Reacties voor: Steve Jobs onthult iCloud, iOS 5 en Mac OS X Lion op maandag 6 juni

De WWDC keynote zal dit jaar worden gegeven door Apple-topman Steve Jobs. Hij zal iOS 5, Mac OS X Lion en de langverwachte clouddienst iCloud gaan onthullen.
Michel Lusthof -

Reacties: 82 reacties

  1. Geen nieuwe iPhone dus… Beetje jammer :s

  2. staat genoteerd.. ben benieuwd..

  3. ik vind het ook echt spijtig dat er geen nieuwe iPhone angekondigd wordt!

  4. btw: zal deze online live te volgen zijn?

  5. And one more thing zullen ze wel ergens richting het einde zeggen :)..

  6. And last but not least… the new iPhone!

    Iedereen zegt wel “er komt dus geen iPhone”.. Hebben ze ooit wél concreet gezegd dat er een nieuwe iPhone zou komen?

  7. Dit is niet enkel spijtig, het is teven een slecht moment. Het is wel zo, zelf al bringen ze de nieuwe Iphone volgend jaar uit, dat ik er mij toch een aanschaf. Echter is het wel zo dat m’n meer kritisch zal beginnen kijken naar Apple producten. Je laat je klanten niet in de kou staan. Zeker niet als je weet dat er mensen hangen aan abonnementen die verlopen.. Tevens gaat de concurentie er sterk op vooruit. Op welk event gaan ze dan de volgende Iphone uitbrengen? Op een speciaal Apple hardware event i.p.v. Software event? Zou wel iets hebben. Indien niet, tja, maar een raar geval..
    Overstappen van 3GS naar 4 zeker. Al is de fun er wel volledig van af als ik er mij nu een aanschaf… Bon, so be it.

  8. Een aankondiging van een nieuw product onthullen ze pas op de Keynote zelf, dit wordt nooit van tevoren aangekondigd, enkel software toestanden.

    Geen paniek dus, de nieuwe iPhone 4S (of iPhone 5 whatever) zal wrs wel zijn intrede maken op de Keynote.

  9. Eindelijk wat zekerheid.

  10. One More Thing, the iPhone 5!

  11. Leuk dat ze voor het eerst ook spreken van iCloud … Nu is ook die naam definitef bevestigd.

  12. Kijk, alleen al met deze aankondigen ben ik heel tevreden.

  13. Weet iemand hoe snel bij eerdere jaren de aangekondigde nieuwe iOS ook daadwerkelijk te downloaden was?

    Goed dat Steve Jobs erbij is!

  14. Origineel geplaatst door Lorenzo
    And one more thing zullen ze wel ergens richting het einde zeggen ..

    Geloof je daar nog in? Dat doen ze toch al een aantal keynote’s niet meer.

  15. @Gio: Stel je niet zo aan. Niet 1 andere fabrikant heeft zulke strakke schema’s voor het uitbrengen van nieuwe producten zoals Apple die heeft. Dat ze zich nu een keer niet daar aan houden heeft helemaal NIETS met hun klanten in de kou laten staan te maken maar meer dat de klant teveel verwend is en denken dat ze automatisch recht hebben op iets of zelfs iets durven eisen…

  16. OOOH! Ik kan haast niet wachten! Ben vooral benieuwd naar iOS 5!

  17. iCloud in Nederland: 320kb/s nummers streamen vanuit jouw online muziekbibliotheek? Goed te doen met HSDPA en LTE maar voor ons toekomst muziek zolang onze providers nog geeneens kunnen voorzien in een goede 3G dekking.

  18. Origineel geplaatst door Donstil
    Geloof je daar nog in? Dat doen ze toch al een aantal keynote’s niet meer.

    Dit gebeurd alleen bij de WWDC, dus die one more thing komt er heus wel in! Dat was ook bij de laatste WWDC keynote

  19. mobileme als gratis icloud versie ?? 😉

  20. That’s all I had to present to you today. Oh, and there’s one more thing…

  21. @iFajar: Ik weet ook nog dat bij het laatste muziek-event er ook nog een one more thing/hobby was, de nieuwe Apple TV 😉

