Reacties voor: Steve Wozniak: ‘iPhone niet de eerste telefoon van Apple, Android wordt leidend’

Apple heeft voor de iPhone al eerder een telefoon ontwikkeld, samen met een Japans bedrijf. Dat blijkt uit een interview met Steve Wozniak.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 78 reacties

  1. Android leidend? Leidend voorwerp bedoelt ie zeker?

  2. Meer mogelijkheden met Android? Complete nonsens als je het mij vraagt. Even de App Store met Android Market vergelijken en een mens weet genoeg.

  3. Windows is ook leidend.
    Mac OS X is beter…..

  4. Origineel geplaatst door daniel
    Android leidend? Leidend voorwerp bedoelt ie zeker?

    Dan is het nog altijd lijdend voorwerp. Leiden is voorop lopen, lijden is afzien.

  5. Mooi gezegd wout

  6. Het zal gaan tussen Windows en Android. Maar voor kwaliteit zal je moeten zijn bij iOS.

  7. Ach wat lief. zelfs de oprichter van Apple praat onzin in de ogen van de fanboys.

  8. Android is momenteel nog niet leidend maar ik denk dat het dat inderdaad zeker kan worden. Google is simpelweg inventiever en luister meer naar gebruikerswensen. Ze releasen liever een beta ter ondersteuning van de achterban dan dat ze wachten en later een ‘topproduct’ zoals de iPhone ineens op de markt zetten.

    Android zal inderdaad zoals Windows meer mainstream worden en zal het aantal apps de applestore voorbij gaan.

  9. Hahaha
    “Een ingespeeld team…geld is niet belangrijk.”
    In de biografie van Jobs is te lezen dat de twee Steve’s ruzie kregen en uit elkaar gingen over een bedrag van $10.000.

  10. @daniel

    Android leidend? Lijdend voorwerp bedoelt ie zeker?

    Meer mogelijkheden met Android? dat is Complete onzin.

    Steve Wozniak heeft te veel Fanta gedronken denk ik.

  11. Steve Wozniak

    Te veel Fanta gedronken ????

  12. @frankhan:
    Ik had het niet mooier kunnen zeggen. 🙂

  13. Android leidend? Jah natuurlijk, vergelijk prijs en de aantal telefoons, heel erg logies dat Android leidend wordt. Maar de kwaliteit is nog ver te zoeken bij Android, heb hier nog drie Samsung Galaxy’s liggen van werknemers met alleen maar vastlopers! Vreselijk irritant. Nee doe mij maar IOS! Op een Apple telefoon. En voordat Android leidend is heeft Apple alweer iets nieuws.

  14. Apple is Windows al voorbij toch? Apple ruled gewoon :p

  15. Origineel geplaatst door Guillaume
    Meer mogelijkheden met Android? Complete nonsens als je het mij vraagt. Even de App Store met Android Market vergelijken en een mens weet genoeg.

    Op een smartphone zitten wel meer dingen dan een appstore hoor

  16. Als je de toelatingseisen van Apple en Andriod naast elkaar legt, dan zul je zien dat Andriod veel meer mogelijkheden heeft en dus voor een veel groter publiek aantrekkelijk is. Veel groter publiek betekend dat Andriod eerder leidend wordt dan Apple…

  17. android kan standaard veeeel meer, haal de appstore en de androidmarket weg, wat kan een iphone dan nog? die simpele android LG had standaard meer snufjes hoor

  18. Ach, zelfs als 1 van de topmensen van Apple zegt dat Android leidend zal zijn en er meer mee mogelijk is zijn er nog Apple fanboys die vol houden.
    Ik blijf nog even bij de iPhone omdat ik tevreden ben en al mijn reeds betaalde apps mee kon nemen en het allemaal nog net ff fijner werkt en er mooier uitziet, maar er zijn ontzettend veel mensen die een goedkopere toestel willen die minstens hetzelfde kan en zelfs meer.
    Android heeft al een grote inhaalslag en is al een zeer grote concurrent. Niet je oogkleppen ophouden, hij heeft gelijk.

