Reacties voor: Sterker signaal op iPhone dankzij stukje plakband

Een stukje plakband op de simkaart zou ervoor zorgen dat het telefoonsignaal van de iPhone sterk wordt verbeterd. Klinkt als een ongevaarlijke truc en dus de moeite waard om eens te proberen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik vind dit behoorlijk merkwaardig…

    signaal sterkte heeft niets van doen met een SIM kaart, omdat op de SIM kaart alleen gebruikt wordt om bepaalde data in op te lezen, of uit te lezen. De signaal sterkte is iets wat op een compleet ander punt geregeld wordt.

    Dat een stukje tape ‘ter versteviging’ het signaal doet bevorderen, heeft zeer waarschijnlijk een andere mechanische reden. Helaas heb ik zo gauw geen iPhone om er beter naar te kijken.

  2. Lijkt mij indd ook stug. Pure registratie op het netwerk enz. Het signaal wordt verstuurd en ontvangen door de antenne, niet door de simkaart.

  3. OMG dit heeft TOTAAL niets met elkaar te maken.

  4. je zult zien dat het een placebo werking heeft.
    Als je er maar hard genoeg in gelooft dan werkt het echt :p

  5. Ha ha ha wat een onzin. Maar ik ga voor de zekerheid wel wat exta aandelen Scotch-tape kopen dat verbeterd het signaal van mijn bankrekening misschien wel 😉

  6. JA HOOR!

  7. wat een vage tip, jammer

  8. idd rare samenvoeging van 2 totaal los stande ding, naar mijn mening. En trouwens ik heb er eigenlijk nooit last van, ik heb meestal wel een goed bereik …

  9. Pfff.
    Wie heeft dit bedacht?

  10. Joran van de Sloot denk ik, maar even zonder gein, denk eerder dat plakband (lijmrestjes) kwaad doet dan goed.
    En over bereik niet te klagen, me nokia daar in tegen gaf minder bereik soms opdelfde locatie waar de iPhone het uitstekend doet

  11. Ik denk dat dit vooral is voor de mensen die de sim kaart er niet goed in krijgen. Als je dan af en toe met je phone beweegt heb je geen signaal. Als je dit vastzet zul je hier geen last meer van hebben. Dit artikel is dan ook een beetje fout, omdat het gaat om signaal ja of nee, en niet de sterkte ervan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.