  22. Zijn er al dingen bekend over iOS 5 op de iPad?

  23. Haha geweldig hoe dat iedereen begint te janken als er geen nieuwe iPhone word gepresenteerd…

    Origineel geplaatst door Gio
    Dit is niet enkel spijtig, het is teven een slecht moment. Het is wel zo, zelf al bringen ze de nieuwe Iphone volgend jaar uit, dat ik er mij toch een aanschaf. Echter is het wel zo dat m’n meer kritisch zal beginnen kijken naar Apple producten. Je laat je klanten niet in de kou staan. Zeker niet als je weet dat er mensen hangen aan abonnementen die verlopen.. Tevens gaat de concurentie er sterk op vooruit. Op welk event gaan ze dan de volgende Iphone uitbrengen? Op een speciaal Apple hardware event i.p.v. Software event? Zou wel iets hebben. Indien niet, tja, maar een raar geval.. Overstappen van 3GS naar 4 zeker. Al is de fun er wel volledig van af als ik er mij nu een aanschaf… Bon, so be it.

    Ja echt wel, Apple had jou moeten vragen wanneer je abonnement afloopt, en aan de hand daarvan hun lancering plannen… niet zo netjes van Apple!

  24. Lijkt me niet zo raar dat mensen een nieuwe iPhone verwachten deze zomer als dat tot nu toe elk jaar zo is geweest.

    Ik ben dan ook wel beetje teleurgesteld als er geen iPhone 4S / 5 wordt aangekondigd volgende week.

    Zeker als je kijkt naar de concurrentie (Galaxy SII bijv.) is dat toch wel nodig denk ik.. een upgrade in camera, snelheid en eigenlijk ook groter scherm is toch wel noodzaak als je kijkt naar de nieuwste Android toestellen.

  25. on my birthdayy…^_^

  26. Origineel geplaatst door Gaetanvdb
    btw: zal deze online live te volgen zijn?

    Soms is lezen echt niet moeilijk:

    De keynote vindt plaats op maandag 6 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd. Het is (nog) niet bekend of de keynote via een live videostream te bekijken zal zijn.

  27. Zou mij niets verbazen als Steve dan toch een nieuwe iPhone uit z’n hoed tovert.

  28. Origineel geplaatst door Mark
    Weet iemand hoe snel bij eerdere jaren de aangekondigde nieuwe iOS ook daadwerkelijk te downloaden was?Goed dat Steve Jobs erbij is!

    misschien, is dat wel iets zoals iPad 2 keynote, dat er iets speciaals komt dat hij niet wilde missen :p

  29. Echt lullig als er geen nieuwe iPhone komt in zomer.

  30. Ik ben echt zeer benieuwd naar iOS 5

  31. Zoals jullie het schrijven staat het dus al vast dat er widgets en zo komen, waar halen jullie die zekerheid vandaan dan?

    “Onlangs werd al duidelijk dat Apple met iOS 5 een grote update voor het mobiele besturingssysteem in petto heeft. TechCrunch wist te melden dat iOS 5 een vernieuwd notificatiesysteem en widgets krijgt. Eerder vermeldden we op iPhoneclub al een conceptversie hiervan. Ook krijgt het besturingssysteem de spraakherkenningstechnologie van Nuance, waarmee via gesproken opdrachten allerlei taken uitgevoerd kunnen worden.”

  32. Natuurlijk komt er een nieuwe Iphone.. duhhh.. De vraag is alleen of dit al de Iphone 5 is of toch een 4s met een iets betere camera en wat meer opslagcapaciteit.. Ik hoop toch op een 5 met NFC, A5 en groter scherm en wat meer gadgets voor het ‘topsegment’ EN een iphone 4s met wat meer opslagcapaciteit die voor wat lagere prijzen te koop zal zijn om ook deze markt te bedienen… Iedereen die dan net een witte 4 heeft gekocht wil TOCH die 5.. juist slim van Apple om de witte zo laat op de markt te brengen.
    “Ontwikkelaars van mobiele apps kunnen tijdens de conferentie kennismaken met de nieuwste innovaties en mogelijkheden van iOS en leren hoe ze de functionaliteit, prestaties en vormgeving van hun apps ingrijpend kunnen verbeteren”
    ja en dat laten ze natuurlijk op de oude Iphones zien.. NOT!
    Ze kunnen echt niet achterblijven bij de concurrentie.. als één bedrijf dat weet is het Apple wel.
    Let maar op.. er komt heus een nieuwe Iphone!!