  19. Het probleem is dat alle app’s door de censuurhanden van Apple moeten komen , Android is veel soepeler ..er heerst daar minder verzet tegen apps die voor anderen dan 12+ zijn

  20. Origineel geplaatst door Stan
    Origineel geplaatst door danielAndroid leidend? Leidend voorwerp bedoelt ie zeker?Dan is het nog altijd lijdend voorwerp. Leiden is voorop lopen, lijden is afzien.

    Inderdaad! Wil net zeggen …

  21. dat je inspiratiebronnen niet altijd mensen, maar ook boeken kunnen zijn.

    …en door wie zijn die geschreven dan? Varkens?

  22. Ik vraag me altijd af wat mensen bedoelen met veeeeel meer kunnen op een Android. Ik gebruik mijn iPhone om te bellen, mailen, sms-en, en een beetje internetten en af en toe een foto maken. Die hele berg apps zijn leuk, de spelletjes zijn super, maar ik kan ze zonder problemen links laten liggen. Voor de meeste collega’s die van mij die ook een Iphone hebben geldt hetzelfde. ik denk dat 90% van de mensen een smartphone puur gebruiken om te bellen, mailen, sms-en of foto’s maken.

  23. De man heeft gelijk. Uiteindelijk zal Android de bulk gaan bedienen, net als Windows. Betaalbaar, open en voor ieder wat wils. Bij iPhone ga je dan voor kwaliteit, design en eenvoud in bediening (net als OSX). Daar betaal je dus ook meer voor.

    Ik kies dan voor het gesloten karakter van Apple. Het kan genoeg en wat het kan, werkt goed omdat Apple er controle over houdt.

  24. Android is beter. Ik zal eens een paar zaken noemen:
    1. Multitasking, android ondersteunt vanaf het begin al volledige multitasking, met onbeperkte hoeveelheid apps. iOs ondersteunt beperkt multitasken en apple bepaalt zelf (met hun strenge regeltjes voor dit en dat) wat mag en waar de grenzen liggen.
    2. Flash, android (2.2 tenminste) ondersteunt tenminste flash, zodat je het web ziet zoals het bedoeld is. Je kan wel zeggen dat Flash de sites langzamer maakt, wat ook wel zo is. Maar zonder Flash kun je gewoon veel minder.
    3. Navigatie, op alle (redelijk nieuwe) android toestellen met gps zit google maps standaard. Bij iOs moet je voor een goed programma heel veel geld betalen.
    4. Toestellen, er zijn héél veel toestellen met android en maar 4 telefoons met iOs, waarvan sommige ook nog eens niet goed ondersteund worden (je kan er geen nieuwere software meer op zetten omdat volgens apple de toestellen hardwarematig te slecht zijn).

    kijk gewoon eens naar de feiten en je zult zien dat android in feite beter is, zielige apple fanboys…

  25. Maar is android niet op lg en htc toestellen anders? En hoezo heeft wozniak te veel fanta gedronken haha

  26. @Dutchylex:
    Al die dingen die jij noemt kunnen dus ook met een Android toestel en die is een stuk goedkoper dan een iPhone. Daarom zal Android het langzaam ook overnemen.
    Tja, wat je er meer mee kan..je hebt geen itunes nodig om iets op of van de iPhone te halen op elke willekeurig computer.
    Bluetooth bestanden naar elkaar sturen wat toch nog veel mensen doen volgens mij vooral jeugd missen sommigen bij Apple.
    Verwisselbare accu. Je toestel helemaal inrichten zoals je zelf wilt (widgets bijvoorbeeld). En nog wat dingen die ik nu ff niet kan bedenken of wat ik uiteraard niet weet.
    Apple heerst gewoon in kwaliteit, uiterlijk en simpelheid. Maar dit wordt bij een Android ook steeds beter. Denk ook dat Android uiteindelijk het zal winnen van Apple..maar dat maakt niet uit. Iedereen moet kiezen wat hij/zij zelf wil.

