Reacties voor: Steve Jobs: ‘Google is evil en Adobe is lui’

Steve Jobs heeft op een interne personeelsbijeenkomst verteld dat Google wél evil is, dat Adobe lui is en dat er fanatiek gewerkt wordt aan updates van de iPhone om Android voor te blijven.
Lees het complete artikel → Steve Jobs: ‘Google is evil en Adobe is lui’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Dat niet kan bijbenen staat er wel een beetje dubbelop in. 😉
    Bewuste zin aangepast.

    Verder ben ik het qua flash erg met Steve eens, ik heb ClickToFlash op al m’n macs zitten zodat ik zelf bepaal of ik die troep aanwil of niet.

  2. Klinkt goed, eindelijk wordt Apple een beetje opgejaagd.
    Dan hebben we straks ineens wel een iPhone met Front Side camera, multitasking en God weet wat nog meer 😀

  3. Erg jammer dat Jobs concurrentie als oorlog opvat en niet als competitie. Je kunt een concurrent toch wel waarderen zoals een topsporter een mede-topsporter kan waarderen?Wat heeft dat te maken met evil? Apple is toch ook niet evil omdat ze, net als Nokia, de phone business zijn ingestapt?
    Wat een onzin zeg. Tot nog toe heb ik respect voor Google. Ze houden zich o.a. aan hun woord, naar Apple toe, om geen multi touch in te bouwen in hun telefoons.

    Hopelijk zijn de uitspraken van Jobs door de media opgeblazen en wordt de soep een stuk minder heet gegeten dan hij nu opgediend lijkt te worden…

  4. @marc Jobs vat het niet op als oorlog. Het is gewoon slim om voor je medewerkers een gemeenschappelijke vijand te zoeken. Dat motiveert mensen.

    Bovendien heeft Google wel Multitouch toegevoegd 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.