Reacties voor: Deze Steve Jobs actiefiguur is bizar goed gelukt

Deze Steve Jobs-actiefiguur is bizar goed gelukt: speel Apple-keynotes na met deze Steve Jobs uit 2008, met allerlei accessoires.
Lees het complete artikel → Deze Steve Jobs actiefiguur is bizar goed gelukt
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. 👍🏻👌🏻

  2. Geinig! 🤓

  3. Schoenen hebben niet een het New Balance merk.

  4. Prachtig product, maar ik vraag me af of het bericht klopt. Websites over de hele wereld brengen dit nieuws, compleet met foto’s, maar op de website van DAM toys staat er niets over. Die is ook sinds 2012 niet vernieuwd. Waarschijnlijk bestaat de fabriek niet eens meer. In dat jaar werd vrijwel dezelfde (of dezelfde) Steve Jobs Action Doll uitgebracht, die al door Apple van de markt werd gehaald voordat iemand iets kon bestellen. Ik zou ‘m direct willen hebben, maar WAAR is ie te bestellen?!

    Heeft iemand een link?!

    NB: er staat alleen een bestelpagina op een site van ‘onesixtoutfitters’ waar je hem kunt bestellen. Je moet dan $199 betalen, terugbetaling onmogelijk en leverdatum 3e kwartaal 2018, dus over een jaar..!! En er staat bij: leveringsdatum kan uitgesteld worden. Ik zou er niet intrappen!

  5. Ik heb al jaren deze op mijn bureau staan. Werd na een paar van de markt gehaald maar ik had geluk. Ding kwam uit China

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.