  33. We zien wel of er een nieuwe komt..en of hij nu 4s of 5 heet, maakt dat uit? Hij zal sowieso iets sneller zijn, betere camera, iets meer geheugen..iets dit en iets dat..
    En of ze het nu een 4S noemen of een 5..who cares?

  34. Origineel geplaatst door nfsgamer
    Geen nieuwe iPhone dus… Beetje jammer :s

    Hardware is maar hardware. Steeds wat sneller, wat beter, wat mooier. Software is echter wat de iPhone maakt tot wat het is. Dus de aankondiging van iOS 5 is velen malen belangrijker dan de hardware zelf. Dat komt gerust.

  35. Ben wel heel erg nieuwsgierig naar iOS 5 ik zelf heb toch pas een nieuwe iPhone

  36. Great, net als ik m’n eerste examen heb. Kan je anders nog een slechtere moment kiezen Steve?

  37. IOS 5 is al een reden om niet te kunnen wachten tot maandag. Heb een iPhone 4 en nog steeds super tevreden over. Misschien volgend jaar weer een nieuwe iPhone voor mij of dat jaar erna.

    Maar een aankondiging van een nieuw stukje hardware maakt zo’n keynote altijd wel weer even speciaal 😉

  38. @Chavasse: Spijt me zeer maar ik heb eigenlijk zo’n beetje overal HSPDA met kPN

  39. @Mark: Ik denk dat dit nog wel even gaat duren. Het is immers een Developers Conference waar Apple aan ontwikkelaars laat zien waar ze mee bezig zijn. Waarschijnlijk zullen ontwikkelaars meteen kunnen beschikken over een developers release van iOS5 zodat ze hun applicaties kunnen ontwikkelen op dat platform. De eindgebruiker zal nog een paar maandjes moeten wachten vrees ik.

  40. @HEz: Inderdaad iPhone 4G. iPhone 5 lijkt mij iets voor 2012. Trouwens, de iPhone 4 werkt toch nog goed? Waarom altijd zitten zagen over een iPhone 5. En wat de concurrentie doet kan me geen worst schelen. Android app’s/games is toch maar rommel. Ik heb nog steeds mijn iPhone 3GS en als mijn telefoon nog altijd de app’s en games kan draaien die ik wil dan hoef ik niet een andere iPhone. En denk zeker ook niet dat Apple zich gaat schikken naar iemands verloop tijd van de abonnementen. Hoe dom kunnen sommige mensen toch wel zijn.

  41. Origineel geplaatst door John
    Haha geweldig hoe dat iedereen begint te janken als er geen nieuwe iPhone word gepresenteerd…Origineel geplaatst door GioDit is niet enkel spijtig, het is teven een slecht moment. Het is wel zo, zelf al bringen ze de nieuwe Iphone volgend jaar uit, dat ik er mij toch een aanschaf. Echter is het wel zo dat m’n meer kritisch zal beginnen kijken naar Apple producten. Je laat je klanten niet in de kou staan. Zeker niet als je weet dat er mensen hangen aan abonnementen die verlopen.. Tevens gaat de concurentie er sterk op vooruit. Op welk event gaan ze dan de volgende Iphone uitbrengen? Op een speciaal Apple hardware event i.p.v. Software event? Zou wel iets hebben. Indien niet, tja, maar een raar geval.. Overstappen van 3GS naar 4 zeker. Al is de fun er wel volledig van af als ik er mij nu een aanschaf… Bon, so be it.Ja echt wel, Apple had jou moeten vragen wanneer je abonnement afloopt, en aan de hand daarvan hun lancering plannen… niet zo netjes van Apple!

    Man, ge maakt er precies wel een sport van om forums af te schuimen om maar commentaar te geven zonder inhoud. Jank wat verder en we kijken met z’n allen reeds uit naar je volgende sublieme doordringende post.. tssss

  42. Ik zit te wachten op de “human centipad”

  43. @Nick: Klopt hoor. Nagenoeg met KPN overall Nederland 3G ontvangst.

