Reacties voor: ‘Stel dat er geen 3G iPhone komt’

De website Macenstein vraagt zich af, wat er zou gebeuren als Apple geen 3G-variant van de iPhone uitbrengt. Het zou Apple de verplichte melding bij de FCC besparen en met een dekkend Wifi-netwerk ben je toch ook online?
Lees het complete artikel → ‘Stel dat er geen 3G iPhone komt’
Jean-Paul Horn | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. zou echt topper zijn als ze het zo doen! weg met de mobiele operators! bye bye

  2. WiFi is inderdaad veel beter. Maar ik vraag me af of we een dekkende capaciteit kunnen neerleggen en of de snelheid nog wel acceptabel zal zijn.

  3. Ik gebruik echt veel vaker wifi dan edge(gprs) bijna op alle plekken waar ik kom heb je tegenwoordig wifi. Dus lekker snel.

  4. Ja kan je dan zomaar op alle Wi-fi netwerken inloggen. Ik heb tot nu toe maar heel zelden een normaal werkend netwerk te pakken gehad want de meeste zitten achter een sleutel.

  5. Ik heb hetzelfde probleem… Kan ook aan het feit liggen dat ik in België woon… 😉

  6. Vaak vind ik een open netwerk en kan ik er makkelijk op inloggen. Echter vaak ben ik dan nog niet instaat om web paginas te openen?…

    Wel een goede oplossing al zal ik ook niet klagen als ze met een 3g iphone komen.

  7. Die Fonera kost nu maar 10E inclusief verzendkosten. Kan je overal gebruik maken van de FON hotspots. Het enige dat je doet is ook je eigen wifi beschikbaar stellen aan andere FON gebruikers. Werkt prima met de iPhone.

    – Nee ik verdien niks aan FON verkoop (FON zelf ook niet met deze prijzen denk ik), heb wel zelf een ‘La Fonera’ (=wireless accesspoint van FON).

  8. ik heb thuis ook Fon, redelijk snel, en heel handig in combinatie met iFon( verbind je automatisch met zo’n netwerk als hij hem ziet)

  9. Hoe zit het met de dekking van Fon, nu we het er toch over hebben, ff offtopic;). Is dat ook ergens terug te vinden?

  10. op de FON site staan alle hotspots 🙂
    net ook besteld naar aanleiding van de tip van Handig

    10 euro is niks

  11. @robinnl: het komt vaak voor dat r een open netwerk is waar de internet verbindimg niet geshared is of er geen dhcp server aanwezig is, je dan dit checken door te controleren of er een dns server is ingevuld bij de settings

  12. kan ook zijn dat het “open” lijkt maar dat Mac beveiliging je tegenhoudt ook…
    of ze hebben de “ssid” hidden gemaakt…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.