  27. Ik begin hoe langer hoe meer sympathie te krijgen voor Apple en hoe langer hoe minder voor Apple gebruikers.

  28. ‘t zal me eigenlijk een biet zijn wat leidend of lijdend wordt. Krijg nog steeds een glimlach op m’n gezicht als ik m’n iphone gebruik, … ennuuuh als ik dan een Fanboy ben… whatever…

  29. @MB:
    Leer eens lezen, niemand zegt dat je een fanboy bent als je blij bent met je iPhone volgens mij.

  30. Denk dat deze meneer gelijk gaat krijgen. De iPhone blijft wel de beste maar niet de grootste. Apple streeft naar perfectie en google naar de massa. Hetzelfde geldt voor microsoft.

  31. en waarom vergeten ze in dit idiote verhaal symbian? 50% van alle smartphones runt op symbian. nokia heeft wel aangegeven dat waarschijnlijk in haar de toekomst ook nokia zal overstappen op android en/of maemo.
    sinds een paar weken heb ik nu de N8, deze overtreft in alle verwachtingen en als ik ‘s morgens de keuze maak welke ik zal meenemen voor de dag, grijp ik sinds enkele dagen toch naar de N8 i.p.v. de iphone4.

  32. Origineel geplaatst door Pim
    Denk dat deze meneer gelijk gaat krijgen. De iPhone blijft wel de beste maar niet de grootste. Apple streeft naar perfectie en google naar de massa. Hetzelfde geldt voor microsoft.

    +1

  33. Het zou ook helemaal niet leuk zijn als iedereen een iPhone heeft. Laat android maar lekker groter zijn zodat iedereen een android heeft dan koop ik lekker een veel betere iPhone.

  34. Android is/word leidend omdat het goedkoper is, en het op meer mobieltjes zit, maar voor de kwaliteit blijf ik lekker bij mijn fruit.

  35. Origineel geplaatst door woout
    Windows is ook leidend. Mac OS X is beter…..

    Wie zegt dat os x beter is?
    OS X valt gewoon niet te vergelijken met windows 7, dus je kan ook niet zeggen dat het beter/slechter is

  36. Origineel geplaatst door woout
    Windows is ook leidend.Mac OS X is beter…..

    Wat is er zo mis met Android dan als OS?

    Ikzelf ben ook fervent iPhone gebruiker. Echter heb ik onlangs met de HTC Desire waarop de nieuwste Android geïnstalleerd was en ik moet zeggen; niets mis mee.

    Je kunt uiteraard wel kritiek gaan leveren over bijv menustructuren, maar dat is meer een kwestie van smaak.

  37. Ipv Apple bij te houden of kopiëren dat er idd zelf eens iets nieuws zoeken! Na-apers zijn het.. En de galaxy is maar 60euro goedkoper hoor. Ik blijf bij Apple’s mooie en kwalitatieve producten!

  38. Ik ben dolblij met Android als concurrent voor de iPhone. Hoewel ik waarschijnlijk altijd aan de iphone blijf is het wel goed dat Apple scherp wordt gehouden door concurrentie. Jobs is weliswaar een genie, maar ook een arrogante kwast die de klant als het even kan zijn wil op legt.

  39. Ik vind dat mijn iPhone veraf staat op vlak van kwaliteit. En nog veel verder als je prijs-kwaliteit gaat bekijken.

    Of ik denk dat Android zal domineren? Ik betwijfel het, Android heeft zodanig veel toestellen dat de mensen het uiteindelijk snel gaan beu zijn en daardoor een afkeer gaan krijgen van google en zijn producten.