  44. Cant see jobs not mentioning the next iphone , even if its not out till late september , he will probably say a date for the keynote on the next iphone , as it will be a boring keynote ios 5 we all know about , osx which has been seen in beta versions , and icloud a service which will probably flop as its too late like ping , roll on august

  45. Goed te lezen dat iig 1 persoon ook blij is te horen dat mijn opper- opper- opper- baas a.s. Keynote presenteerd.

    Al dat gespeculeer over wat er wel of niet gaat komen, kan toch niet zo zijn dat mr. Jobs niet nog wat leuks achter de hand heeft.

    Wat voor kleur shirt zal die aanhebben, en welke New Balance sneakers zal hij dit keer dragen en nog spannender heeft hij dit keer een riem in zijn spijkerlusjes. Dat zijn toch de zaken waar het allemaal om draait op zo’n keynote!

    XD

  46. iOS 5 op de 3GS, ik hoop het!!

  47. Als IOS5 uitkomt komt denk ik wel iphone5 uit toch? Dit was toch ook niet het geval bij lancering van iphone 3gs de IOS4 uitkwam?!

    Dus iphone 5 komt maandag uit:)

  48. @Gio: Nou zie je het toch wel een beetje te zwart hoor! Kwa hardware is de rek er een beetje uit. Wat wil je nog meer in een nieuw model telefoon? Ja, misschien een groter scherm. Maar verder? Eventuele verbeteringen en vernieuwingen zullen momenteel in hele kleine details zitten. Een 8mp camera ipv. 5mp. Zul je het verschil zien? Ja, in het verbruik van de kostbare opslagruimte, niet in de foto’s.

    Nee, de revolutionaire verbeteringen zullen voorlopig vooral in de software te vinden zijn. Apple weet dat als geen ander, aangezien ze nog steeds het enige besturingssysteem voor mobiele telefoons en tablets maken wat écht werkt.

    Ik vermoed dat iOS 5 een grote klapper gaat worden. Niet met al die flauwekul waarmee alle grote blogs inclusief IPC de laatste weken vervuild zijn (en die misschien voor een deel ook inderdaad in iOS 5 te vinden zullen zijn maar voor het overgrote deel “de wens is de vader van de gedachte”), maar iets waar geen mens ooit aan gedacht heeft. Misschien iets revolutionairs in combinatie met iCloud en dan niet gewoon muziekstreaming of dingen die ook al in MobileMe zitten, maar iets écht nieuws. Of een totaal nieuwe functionaliteit waarvan iedereen denkt “waarom is dat niet eerder bedacht!”. Ik ben benieuwd.

    Overigens vermoed ik dat iOS 5 de reden is dat Apple al 2 firmware updates lang de untether van i0n1c niet gepatcht heeft. Ze weten dat straks toch iedereen wil updaten.

  49. Van een Ferrari word toch ook niet elk jaar een nwe gemaakt. Zo ook met iPhone 4

  50. Ik hoop dat iOS 5 ook voor de 3GS is en dat de widgets dan ook werken !!!

  51. Het zou ronduit dom zijn van Apple geen nieuwe iPhone uit te brengen: De 3GS gebruikers met een twee-jarig abbo hebben nu de mogelijkheid om te gaan nadenken om te switchen naar Android, en er zullen ook een aantal dit doen. Dit zal Apple klanten gaan kosten.

    Bovendien is, als de geruchten waar zijn, iOS 5 niet geschikt voor de 3GS. Die blijven dan volledig achter. Van veel mensen kun je niet verwachten dat ze een jaar oud toestel gaan kopen.

    Als laatste; de 4’S’? Dacht het niet. S van Speed? De iPhone 4 is niet snel wil je zeggen?

  52. Apple heeft niet gezegd dat er geen iPhone wordt aangekondigd, ze hebben alleen ook niet gezegd dat ze het wel doen. Het kan dus alle kanten op.

    Maar ik kan goed begrijpen als Apple de tijd tussen de verschillende iPhones wil oprekken, dan besparen ze flink op ontwikkel en productie kosten. Pure winst.

  53. De nieuwe iPhone wordt nooit van te voren aangekondigd maar altijd tijdens de keynote.

    Maandag 6 juni wordt de iPhone 4s wel gepresenteerd.

