Reacties voor: Steve Jobs nog steeds druk achter de schermen van Apple

Volgens de Wall Street Journal heeft Steve Jobs nog steeds de touwtjes in handen bij Apple. Hij schijnt zich tijdens zijn ziekteverlof vooral te hebben beziggehouden met de gebruikersinterface van iPhone OS 3.0 en een nieuw draagbaar apparaat.

Reacties: 13 reacties

  1. Ik mis vooral die goede oude Keynote presentaties van Steve. Toch denk ik dat Apple verder kan zonder Steve.

  2. Ik denk dat Apple ooit zonder Steve teveel zinloze noviteiten gaat uitbrengen. Aan de top heeft Apple een overkritische maar toch zeer daadkrachtige tiran nodig om *effectief* te innoveren. Anders wordt het een soort Google, maar dan met een veel minder stevige machtsbasis. Altans, ik denk dat Apples iPod dominantie minder garant staat voor blijvende macht dan Googles zoekmachine overheersing.

  3. @Gert:
    Ik denk dat dat wel meevalt. Ze hebben daar ook nog wel andere intelligente mensen rond lopen zoals Jonathan Ivy. Het huidige beleid en design is inderdaad door Steve Jobs bedacht en deels uitgevoerd maar dat kunnen andere echt wel voortzetten als hij er niet meer is. Het is geen hogere wetenschap.

    Onderschat overigens Tim Cook niet, dat is ook een overkritische en overijverige tiran.

  4. Een 10 inch Apple netbook…..waar kan ik reserveren?

  5. Ik denk dat de belangrijkste vraag van Steve Jobs zal zijn. “Wie gaat mij straks opvolgen als ik dood ben.”

  6. Origineel geplaatst door Rob
    @Gert:
    Ik denk dat dat wel meevalt. Ze hebben daar ook nog wel andere intelligente mensen rond lopen zoals Jonathan Ivy. Het huidige beleid en design is inderdaad door Steve Jobs bedacht en deels uitgevoerd maar dat kunnen andere echt wel voortzetten als hij er niet meer is. Het is geen hogere wetenschap.Onderschat overigens Tim Cook niet, dat is ook een overkritische en overijverige tiran.

    Steve doet niets aan het design dat is allemaal jonathan, steve zegt enkel of het goed genoeg is! En dat geld niet enkel voor hardware, de tijd dat steve achter de tekentafel zit is al even gepasseerd!

    Jonas

  7. @ Jonas en Rob

    Ben het eens dat de hardware in goede handen zal blijven bij de combi Yve en Cook. Denk alleen dat Scott Forestall nog wel eens te veel kan kicken op hoe bijzonder en vernieuwend een idee is ipv hoe goed het zal werken in zijn context. Die heeft iemand nodig die zijn teugels strak houdt. Maar dat zouden inderdaad Yve en Cook kunnen zijn… 🙂

    Ha! Hoe heerlijk is het toch te speculeren over Apple management…

  8. Pill schiller is er ook nog hoor!

  9. En jim en gerard en kees etc. etc.

  10. Origineel geplaatst door Dejive
    En jim en gerard en kees etc. etc.

    Lol!

    Apple kan prima voortbestaan zonder Steve Jobs, geen enkel probleem. Het enige gemis zijn de stevenotes, er is niemand die zo overtuigend en enthousiasmerend kan spreken dan Steve jobs.

    Ik weet nog dat de macbook air uitkwam en ik na de keynote dacht, wow, dit is echt een vet ding! Toen ging ik het een dag later eens echt bekijken en toen bleek het maar een halfbakken en veel te duur apparaat te zijn. Als Steve het verteld geloof je het gewoon, dat is echt een kunst.

  11. Een 10″ device met het mobiele os van OS X zal echt wel aanslaan. De huidige netbooks worden momenteel ook maar enkel gebruikt van wat alledaags surfgedrag en wat email.
    Als je bekijkt hoeveel applicaties er al beschikbaar zijn voor het mobiele OS X OS kan het enkel maar een succes worden.

  12. Origineel geplaatst door Pete
    Een 10 inch Apple netbook…..waar kan ik reserveren?

    i Pwn with my MacTop and iPhone 😀

    LOL, het zou wat zijn, MacTop klinkt wel leuk btw 😛

    maar een laptop van apple die goedkoper is als 750 wordt een nieuw speeltje van me..

  13. Apple heeft het eerder een tijdlang zonder Steve Jobs moeten stellen, toen John Scully CEO was.

    Het was een inspiratieloze tijd met inspiratieloze producten.

    Steve=Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.