    Op dat vlak kunnen ze iets van Apple leren, de reden waarop de iPhone zo populair blijft is, omdat er maar één nieuwe toestel per jaar komt en zo de spanning erin houden, omdat de gebruiker weet dat er nieuwe functies zullen bijkomen, maar dewelke?

    Bij Android, tja, het is gewoon een ander vorm van toestel met dezelfde functies.

    Ik zie wel veel kans in het meego platform van nokia-intel, veel grote producenten leggen zich er al op toe, amd zijnde de laatste die zich engageerd, wat toch een groot uitroepteken is, vermits intel en amd niet echt elkaars vrienden zijn.

    Achja, we zien wel in de toekomst, ik sta open voor beter, maar blijf nog even met mijn iPhone 🙂

  40. Is toch alleen maar goed dat je nu een concurrent hebt!
    En leidend kan ik me helemaal voorstellen! Op zich een redelijk product voor een goede prijs!
    Ja ik heb een Iphone en mijn vriendin een Samsung galaxy s!
    Beide goede apparaten en nee het is geen ios het is een ander os, je houd ervan of niet
    Maar zo minderwaardig tegen alles wat niet Apple is gaat me echt tever! Een kleine blik noem ik het maar! 😉

  41. Ik denk dat Apple met de iPhone een flinke wig heeft gedreven in de Windows-hegemonie, en de weg heeft gebaand voor nog veel meer Apple producten; zeker nu de consument ervarener is en niet alleen meer kijkt naar de prijs, maar ook naar zaken als bedieningsgemak, uiterlijk, betrouwbaarheid en omringende periferie als app shops e.d.

    NB:
    Soms denk ik zomaar dat dhr Jobs wel eens een punthoofd krijgt van flapuit Wozniak.

  42. “De iPhone heeft heel weinig zwakke punten. Echte klachten en problemen zijn er niet. ”
    Ook nooit klachten over de antenne, de designer daarvan is opgestapt en de glazen achterkant breekt records qua breekbaarheid.
    Maar verder …

  43. Ik had op nu.nl ook al een discussie hierover… ben er mee gestopt.
    Je hebt mensen die graag Android en Windows mobile draaien, en je hebt mensen die iOS draaien.

    Ik ben een iOS fan, gezien mijn ervaringen met Android en Windows mobile kan een alternatief besturingssysteem hier (nog) niet tegen op.

    nog nooit was ik na 2 jaar nog zo ‘vol’ van een telefoon als van mijn iPhone.

  44. @bas: Als je net zo scherpzinnig en kritisch op je eigen handelen/zijn bent komt het vast goed met deze wereld…

  45. Waarom zou Apple de grootste moeten worden? Als Apple kwaliteit blijft leveren en mee gaat met de tijd, dan zie ik mijzelf niet snel overstappen. Het zelfde dat ik mijn iMac niet snel ruil voor een PC.

  46. Origineel geplaatst door JanDeMan
    “De iPhone heeft heel weinig zwakke punten. Echte klachten en problemen zijn er niet. ”Ook nooit klachten over de antenne, de designer daarvan is opgestapt en de glazen achterkant breekt records qua breekbaarheid.Maar verder …

    En als ik een uurtje angry birds speel is mijn accu leeg, enz.

    Ik heb een 4 nu maar helaas hoogst waarschijnlijk de laatste iPhone.

  47. vergelijk windows niet met mac osx van beter en slechter. ik vind osx troep, sorry… maar doe mij maar windows… niet omdat het beter is, maar het past meer bij me.

    verander de woorden mac osx naar android, en windows naar iOS… deze mening delen veel mensen hier, maar willen gelijk de andere beledigen met onzin.

  48. iPhone weinig nadelen?
    Verder kan ik me wel vinden in zijn uitspraken.

  49. @zuiderwind:

    Heerlijk dit soort ongenuanceerde reacties op dit forum. Haalt het niveau flink omlaag.

