakkenwasser, absurd, achterlijk, belachelijk, bespottelijk, bezopen, dol, dwaas, gek, getikt, halfgaar, krankzinnig, lachwekkend, ongerijmd, onnozel, onzinnig, redeloos, simpel, stom, stompzinnig, stompzinnige, stapelgek.
    Er zitten vast wel wat woorden tussen die op hem van toepassing zijn, maar ik blijf er bij dat de ‘gemiddelde’ strekking van deze synoniemen hem geen recht aan doet, en niet overeen komen met zijn imago.
    Je hebt wel volledig gelijk dat hij niets meer of minder is dan anderen, dat heb ik dan ook nooit beweerd.

  18. Ik vind Woz ‘n toffe peer. Hij compenseert waar Steve tekortschiet: gevoel voor humor.
    Gezond ziet hij er niet echt uit maar ‘s is een verstandige plezanterik.

  19. Werkt die man nou nog steeds bij Apple? Beetje raar dan dat hij kritiek geeft op zijn eigen producten!

  20. Hij is de man.

    Echt jammer dat hij niet meer 100% apple is en dat hij alles bedenkt. Het botste teveel met Jobs die echt de commerciele man is.

    Wozniak is echt de man van het volk.

    Zijn autobiografie is ook geniaal iWoz!

  21. Briljante kerel, die ik al eens heb gesproken in Amerika.
    Geweldige man, met veel humor, en zeker wat merkwaardige trekjes, maar bovenal briljant, benaderbaar en uiterst vriendelijk.
    Ik ga zeker 18 november naar zijn lezing toe.

  22. Wie Wozniak wel eens in levenden lijve wil ontmoeten…

    Met nadruk op “lijve” …

    Mee eens, idioot of niet, briljant issie zeker!

  23. @Excellence: Vriend? Dankzij hem zit je voor een computer zoals je die nu kent. Hij kijkt vooruit en denkt zeer out-of-the-box!!!

  24. niet in het weekend 🙁 jammer… anders was ik zekerweten gegaan.

  25. @iPhoned: Volgens mij werkt de Woz al jaren en jaren niet meer bij Apple. Daarom kan hij ook zoveel kritiek leveren! Mensen, een beetje scherper worden hier hoor. Ik lees zo ontzettend veel onzin op deze website, zelfs in de posts van moderators.

    Wozniak was aanvankelijk de technicus van Apple, is ook mede-oprichter, maar heeft geen enkele rol meer bij Apple. Dus staat het hem vrij om kritiek te leveren op huidige producten. Hij is dus niet ‘de clown van Apple’.

  26. hoi ff een vraag aan iedereen hier; hebben jullie ene bevestiging ontvangen van je aanmelding? BVD

  27. Hoi een vraag aan degenen die zich hebben aangemeld; heb je een ontvangstbevestiging van gekregn via de mail of anders?

  28. @Sjoerd – Even opletten Sjoerd, voordat je kritiek levert! Woz staat nog steeds officieel op de loonlijst van Apple.

    Wikipedia:

    He still remains an employee (and receives a paycheck) and is a shareholder. He also maintains connections with Steve Jobs.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.