  54. De one more thing volgende week gaat niet de vernieuwde iPhone zijn, maar de nieuwe MacBook Air.

  55. Net een mailtje gehad dat mobile me gaat verlengen. Hoe t daar mee zt ben ik benieuwd naar.

  56. Zal me ergens niks verbazen dat er toch een nieuwe iPhone komt…stiekem.
    Beetje lekken over software, Lion is al een tijd bekend uiteraard. Maar vanwege het “Gizmodo grapje” vorig jaar nu extra stilhouden en dan ineens “One more thing, this year you really ain’t seen nothing!”

    En anders extra spannend voor 2012 😉 Want dan moet Apple toch weer “reinvent the phone” presenteren 😉

  57. Ja lekker de hele tijd muziek streamen. Daar gaat je bundel!! Nee doe mij maar een Iphone met min. 16GB.

  58. Origineel geplaatst door juan
    Als IOS5 uitkomt komt denk ik wel iphone5 uit toch? Dit was toch ook niet het geval bij lancering van iphone 3gs de IOS4 uitkwam?!Dus iphone 5 komt maandag uit:)

    Nee, de iPhone 5 komt volgend jaar uit. Op 6 juni wordt de iPhone 4s gepresenteerd.
    De iPhone die volgend jaar zal uitkomen zal waarschijnlijk ook geen iPhone 5 heten maar gewoonlijk de iPhone 4G, omdat die iPhone hoogstwaarschijnlijk het LTE-netwerk zal ondersteunen.

    http://www.telecomnieuws.com/2011/05/31/iphone-4s-met-a5-processor-en-iphone-5-in-voorjaar-2012/

  59. @sezgin – Doe niet alsof het feiten zijn man, niemand weet zeker wanneer welke iPhone komt en of het nu een 5 of wat wordt! Speculeren ok, maar doe niet alsof jij de feiten weet..

  60. Origineel geplaatst door Roy
    Origineel geplaatst door nfsgamerGeen nieuwe iPhone dus… Beetje jammer :sHardware is maar hardware. Steeds wat sneller, wat beter, wat mooier. Software is echter wat de iPhone maakt tot wat het is. Dus de aankondiging van iOS 5 is velen malen belangrijker dan de hardware zelf. Dat komt gerust.

    Volledig mee eens! Een nieuwe iPhone boeit me niet, iOS5 des te meer.

  61. Mensen, ALS de volgende iPhone echt volgend jaar pas komt, zal de iPod Touch dan ook volgend jaar er pas zijn? ik heb nu een iTouch 2G, en ik wil de 5G als ie in september ergens er is. Als ik nog een jaar moet wachten neem ik wel de 4G.

    OT: Ah, EINDELIJK gaat apple zich wat aantrekken van alle tweaks die je wel kan krijgen als je je device jailbreakt. ik zat erop te wachten totdat de widgets en verbeterde spraakherkenning (bij jailbreak dus VoiceActivator) kwam. Dit soort dingen moeten ze blijven doen.

  62. @Daejji – Ik spreek nergens over de feiten, zeg alleen mijn mening die ik baseer op het verleden van Apple.

  63. Nice! 2 dingen waar ik op zit te wachten! iOS5 en Lion! Kan ik mooi mijn nieuwe speeltjes upgraden!
    Wel jammer dat de nieuwe release van os x nu aangekondigd wordt en ik vorige week een nieuwe iMac gekocht heb! Gelukkig kost een upgrade iets minder dan 3 tientjes in tegenstelling tot die geldwolf van een Gates 😉

    Can’t wait can’t wait!

  64. Na dat voorval met de 3G vorig jaar ga ik dan toch eerst eens kijken naar de reacties over iOS 5 op de iPhone 4, als het iets verandert aan de snelheid blijf ik wel gewoon op iOS4

  65. De iPhone gaat waarschijnlijk in september gelanceerd worden. iOS wordt doorgaans in maart geïntroduceerd. We (Apple) zijn met iOS dus al 3 maanden te laat! Dit komt omdat WWDC weer volledig op software/ besturingssystemen wordt gericht. iPhone krijgt een prominenter podium in september, samen met de iPod. De iPod verliest aan schwung. Wat kunnen ze nog meer verbeteren? Het blijft een muziek speler. de iPod Touch is nog de enige interessante iPod en deelt een groot deel van z’n DNA met de iPhone. IPhone krijgt dus gewoon de hoofdrol is september, volgend jaar ook. Je kan er de komende jaren je klok op gelijk zetten. Ondertussen kopen we massaal de witte iPhone 4 met iOS 5 🙂
    Je hebt het weer van mij….