    Ik ben een zeer tevreden iPhone/iPad/Macbook/iMac gebruiker. Maar ik ben niet blind voor de tekortkomingen van het systeem en voor de voor- en nadelen van andere merken. Ik heb een tijdje een HTC Desire gebruikt en deze telefoon/OS is zeker niet slechter dan de iPhone/OS. Ik ben overgestapt naar de iPhone omdat die beter in het systeem paste in combinatie met MobileME. ‘Fanboys’ die roepen dat alles behalve Apple slecht is hebben veel dingen niet begrepen.

  50. Origineel geplaatst door daniel
    Android leidend? Leidend voorwerp bedoelt ie zeker?

    Ik denk dat jij lijdend bedoelt.

  51. @frankhan
    Ik zou zeggen koop of probeer de galaxy s… U zult werkelijk versteld staan.. Wil je van je iphone af? Laat me dat dan effe weten..
    Ik ben namelijk van mening dat je 1 van de allerbeste, zoniet de allerbeste smartphone in je handen hebt!
    Maar smaken en meningen verschillen nou eenmaal 😉

  52. Origineel geplaatst door frankhan
    Ach wat lief. zelfs de oprichter van Apple praat onzin in de ogen van de fanboys.

    Wat zoek je dan op deze site, toch een beetje jaloers.

  53. Oehh na de Beatles teleurstelling nu dit.. Fanboys hebben echt hun week niet hahaha

  54. aaight ik heb zijn lezing helemaal gezien @ Meet the future
    vandaag, was zeker vet!!

  55. Anroid wordt dan misschien wel leidend, Apple blijft vindt ik de beste kwaliteit leveren. Ik heb nog geen iPhone, maar ik wil er graag één reserveren, vindt het een geweldig toestel. Al blijf ik liever Windows als besturingssysteem voor m’n computer gebruiken, ben er mee opgegroeid en ik vindt het overzichtelijker en fijner werken dan iOS.
    Wie er dan marktleider wordt op het gebied van telefonie, zal mij geen donder uitmaken, zolang alle merken maar blijven zoals ze zijn;)

  56. Fanboys in de aanval. Gut gut gut. Ik gebruik jaren Apple producten met alle plezier.
    Als het gaat om telefoons twijfel ik soms. Na de 3G had ik de keuze: naar de 4 of overstappen naar een Android toestel, want zonder gekheid: dat is zo slecht nog niet! Ga het proberen!

    Ik zou het niet raar vinden als het idd voorop zal gaan lopen als het gaat om mobiele OS. Het werkt net zo fijn als iOS… en een groot voordeel is dat het open is, dit in tegenstelling tot het gesloten iOS!

    Mijn zegen hebben ze, go Android go, concurentie is goed, dat haalt het beste bij beide bedrijven naar boven.

    En nee, ik stap nu niet over op andere computers oid, maar er bestaat echt meer dan Apple, en ja, ook dat kan goed zijn 😉

  57. Origineel geplaatst door Max: Anroid wordt dan misschien wel leidend, Apple blijft vindt ik de beste kwaliteit leveren. Ik heb nog geen iPhone, maar ik wil er graag één reserveren, vindt het een geweldig toestel. Al blijf ik liever Windows als besturingssysteem voor m’n computer gebruiken, ben er mee opgegroeid en ik vindt het overzichtelijker en fijner werken dan iOS.
    Wie er dan marktleider wordt op het gebied van telefonie, zal mij geen donder uitmaken, zolang alle merken maar blijven zoals ze zijn;)

    Wat heeft iOS met een PC te maken? OSX is zooo anders dan iOS (en Windows)

  58. Fanboys opgelet. iOS zal nooit marktleider worden. Met slechts een aantal toestellen waar het op draait waar Android er tientallen heeft.
    Hoe simpel is deze optelsom.

