Reacties voor: Steve Wozniak komt 23 oktober naar Apps World Europe

De conferentie Apps World Europe heeft Steve Wozniak gestrikt als spreker. Wozniak zal vertellen over de historie van Apple en ondernemerschap.

Reacties: 17 reacties

  1. Heeeee, even doorsparen 🙂

  2. “The Woz”, de schepper van de moeder van alle microcomputers: de Apple II en //e 😉

  3. 1175 euro voor een twee dagen ticket? :0
    En de ontwikkelaars maar klagen dat ze weinig verdienen via de app store. 😉

  4. Deze man wordt gehyped, maar wat is hij nu helemaal? OK, hij is mede-oprichter van Apple, maar door daar weg te gaan heeft hij vooral een gebrek aan inzicht getoond. En wat heeft hij daarna nog bereikt?

  5. Origineel geplaatst door Johan
    Deze man wordt gehyped, maar wat is hij nu helemaal?

    “The Woz” heeft de allereerste microcomputer ontworpen met uitbreidingsslots, de Apple II. IBM heeft die architectuur nagemaakt in de IBM Personal Computer. En sindsdien heten microcomputers “PC”. 😉

  6. De microcomputer staat op naam van robert noyce van Intel

  7. Origineel geplaatst door Jannie
    De microcomputer staat op naam van robert noyce van Intel

    Lees nog eens heel aandachtig: ““The Woz” heeft de allereerste microcomputer ontworpen met uitbreidingsslots, de Apple II.”

  8. @dekon7: Als je als ontwikkelaar weinig verdient is dit inderdaad een fikse prijs. Vooral de organisatoren van de conferenties worden er rijk van. En Wozniak wil natuurlijk ook rijkelijk gecompenseerd worden.

  9. ‘The Woz’ is een icoon! Heeft inderdaad de Apple I/II ontworpen maar daarna… Ik vraag me af of hij vandaag de dag nog iets doet/weet met/van iOS/Objective-C etc. Denk dat hij beetje is blijven hangen in de techniek van toen en nu de techniek niet meer volgt. Stilstand is achteruitgang dus zijn inbreng op technisch vlak is vrijwel nihil vermoed ik. Maar… hij HEEFT veel betekend voor de ontwikkeling van de huidige computers dus blijft hij zoals gezegd een icoon, net als Neil Armstrong eens was…

  10. Origineel geplaatst door Timosha
    “The Woz” heeft de allereerste microcomputer ontworpen met uitbreidingsslots, de Apple II. IBM heeft die architectuur nagemaakt in de IBM Personal Computer. En sindsdien heten microcomputers “PC”.

    OK, fijn. Dat was een jaar of veertig geleden. En daarna? Daarna is hij het vleesgeworden voorbeeld geworden van de uitdrukking ‘De beste stuurlui staan aan wal’. Hij geeft constant commentaar vanaf de zijlijn, zonder zelf nog iets nuttigs te presteren. Veertig jaar gelden zou ik graag in de zaal gezeten hebben. Maar vandaag de dag zou ik geen cent overhebben om die man te horen spreken.

  11. @timosha
    Ja zo lust ik er nog wel één

  12. Het is gewoon de realiteit. Deze man leeft puur en alleen op vergane glorie, dankzij het feit dat veel Apple-fans een bijna religieuze verering hebben voor alles waar het woordje ‘Apple’ bij past. Natuurlijk is en blijft hij een icoon, al is het niet van het kaliber Neil Armstrong. Maar als spreker moet hij ook iets te vertellen hebben, en daar kan ik hem de laatste twintig jaar niet echt op betrappen.

  13. Origineel geplaatst door Johan
    Origineel geplaatst door Timosha“The Woz” heeft de allereerste microcomputer ontworpen met uitbreidingsslots, de Apple II. IBM heeft die architectuur nagemaakt in de IBM Personal Computer. En sindsdien heten microcomputers “PC”. OK, fijn. Dat was een jaar of veertig geleden. En daarna? Daarna is hij het vleesgeworden voorbeeld geworden van de uitdrukking ‘De beste stuurlui staan aan wal’. Hij geeft constant commentaar vanaf de zijlijn, zonder zelf nog iets nuttigs te presteren. Veertig jaar gelden zou ik graag in de zaal gezeten hebben. Maar vandaag de dag zou ik geen cent overhebben om die man te horen spreken.

    En wie ben jij?
    Wat heb jij gepresteerd?
    Wie gaat er betalen om jou te horen praten?
    Jij geeft alleen commentaar aan de zijlijn zonder ook maar iets betekend te hebben in deze wereld. Wow, das een hele prestatie ja…..

    Get a life en stop met zielig en jaloers te zijn

  14. Steve Wozniak werkt nu als Chief Scientist bij fusion-io.
    Fusion-io is het bedrijf dat de snelste ssd’s ter wereld maakt.
    Tot 6.7 GB/s.

    De bottleneck van de huidige computers is nog steeds de harde schijf in een computer. De ssd’s die nu op de markt zijn, zijn al een grote verbetering ten opzichte van oude harde schijven. Deze icoon heeft er dus voor gekozen om de technologie mee helpen ontwikkelen die wij over een paar jaar terug gaan zien in onze computers.

    Deze legendarische man is dus nog steeds bezig met innovatie.

  15. Origineel geplaatst door JantjeEn wie ben jij?
    Wat heb jij gepresteerd?
    Wie gaat er betalen om jou te horen praten?
    Jij geeft alleen commentaar aan de zijlijn zonder ook maar iets betekend te hebben in deze wereld. Wow, das een hele prestatie ja…..Get a life en stop met zielig en jaloers te zijn

    Wellicht iets anders omschreven maar ik ben het compleet eens met Johan, ik zou er ook geen euro voor over hebben. Ik hou gewoon meer, zoals vele denk ik, van de toekomst, dan van het verre verre verleden.!!

  16. Zou best wel een krabbel in mijn iWoz biografie willen hebben maar beetje duur, misschien als ie ‘s in Nederland komt.

  17. Je krijgt wel veel Wozniac voor dat geld, haha.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.