  66. ik ga direct updaten als er widgets in zitten!! Ik denk/hoop niet dat iOS5 voor de 3GS uitkomt.

  67. Apple volgt jailbreakers nauwlettend en leert er veel van. Dus het zal ongetwijfeld een aantal populaire “jailbreak” functies hebben binnen het iOS5 verwacht ik.

  68. @Zilli – Alvast gefeliciteerd!

    Ontopic: Ik kan niet wachten! Hoop op een radicaal veranderd iOS, Mac OS X Lion features die we niet hadden verwacht, iCloud natuurlijk en de nieuwe iPhone als een One More Thing. De beste event ooit 😉

  69. IOS 5! Eindelijk native via Itunes je taken uit Entourage synchroniseren naar je Iphone?

    Ach het zal wel (al weer) niet..

  70. Apart. Ben niet gewend van Apple dat ze vantevoren aankondigen waar het komende event over zal gaan…

  71. Origineel geplaatst door peter: Apart. Ben niet gewend van Apple dat ze vantevoren aankondigen waar het komende event over zal gaan…

    dat dacht ik dus ook al misschien dan toch een compleet andere aanpak maar ach blijft leuk apple kan je altijd op een verkeerd voetstuk zetten iedereen weer gissen over een iphone en hun maar lachend “ik weet iets wat jij niet weet” we zullen het gaan zien ik zie het maar zo, een compleet nieuwe ios is eigenlijk ook een soort van andere telefoon je miet alles weer opnieuw ontdekken

  72. Hmm, vorig jaar was de iPhone 4 natuurlijk gigantisch uitgelekt. Het zou kunnen dat ze dit jaar extra hun best gedaan hebben hem niet uit te laten lekken en de nieuwe iPhone als een soort van: “in your face bitch” actie alsnog aankondigen.

  73. Als de nieuwe iPhone de toevoeging 4 S krijgt, dan staat die “S” zeker voor S A M S U N G ! (want die levert veel onderdelen voor de iPhone)

  74. Mijn verwachting: de iPhone van dit jaar wordt de iPhone 4G. Gewoon met hetzelfde ontwerp, maar dat er nu ook supersnel internet op kan in de VS, net als al op al die grote androidtoestellen kan. En daarnaast natuurlijk die A5-chip er in en een 8 mp camera en klaar is de iPhone voor dit jaar. Voor Nederland zijn er dus niet heel veel verbeteringen aangezien wij nog niet echt iets aan dat snelle internet hebben.

    4S zou heel onlogisch zijn want het is geen versie 4 meer. De 3G en 3Gs heten zo i.v.m. met het snellere netwerk ten opzichte van het 2G/GPRS netwerk van de orginele iPhone. Maar om de vijfde iPhone 4s te noemen is gewoon niet logisch. 4G daarentegen wel omdat dat het netwerk uitlegt en aangeeft dat het om een kleine verbetering gaat.

  75. 4S zou heel onlogisch zijn want het is geen versie 4 meer. De 3G en 3Gs heten zo i.v.m. met het snellere netwerk ten opzichte van het 2G/GPRS netwerk van de orginele iPhone. Maar om de vijfde iPhone 4s te noemen is gewoon niet logisch. 4G daarentegen wel omdat dat het netwerk uitlegt en aangeeft dat het om een kleine verbetering gaat.

    Volledig akkoord! Ik snap niet dat er zoveel mensen zijn die het blijkbaar niet kunnen snappen. Het zou inderdaad totaal onlogisch zijn om de volgende iPhone de naam iPhone 4S te geven, aangezien het de vijfde generatie is. 4G kan inderdaad wel, want dat zou staan voor: 4G connectiviteit, en niet voor vierde generatie. Net zoals 3G staat voor 3G connectiviteit en niet voor derde generatie, de iPhone 3G was immers de tweede generatie.

  76. Ongelofelijk die reacties hier omdat er voorlopig nog geen nieuwe i phone word aangekondigd. Ik vraag mij juist eens af of Apple niet al snel genoeg gaat en de mensen die klagen, werken die zelf of moeten ze gewoon maar aan mama of papa een i phone vragen? Apple is blijkbaar nog niet duur genoeg

  77. Voor de iPhone-eigenaren die thuis misschien ook nog een Apple iMac desktop hebben staan: de leeuw (OS X Lion) gaat de oude muis opvreten ! Want daar heb je niets meer aan. Met een Magic Trackpad kun je scrollen, vegen, knijpen en draaien en dat is een van de belangrijke nieuwe features in OS X Lion.