    Toen ik de titel las wist ik dat het een gebash over en weer zou worden op iphoneclub. En, zoals verwacht, het gebash heeft zich voltrokken. Hulde IPC gebruikers (including me, i know)

  59. Het is helemaal niet erg dat Android leidend wordt, zie het als Mac en Windows. Wie heeft er virussen? Wie heeft er een slecht systeem wat snel vast loopt? En wie heeft zich niet gebonden aan hun eigen hardware?

    tadaaa.

  60. Jup! Android zal gaan leiden… En dat is niet zo gek… Gratis open source os van deze tijd en elke fabrikant kan het gebruiken als ze dat willen! En dat is met Apple’s ios niet, dat is een gesloten os die enkel op Apple’s eigen telefoons gebruikt kunnen worden

  61. Ondertussen zijn er ook al virussen voor Apple hoor. De kenner weten overigens dat het eerste virus voor een Mac is geschreven.
    Maar daar gaat het hier niet om. Wozniak heeft gelijk, maar is het belangrijk wie domineert. Het gaat erom wat jij van je eigen toestel vind. Iedereen zoekt wat anders. Ik zoek bijvoorbeeld een toestel wat ik met een usb kabeltje aan elke pc kan koppelen, ook zoek ik een fatsoenlijke agenda waar bijvoorbeeld weeknummers in staan. En tsja…ik heb geen zin om te jailbreaken.

    Overigens grappig, had het van de week nog met de it afdeling over Android en Iphone. Ze hebben allemaal een bloedhekel aan het logge Itunes en vertellen me dat ze op diverse Androidtoestellen nog nooit klachten hebben gehad.
    Geen negatief woord over de Iphone hoor…maar sommige mensen hebben gewoon andere wensen.
    Niets mis mee toch.

  62. Laat vooral Android groter zijn, en laat Apple blijven kiezen voor design en kwaliteit, ik zou het toejuichen als al die pubers met iPhone over stapten naar Android, weg met die vervuiling en sms taal op mijn favoriete Apple forums!

    En ja, laat mij maar lekker elitair zijn.

  63. Wat ik niet snap van Apple…waarom ze zo zwaar achterlopen iedere keer… Waarom komen ze niet zelf met een eigen tv breedbeeld ipv dat stomme kastje iedere keer.. En waarom komen ze niet met een iPad en laptop in een… Kijk dat zijn de dingen waar ze aan moesten werken.. Nu laten ze de exclusiviteit voorbij hun neus lopen door de concurrenten die kansen te laten grijpen…

  64. Waar mensen zich druk om kunnen maken.
    Wozniak heeft helemaal gelijk,Android word leidend.
    Maar geeft dat? ik vind van niet.
    Android word tegenwoordig op een heleboel toestellen geinstalleerd en die ook nog eens simlockvrij en door elke provider geleverd worden,dus niet gek dat ze leidend worden.
    Denken jullie nu echt dat de mensen bij Apple daar 1 nacht om wakker liggen? tuurlijk niet.
    Apple moet zich bezig houden met het verbeteren van hun producten en dat lukt ze ( vind ik) erg goed.

    Persoonlijk ben ik sinds 2007 (toen de eerste iPhone uitkwam) me gaan verdiepen in het product Apple.
    Ik had een hoop gezeur met de HTC TyTn ( Windows 6.0 ) die na 3 mnd in de kast heb gegooid, en ben toen gaan spelen met de iPhone,
    Dit toestel heeft me een “wauw” gegeven en geeft dat nog steeds.
    Ik ben sinds juni van dit jaar ook over naar de Mac nadat ik constant ruzie met mijn Windows computer had en door de positieve ervaring die met de Iphone had heb ik de stap durven maken.
    Tot op heden ben ik zeer gelukkig met hoe de Mac werkt.
    Mijn vrouw heeft juist negatieve ervaringen met de iPhone. Zij heeft een 3G en heeft inmiddels haar derde toestel in haar bezit.
    vaak vastlopers, apps die niet willen opstarten en een accu die binnen 12 uur leeg is.
    Zij mag haar abbo weer verlengen en ik weet niet of zij weer een iPhone neemt.
    Voor haar thuiswerkplek moet ze gebruik maken van een Windows PC omdat de programma’s die zij nodig heeft niet draaien op de Mac.

