Reacties voor: Wat als Steve Jobs de Apple Watch had gepresenteerd?

Wat als Steve Jobs de Apple Watch had gepresenteerd? Eén blogger heeft het volledige script uitgewerkt van Jobs' hypothetische keynote.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. Het is niet alleen wat je zegt maar ook hoe, Jobs kon dat laatste heel goed doen, op een extreem overtuigende manier je wijsmaken dat je het product MOET hebben.

  2. ‘We gaan een ander lichaamsdeel net zo krachtig maken’. Sorry, ik zie het niet echt voor me…

  3. Ik ga er vanuit dat eerdere keynotes meerdere scriptschrijvers kende, die weten inmiddels toch wel hoe dat kunstje werkt?
    Hoezo zou de keynote van nu dan anders zijn tekstueel?

    Maar interessante gedachte vind ik wel dat de tendens van de keynote na de iwatch/apple watch anders voelt dan bij de iphone en ipad. De vraag is of dat echt door Steve komt.

  4. Dan had er groot iWATCH gestaan en niet het Apple logo en watch.

    Tekenend in het omslaan van Apple’s Jobs naar Apple’s Cook tijdperk.

  5. Steve is dood, dus dit slaat nergens op.

  6. Weten we zeker dat Steve deze watch wilde? En zou hij ook de ‘huge’ 6 modellen hebben gepresenteerd?

  7. De Apple Watch creëert minder hype omdat ze niet de eerste zijn. Iedereen is al bekend met het gegeven smartwatch. De iPhone was de eerste in zijn soort, de iPod ook. De iPad iets minder maar was wel de eerste bruikbare tablet.

    De Apple watch doet ook niet heel veel meer dan de reeds bestaande smartwatches. Apple is een jaar te laat met deze presentatie. Had het een jaar geleden gedaan en mensen waren meer onder de indruk geweest.

  8. Ik vind dat allemaal zo onzinnig. Diene mens is al meer dan 2 jaar dood. En misschien ging alles net hetzelfde zijn of wat er nu is. Uiteindelijk worden die presentaties allemaal op voorhand uitgeschreven en worden zelfs de bewegingen op het podium op voorhand goed gerepeteerd. De tijdsgeest is uiteindelijk ook al een pak veranderd dan in 2011. Ik kan me moeilijk voorstellen dat Apple nu nog steeds met een 3.5′ schermpje zou komen aandraven.

  9. Tja, grappig, maar meer ook niet. Wat als…. we hadden allemaal liever nog gehad dat Jobs nog leefde, maar het is niet zo. Misschien dat Tim Cook de touwtjes goed in handen heeft, maar op het podium komt hij toch slapjes over. Niet veel charisma. De andere collega’s die erbij komen doen dat soms al beter. En de stem van Jony Ivy is echt geweldig. Heel wervend. Waarom zouden ze die geen gedeelte laten doen van de keynote. Of zou hij dat op zo’n podium dan weer niet kunnen of durven?

  10. Tim Cooks heeft de meest ondankbare job ter wereld, een charismatisch icoon vervangen die onvervangbaar is… geef die mens ook eens een kans, hij doet het tenslotte niet slecht!
    Steve Jobs is er niet meer en daar zal jaren zeuren niets aan veranderen…

  11. Dream on … of ga met treintjes spelen …

  12. Ik moet zeggen dat ik me voornamelijk heb zitten irriteren aan hoe Tim Cook het woord ‘product’ uitsprak: ‘Pradak’. 😉

  13. Heeft zelf geen iWatch nodig…
    Heeft tijd over……

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.