Reacties voor: ‘Steve Jobs werkte aan iPhone met groter scherm’

Drie anonieme bronnen beweren tegenover Bloomberg dat de volgende iPhone een groter scherm krijgt. Steve Jobs zou voor zijn dood hebben meegewerkt aan het ontwerp.
Lees het complete artikel → ‘Steve Jobs werkte aan iPhone met groter scherm’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 30 reacties

  1. Zo te zie ook met grotere iconen? 😉

  2. Volgens mij heeft Steve over 20 jaar nog steeds aan dingen meegwerkt 😀

    Lijkt een beetje extra hype te zijn tegenwoordig: Steve werkte aan de iCar, en nu weer aan de nieuwe iPhone.

  3. Dit nieuws was vorig jaar herfst ook al bekend

  4. Origineel geplaatst door Kai
    Zo te zie ook met grotere iconen?

    Nee, met meer rijtjes iconen: er zijn 6 boven elkaar geplaatst, op de kleinere iPhone zitten er maar 5. Maar kan ook gewoon een keuze van de mock-upbedenker zijn.

    Het is natuurlijk logisch dat Jobs nog heeft meegedacht over de producten die de komende vijf jaar op de markt komen bij Apple.

  5. Dat met de grotere iconen was als grapje bedoeld. Op de foto hierboven zie je twee dezelfde iPhones’s, alleen de linker is vergroot.

  6. @Kai: Nee hoor, de linker heeft een andere dock-connector & is dunner.

  7. Steve was ook bezig met een medicijn tegen kanker,tbc,malaria
    Hij wad ook bijna de oplossing tegen honger in de wereld
    En de financiele crisis was op een haar na voorbij
    Helaas het heeft niet zo mogen zijn

  8. Groter scherm is oké maar geeft weer meer problemen met de accu
    Hopelijk dan naar verhouding een veel grotere accu

  9. Dit klopt wel overigens. Meerdere keren beweerde men dat Steve Jobs zich heel erg heeft ingezet voor het design van de iPhone 5. De 4s heeft die links laten liggen.

    Overigens denk dat ik de iPhone 5 exact hetzelfde design krijgt als die designs die uitlekte in oktober. Die designs moeten ergens van vandaan zijn gekomen, en de look en feel straalde duidelijke Apple uit.

  10. ik zou het erg fijn vinden als er horizontaal 4 iconen blijven en verticaal 5 worden. horizontaal 5 iconen vind ik er slordig uit zien

  11. @Dannydekr: en welke designs zijn dat dan? heb je misschien een linkje? ik weet namelijk niet welke je bedoelt.

  12. Hoe meer ik erover nadenk hoe meer ik er overtuigd van raak. De iPhone wordt niet groter, de home knop gaat weg en wordt vervangen door scherm met een virtuele home knop die enkel zichtbaar is als m naar binnen sleept (ofzo). Die geruchten gaan ook al langer in de ronde en past eigenlijk perfect bij dit.

  13. @RDG: hoe bedoel je naar binnen sleept? heb je een filmpje of foto ervan? link?

  14. Wie zegt dat de huidige indeling van het os hetzelfde blijft? Wie weet komt er een heel nieuw design en is de speculatie over hoeveel iconen er verticaal of horizontaal passend gemaakt moeten worden bij een groter scherm overbodig.

    Ik hoop in ieder geval wel op een redesign. 🙂

  15. Zo mag de volgende iPhone wel worden met de randen. Al die mockups zonder randen zien er niet uit. Ook al moet de uiterlijk er na 2 jaar wel anders uitzien.

  16. Ik wil helemaal geen grotere iPhone. Zo’n ding moet je de hele dag meeslepen. Huidige formaat is groot genoeg en zo niet dan koop je een iPad.

