Reacties voor: Steve Jobs: ‘Geen tethering tussen iPad en iPhone’

Steve Jobs heeft op de vraag 'Gaat de iPad tethering met de iPhone toestaan' geantwoord met een kort en krachtig nee. De vraag werd gesteld door een Zweedse DJ.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Belachelijk! Ik zat juist te denken de Wi-fi-versie te kopen en dan te tetheren. Waarom zou T-Mobile anders deze dienst willen gaan aanbieden.

    Als dat ook al niet kan, na Flash, dan hoef ik geen iPad meer.

  2. Als dit waar is dan is de werkelijke implicatie nog veel schokkender. Het zou betekenen dat wifi op de ipad geen verbinding kan maken met Peer to Peer netwerken. O wacht. Steve Jobs vergeet dat er ook jailbbreaked iphones in omloop zijn. Hij ziet pdanet of mywi niet als een optie.

    Het gaat gewoon werken als je een jailbbreaked iPhone hebt. Zeker weten.

  3. Lijkt me logisch dat het officieel niet werkt, heeft anders ook geen zin om aparte 3G versie uit te brengen toch? de iPad wordt met name als wifi device in de markt gezet trouwens.

  4. Ik zeg 1 ding:
    MyWi

  5. Ik begin hier echt genoeg van te krijgen! Pff, controle controle controle, vreselijk

  6. zou echt zuur zijn..
    dacht ook koop de wifi versie en kan ik mooi onderweg internetten via de iphone.

  7. Als het inderdaad waar is, dan is dat mi een lelijke domper (naast ontbreken Flash). Ik vind het ongehoorde geldklopperij om voor de iPad 3G versie een apart duur belabonnement te moeten nemen als je niet in de gelegenheid bent via wifi te internetten. Zelf zit ik geregeld met dat probleem. Ik was voornemens om mijn dagblad op de iPad te gaan lezen, dit wordt nu toch problematisch zonder extra (duur?) abonnement. Ik betaal al fors voor mijn iPhone provider abonnement. Waarom dan toch weer mensen extra geld uit de zak kloppen terwijl tethering technisch een fluitje van een cent is om dit mogelijk te maken. Apple: ik ben hier behoorlijk teleurgesteld over en zal mij beraden over alternatieven.

  8. Als dit klopt dan is dit inderdaad een beetje raar. Ik snap vanuit een verkopers punt wel dat je natuurlijk ook nog graag je 3G modellen wilt verkopen met abo’s erbij.

    Echter zijn er toch gewoon genoeg mensen die niet dom zijn, en je wordt wel een beetje dom behandeld zo. De meeste mensen hebben tenslotte een iPhone met duur abonnement binnen handbereik waar een data verbinding op zit. Je gaat toch geen dubbele abo’s afsluiten puur voor internet op een iPad als je een iPhone in je andere hand hebt waar je al internet voor betaald hebt, dat is van de zotte, of het ligt aan mij ik weet het niet…

  9. hahah er komen steeds meer iPad vrij bij de lauch merk ik. overal haken mensen af door die malle restricties die apple oplegt.

  10. Als dit klopt, dan wordt het inderdaad tijd om m’n iPhone (tzt 4G) te gaan jailbreaken.

    Dure producten ontwikkelen, dat kan. Duur abo kan ook. Maar niet èn èn, èn nog een extra abonnement.

    Ze moeten dat gewoon samenvoegen. Ik begrijp dat met een iPad meer gedownload wordt (eBooks, muziek, maar vooral films en series). Maar ze moeten dat maar op een redelijke wijze verwerken in het abonnement. Anders zal het aantal jailbreaks ongekend hard stijgen. En dat is voor Apple en voor de developers k*t.

  11. @Pieter D.: dan moet de iPad nog te jailbreaken zijn. Geloof maar dat ze daar dikker opzitten dan de iPhone.

    iPhone, iPad -> iExit

  12. vind het vooral jammer iedereen die een Dongle abb heeft (waar onder ik) nu gedwongen worden NOG een data abb. af te sluiten als je de iPad onderweg ook met internet wilt verbinden. Ik wil mijn Dongle aan mijn iPad hebben als ik onderweg ben… aan de andere kant sluit Apple wel zoveel mogelijk kwetsbaarheid van het apparaat uit. Het is niet recht lullen wat krom is maar Tethering, Flash, meerdere programma’s tegelijk, enz… allemaal dingen die met Windhoos wel kunnen maar ow ow ow wat draaien die apparaten toch stabiel…. (NOT) Er kan gezegd worden (geklaagd worden) wat je wilt maar hij zal snel en stabiel zijn, weinig batterij verbruik en een genot om op te werken. Vind je t niet wat? koop je m toch lekker niet? Koop je voor 200 euro een kat in de zak van een willekeurig ander merk!

  13. hoe mail je naar Steve?
    heeft iemand het mail adres?

  14. @jo mail naar sjobs@apple.com

  15. Origineel geplaatst door Erik
    Ik zeg 1 ding:
    MyWi

    En daar ben ik het helemaal mee eens!

    😉

  16. Origineel geplaatst door DylanSpronck
    @jo mail naar sjobs@apple.com

    Ah dus daar moet ik heen mailen. Ik ga hem eerst even complimentjes geven over dat het een goede stap is dat hij geen flash op iPad/iPhone toelaat. vervolgens vraag ik hem lief of ik een gratis example van de iPad mag (a)

  17. Aanvulling: er is nu ook iemand die een mailtje van Steve Jobs kreeg over de batterijduur. Die is inderdaad 10 uur, zoals al in de keynote werd gezegd. Update onder artikel gezet.

  18. Origineel geplaatst door Aus
    @Pieter D.: dan moet de iPad nog te jailbreaken zijn. Geloof maar dat ze daar dikker opzitten dan de iPhone.iPhone, iPad -> iExit

    Hoeft niet…als je op je Iphone al een jailbreak hebt dan hoeft dat volgens mij niet perse meer op de Ipad.
    Inderdaad Mywi op de Iphone en klaar lijkt me.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.