  78. Waar blijft die nieuwe iphone!
    Ik ben al heel lang aan het wachten,
    Al hoewel me galaxy s ook niet slecht is hoor,
    Maar wil tog weer naar de iphone toe met Ios 5 😀

  79. Origineel geplaatst door Alfred
    @Gio: Nou zie je het toch wel een beetje te zwart hoor! Kwa hardware is de rek er een beetje uit. Wat wil je nog meer in een nieuw model telefoon? Ja, misschien een groter scherm. Maar verder? Eventuele verbeteringen en vernieuwingen zullen momenteel in hele kleine details zitten. Een 8mp camera ipv. 5mp. Zul je het verschil zien? Ja, in het verbruik van de kostbare opslagruimte, niet in de foto’s.Nee, de revolutionaire verbeteringen zullen voorlopig vooral in de software te vinden zijn. Apple weet dat als geen ander, aangezien ze nog steeds het enige besturingssysteem voor mobiele telefoons en tablets maken wat écht werkt.Ik vermoed dat iOS 5 een grote klapper gaat worden. Niet met al die flauwekul waarmee alle grote blogs inclusief IPC de laatste weken vervuild zijn (en die misschien voor een deel ook inderdaad in iOS 5 te vinden zullen zijn maar voor het overgrote deel “de wens is de vader van de gedachte”), maar iets waar geen mens ooit aan gedacht heeft. Misschien iets revolutionairs in combinatie met iCloud en dan niet gewoon muziekstreaming of dingen die ook al in MobileMe zitten, maar iets écht nieuws. Of een totaal nieuwe functionaliteit waarvan iedereen denkt “waarom is dat niet eerder bedacht!”. Ik ben benieuwd.Overigens vermoed ik dat iOS 5 de reden is dat Apple al 2 firmware updates lang de untether van i0n1c niet gepatcht heeft. Ze weten dat straks toch iedereen wil updaten.

    Kijk eens naar de nieuwe galaxy, dual processor, groter scherm, sneller en EINDELIJK een langere levensduur van de batterij. en zo kan ik nog wel meer dingen bedenken.

  80. Ik blijf het apart vinden dat Apple van tevoren al bekend maakt wat er aangekondigd gaat worden. Tuurlijk, het was al wel een soort van bekend door de enorme hoeveelheid geruchten, maar het is zo non-Apple’ish om hun “geheim” al te onthullen…

  81. Oke, we denken en hopen allemaal op een nieuwe iPhone. Sommige weten dit al zeker dat er dan zo’n ding komt. Maar kom op zeg, ze brengen iOS 5 uit, dan denk ik dat dat niet alleen voor die iPhone 4 is en die iPad 2. En met een beetje concurrentie van Samsung met hun “Galaxy 2”, denk ik en ben ik er overtuigd dat Apple wel een nieuwe iPhone uitbrengt. Iedereen hoopt natuurlijk graag allemaal een iPhone 5. Toch denk ik dan dat ze toch voor 60% een iPhone 4S kiezen. Apple is al jarenlang een bedrijf dat 3 keer een mooie dingen heeft verzonnen de iPod,IPhone en de iPad. Sinds wanneer ze deze dingen hebben, hebben ze alleen maar sneller gemaakt en een eenvoudig camera’tje er op gezet of het model iets verandert. Als het de iphone 5 word zou het model denk ik niet veel veranderd en software ook niet maar wat ik nu zie aan concepts en dat soort dingen heeft Apple eigelijk nu een keer zijn best gedaan. Dus kort gezegd: “We gaan voor die IPhone 5!!!!!”

  82. Dat apple geen nieuwe iphone zal uitbrengen geloof ik niet, dat zou apple geen goede beurt maken, wees dan maar zeker van dat apple clienteel zal verliezen en de concurrenten zouden in hun vuistje lachen.
    Ik ben er vrijwel zeker van er een nieuwe gepimpte iphone zal uitkomen, alleen kan de maand mss wat veranderen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.