    Wat ik wil zeggen is dit,
    Wees blij met wat je hebt en loop elkaar niet af te branden.
    Apple, Microsoft en Google hebben elkaar nodig om tot betere producten te komen.
    Zij zien dat….jij ook?

  65. @Guillaume:
    het is open source, hij heeft het niet over de apps

  66. Bij Android heb je tenminste keuze.
    Wil je Adobe Flash in de browser?
    Ja dat mag!
    Of je zet het uit.
    Dat is jouw keuze!
    Ik wil niet dat iemand voor mij bepaald wat ik wel en niet mag.
    Trotse HTC Desire HD gebruiker.

  67. @frankhan: Push-mail misschien eens uitzetten, dat scheelt bij mij een dag. Geen idee wat je verder met je iPhone doet, maar binnen een uur leeg lukt mij op geen enkele manier.

    Op het gevaar af dat ik een fanboy genoemd wordt, ik denk dat Woz gelijk heeft. Ik vind de iPhone beter dan Android, daarbij alles in ogenschouw nemend: vormgeving, gebruiksgemak, programma’s. Android is, en dat wordt alleen maar erger, te versnipperd. Als ik me niet vergis is de laatste, nieuwe software nog niet op de Galaxy te verkrijgen. Ook is Netflix nog niet verkrijgen op Android, juist omdat het te versplinterd is.
    Bij iPhone heb je dat probleem niet. Doordat Apple alles in de hand heeft, ben je altijd zeker van de laatste software en dat programma’s altijd op je iPhone werken.
    Dit neemt niet weg dat ik wel verwacht dat Android in aantallen zeker zal winnen van de iPhone. Er is meer aanbod, ook voor diegene. Die met minder genoegen nemen.
    Voorlopig blijf ik bij de iPhone.

  68. Voor de simpelen van geest Android-fanboys:
    “Leidend” is een foute vertaling. SW verwacht dat Android op kop zal gaan in de verkoopcijfers (op den duur).
    Niet ‘leidend’ op technologisch gebied.

  69. Ik en Woz hebben het zelfde gedacht over Android. Ze gaan groter worden omdat ze op meer toestellen te verkrijgen zijn, dat kan niemand ontkennen. Maar zo is Windows ook groot geworden

  70. @woout: IK vind windows toch fijner/beter voor een pc. bij de telefoons ga ik wel voor Apple iOS maarja. t is ieder zijn smaak

  71. Wat een gezeur allemaal.
    Nou hier de oplossing.
    Dan neem je ze toch allebei dat doet Steve wozniak al jaren heb ik gelezen.

  72. mac os is niet beter dan windows 7 , ik heb alle 2 en windows kun je veel meer doen , android is meer popular dan onze iphone voor een reden keus , dus android wil in het toekomst nummer 1 , mac os en ios heeft een probleem , en dat is apple , als je kunt mac os installeren op elke laptop gaat het os erg popular, zelfde met ios als je heeft ander merken met ios heeft apple meer klanten , tot apple dat doet blijft ios en mac altijd achter windows en android maar dat is wat apple wilt

  73. @woout: HE-LE-MAAL WAAR!

  74. Origineel geplaatst door Erik
    Het is helemaal niet erg dat Android leidend wordt, zie het als Mac en Windows. Wie heeft er virussen? Wie heeft er een slecht systeem wat snel vast loopt? En wie heeft zich niet gebonden aan hun eigen hardware?tadaaa.

    virussen? gratis virusbeveiliging heeft microsoft 😉
    slecht systeem wat snel vast loopt? dit slaat nergenst op…
    niet bebonden aan eigen hardware? INDERDAAD :D! en dat is maar goed ook!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.