  17. @sailejamta: Ik bedoel de geruchten dat de home knop verdwijnt. Verder heb ik even snel een draft gemaakt van wat ik denk dat het wordt (let niet op de slechte afwerking 😛 ):

    Zoiets, waarbij nieuwe fullscreen apps en landscape video dus de volledige 4″ (heb het niet nagerekend) kunnen gebruiken. Bij legacy apps blijft de home button zichtbaar. Om de home button toch zichtbaar te maken in een nieuwe fullscreen app sleep je omhoog net als je gewend bent bij je notification bar, maar dan van onder.

  18. Dit houden we nog een paar maanden. Natuurlijk wordt het scherm groter. Maar zal nooit 4.8 worden. Veel te groot.

  19. Origineel geplaatst door Berry
    Steve was ook bezig met een medicijn tegen kanker,tbc,malaria Hij wad ook bijna de oplossing tegen honger in de wereld En de financiele crisis was op een haar na voorbij Helaas het heeft niet zo mogen zijn

    pfff, ochtend humeur inmiddels voorbij?

  20. @tyastg: Deze mockup is gebaseerd op officiële desgin-documenten die makers van hoesjes in handen hebben gekregen. Ik denk dat je er van uit kunt gaan dat de iPhone hetzelfde is als dit design, of hooguit een beetje anders zal zijn. Persoonlijk vind ik het erg mooi!

  21. Het zou tijd worden! Nog steeds een iPhone 3GS en heb de 4’s overgeslagen. Volgende iPhone is weer voor mij 🙂

  22. Ik heb eergisteren mijn iPhone uit elkaar gehaald om de homebutton te fixen en ze hebben de iPhone echt supergoed in elkaar gezet maar er is genoeg ruimte voor verbetering. Iedereen heeft het steeds over een groter scherm en volgens mij lukt dat wel en blijft hij mooi.

    Ik zal alleen heeeel erg graag van die waardeloze homebutton af willen. Ik heb alleen bij de iPad ook dat het vasthouden zonder het scherm aan te raken al lastig is voor mij dus een scherm tot aan het randje is net niet handig denk ik.

    Ik heb er eigenlijk wel heel erg veel zin in om de nieuwe iPhone te zien.

  23. Ook nog steeds de 3GS. Naar volle tevredenheid.
    De 4 en de 4S heb ik overgeslagen. Hoop niet dat ik de komende iPhone hoef over te slaan.
    Ik verwacht dat deze echt iets moet hebben die ik niet kan missen.

  24. Hoop alleen wel dat bedrijven dan 2 soorten apps moet maken voor 2 maten schermen. Anders hebben de 4 en 4s mensen wel retina scherm maar kunnen er geen gebruik van maken omdat alles gemaakt word voor 4 inch.

  25. 4 was het ongeluksgetal van Steve, dus 4inch zal er nooit komen!

  26. Origineel geplaatst door Paulie
    4 was het ongeluksgetal van Steve, dus 4inch zal er nooit komen!

    Ja want iOS 4 en iPhone 4 & 4S hebben ze ook overgeslagen, daag.

  27. Origineel geplaatst door Bubbly
    Ja want iOS 4 en iPhone 4 & 4S hebben ze ook overgeslagen, daag.

    Haha een goede, koekoek!!

  28. Origineel geplaatst door matthijst
    Volgens mij heeft Steve over 20 jaar nog steeds aan dingen meegwerkt

    Op het podium samen met Tupac 🙂

  29. Als ze van de home button af hadden gewild hadden ze hem natuurlijk ook al niet in de nieuwe iPad gestopt! Van mij mag de home button ook gewoon blijven. Dan heb je tenminste een knop om te restten als je telefoon vast loopt! Verder hoop ik dat het scherm niet groter word dan dat hij nu is. Ik vind 3,5″ een perfecte maat. Ik hoef geen note lookalike van Apple.;)

  30. Sinds je bij de ipad bijna alles kunt besturen met je vingers (zelfs switchen tussen de laatst gebruikte apps én het sluiten van apps door je vingers dicht te knijpen) gebruik ik die home knop niet meer.. Mag er van mij uit die homeknop!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.