Reacties voor: Stefan Esser spreekt over toekomstige jailbreaks en iOS 5.1(jailbreak)

In de afgelopen dagen heeft de beveiligingsonderzoeker Stefan Esser (alias @i0n1c) zich meerdere malen uitgelaten over toekomstige jailbreaks inclusief die van iOS 5.1.
Paul Pols -

Reacties: 27 reacties

  1. Dacht wel dat het tot de new ipad pas in ben ging qua tijd, we wachten geduldig af. intelliscreenX en closeallapps is toch wel heerlijk 😉 Ben al heel blij met de nieuwe update 5.1!

  2. De tijd van Jailbreaks komt ooit toch tot een einde. Dan is het een kwestie van oude firmware of jailbreak weg. Bij Apple zitten ze ook niet stil lijkt me.

  3. Nou ik blijf lekker op 5.0.1 ik denk dat ik mijn 50+ tweaks
    meer ga missen dat die enkele verbeteringen in 5.1

  4. @Bob: stiekem zijn er inmiddels best grote bedragen gemoeid met de jailbreak scene. Ik heb het dan bijvoorbeeld over de inkomsten van Cydia, de donaties aan hackers en de vergoedingen aan ontwikkelaars. In een systeem waarin geld een rol speelt zullen mensen bereid zijn om hun tijd te investeren en elke beveiliging die gemaakt kan worden wordt vroeger of later in de praktijk ook gebroken. Hoewel het wel steeds moeilijker wordt denk ik dat jailbreaks in de voorzienbare toekomst daarom ook wel zullen blijven bestaan.

  5. Origineel geplaatst door Bob
    De tijd van Jailbreaks komt ooit toch tot een einde. Dan is het een kwestie van oude firmware of jailbreak weg. Bij Apple zitten ze ook niet stil lijkt me.

    Yep maar je kunt ook als merk heel snel van je voetstuk vallen, heeft Apple een keer eerder meegemaakt

  6. Devoid zou al een untether jailbreak voor 5.1 hebben, hij heeft er zelfs een filmpje van. Is dit hoax of…? Ik weet het niet :p

  7. Ik hoef 5.1 niet om de nieuwe functies. Echter is het wel jammer dat alle apps van apple 5.1 vereisen voor installatie, zoals iphoto en imovie.

  8. Zal er altijd jailbreak blijven ?

    Aangezien dat de beveiliging steeds moeilijker wordt…
    ( hoop eerlijk gezegd dat jailbreak voor altijd zal blijven!!)

  9. Als er echt geen jailbreak meer is dan stap ik over op android

  10. Origineel geplaatst door yuuupedwin
    Devoid zou al een untether jailbreak voor 5.1 hebben, hij heeft er zelfs een filmpje van. Is dit hoax of…? Ik weet het niet :p

    Waar lees je dat?

  11. Dus KakaoTalk kan verwijderd worden?

  12. @Nigel: Dit is via Ifile heel gemakkelijk te “faken” ik zit
    officieel ook nog steeds op 5.0.1 maar heb m’n Firmware en het built nummer van 5.1 erop staan. Even rebooten en klaar! Imovie kun je dan gewoon installeren. Google maar eens op spoof firmware.

  13. Een van de leukste dingen in dit artikel is dat die nieuwe iPad nog steeds iPad 3 genoemd wordt :). Voor mij een bevestiging dat Apple de plank toch wel mis slaat met het nieuwe naam beleid. Werkt misschien voor de Mac maar duidelijk niet voor de iPad en iPhone.

  14. Origineel geplaatst door waspoeder
    Als er echt geen jailbreak meer is dan stap ik over op android

    Alleen om dit gegeven al – Apple gaat mogelijk miljoenen klanten verliezen wereldwijd – zou het me niets verbazen als Apple gewoon bewust een lekje laat zitten.

    Hier dus nog iemand die resoluut naar Android overstapt als jailbreaken niet meer mogelijk is.

  15. Laat iedereen maar lekker overstappen op andriod en de mensen die Apple echt waarderen die betalen ook wel iets meer dan en ook zonder jailbreaks blijft iOS op nummer één!

  16. Hey MUSTY, bekijk eens hoeveel verbeteringen zijn doorgevoerd in het iOS systeem dankzij de jailbreak community…

  17. @*bear*: Wil ik ook. Vertel even via bv pm hoe je dat voor elkaar hebt gekregen. Aub.

  18. Ik heb gistere geprobeerd om via redsn0w te jailbreaken. Mijn firmware was eerst 5.0.1 mr omdat de jailbreak toen niet werkte heb ik hem geüpdatet nr de 5.1. Toen leek het wel te werken. Mr nu heb ik wel cydia staan mr kan hem niet openen net zoals safari wat nu ook niet meer werkt. Hoe doe ik dit ongedaan?

  19. @floa1512: PM’ed 🙂

  20. @Bjorge: Uitdoen en dan boote met redsnow, is een tethered jailbreak heh dus iedere keer als hij gaat moet je booten moet dat

  21. @*bear*: Stuur mij ook een PM als je wilt?

  22. @*bear*: Mogen wij wat meer uitleg aub? 🙂 of een email?

  23. 10 miljoen jailbreakers. Daarvan zullen misschien 2 miljoen overstappen. Intussen krijgt Apple waarschijnlijk (37 miljoen x iPhone 4S in 3 maanden verkocht) enkele miljoenen nieuwe klanten per maand. Die gaan zich hier niks van aantrekken.

  24. Veranderen versie nummer Iphone

    Open Ifile, en ga naar
    /System/Library/CoreServices
    scroll naar beneden
    Dan zie je SystemVersion.plist staan
    Klik hier op en kies Property List Viewer
    Klik op ProductBuildVersion en verander het buildnummer in 9B176
    Klik op ProductVersion en verander deze in 5.1  
    Klik op gereed en sluit ifile
    Reboot je iphone.
    Versie is nu 5.1
    🙂

  25. @Bubbly: Goed punt.. Maar dan die verbeteringen die de underground niet meer kan maken.. ?!?

  26. @*bear*: Bedankt voor de info!

  27. Graag gedaan 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.