Reacties voor: Sterk spul, die schermfolie van Invisible Shield!

Invisible Shield heeft een viraal filmpje gemaakt, waarbij ze 453 kilo staal op een stuk schermfolie stapelen, zonder dat het scheurt. De iPhone, die eronder ligt, blijft ongedeerd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. ik heb gekeken voor de prijs om mijn macbook pro hier helemaal mee in te laten pakken. da kost maar 54 dollar. best de moeite!

  2. Maar wat bewijst dit nou? Je hebt de folie om je iPhone tegen krassen, beter doen ze iets met een scherp voorwerp, ik durft te wedden dat de folie niet beschermd tegen een scherpe punt die er met laten we zeggen 10 kilo op word gedrukt.

  3. Ik heb het ook op me iPhone geplakt. Perfect en ook goed schoon te houden.

  4. http://www.invisibleshield.com/smartphone/apple/iphone.php

    Lees de Product-informatie maar eens en kijk het filmpje dat daar bij zit. (Heel irritant filmpje, maar wel duidelijk.)
    Denk dat ik die ook maar koop als ik mn iPhone heb!! 😀

    (Voor de mensen die niet van engels houden:)
    “Uw zoektocht naar een Appel iPhone screen-protector is nu voorbij. Zoals zijn naam beschrijft, is de InvisibleShieldâ„¢ een sterke, heldere folie die uw iPhone zal beschermen voor onooglijke krassen. Niet alleen beschermt het uw apparaat, de InvisibleShieldâ„¢ zelf krast ook niet, zodat uw apparaat altijd eruit zal zien zoals op het de dag dat u het kocht.

    De InvisibleShieldâ„¢ heeft zijn oorsprongen in het leger waar het werd ontworpen om de leidende randen van helicopterbladen te beschermen tegen krassen door rotsen en puin. Als het helicopterbladen kan beschermen die honderden mijlen per uur draaien, stelt u dan voor wat de InvisibleShieldâ„¢ aankan om uw iPhone te beschermen in uw zak!

    De InvisibleShieldâ„¢ is slechts 0,2 milimeters dik en maken het de dunste iPhone Protector of iPhone folie van zijn soort. Het is zo sterk, dat wij het ondersteunen met een levenslange garantie. Indien het ooit toch krast, zullen wij het gratis en levenslang vervangen.

    Indien u nog steeds niet overtuigd bent, kijk alstublieft de videodemo en zie voor uzelf hoe sterk de InvisibleShieldâ„¢ echt is.”
    (Netjes vertaald, al zeg ik t zelf! 😉 )

  5. Ik gebruik dit ook op mijn iPhone, ik had het gekocht in Amerika. Is idd zeer sterk en hoog kwalitatief spul. Aangezien het scherm eigenlijk al niet kan krassen misschien overbodige luxe, maar je weet maar nooit! Ik heb trouwens de vollegide bodyprotector, incl achter- en zijkanten.

  6. Goedenavond,

    Ik heb mijn iphone voorzien van het invisiblescreen alsmede de achterkant, en ben hier erg tevreden over, nu heb ik een 16gb iphone gekocht, en is mijn vraag of er iemand weet waar ik in nederland een invisiblescreen alsmede de achterkant kan kopen

  7. nee, maar je kunt m via invisibleshield.com gewoon bestellen… (als je PayPal hebt tenminste…)
    Verzenden naar NL kan namelijk gewoon…

  8. Je kunt hem naar Nederland verzenden via invisibleshield.com maar er zijn 3 verzend opties

    1 Royal Mail — 7-10 business days Free Shipping Europe $0.00

    2 Royal Mail — 5-7 business days Europe $6.00

    3 Royal Mail — 2-4 business days with proof of delivery Europe $16.50

    Welke zou ik nemen want ik weet niet of de prijs hoger is door de bertrouwbaarheid of door de dagen van levering, ik wil eentje maak niet uit hoelang het duurt als het maar betrouwbaar is.
    Ik hoop dat iemand het kan beantwoorden want ik heb geen ervaring met onlineshoppen

  9. @iPhoneclub (JP)
    bedankt voor je reactie maar niet boos worden dat ik in deze site heb gepost.
    ik zoek eigenlijk een invisibleshield voor N95

  10. N95 9GB

  11. @iPhoneclub (JP)

    en inderdaad net (eergisteren) deze folie gekocht bij de iPhoneclub shop omdat ik deze toko graag wil steunen EN het is vertrouwd.

    Over de folie: net geinstalleerd en ligt nu in de zogenaamde rustperiode van 12/24 uur. Zal mij benieuwen maar nu al ziet het er goed uit. Ik heb wel de uitstekende delen getrimd om te voorkomen dat ze los kunnen gaan. Dan past hij beter in mijn strakke hoesjes.

    Maarrrrr, de reden dat ik juist deze heb gekocht en niet die andere (bodyguardz e.a.) is vanwege het feit dat door deze folie aan de achterkant te plakken de iPhone niet meer glijdt. M.a.w. m’n iPhone is nu een stuk stroever en makkelijker vast te houden zonder angst dat’ie uit mijn handen glijdt. aan de voorkant heb ik momenteel een andere folie ( Gear4, 3 stuks, €9,95) omdat deze volledig glad is (geen rimpel effect zoals bij de Zagg) de voorkant van de Zagg is voor mij gewoon een backup.

  12. Ze zijn sinds kort ook gewoon in Nederland verkrijgbaar via Nederlandse site etc! erg handig en verzenden gaat sneller, plus is tog wat meer zekerheid hea..je kan het import bedrijfje vinden onder de naam iShield!
    groetjess

  13. @Zwollenaar
    Ja hallo welke mafketel gaat dan ook een mes tegen een Iphone houden of iets anders scherps dit filmpje is alleen om te bewijzen dat de folie niet scheurt.

  14. Ik heb zojuist de Shield besteld bij ZAGG voor 16 euro.
    Weinig centen voor een bijna onzichtbare krasbestendige laag op je iPhone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.