Reacties voor: Gamecontroller SteelSeries Stratus XL nu te koop in online Apple Store

De SteelSeries Stratus XL is nu te koop via de online Apple Store. Deze grote gamepad is de opvolger van de compacte Stratus.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Als er meer betaalbare (70€ vind ik nog steeds niet echt betaalbaar) controllers komen en mensen het eindelijk een goede investering vinden (dat is het momenteel gewoon nog niet) gaan games vanzelf ondersteuning bieden denk ik. Als iedereen het wil en jij bied het nog niet zorg je er wel voor dat het wél kan.

  2. veel geld en met een mager aanbod van populaire spellen zal de prijs omlaag moeten

  3. Lijkt wel een vermagerde Xbox One controller..

  4. De pookjes zitten verkeerd het zou zoals de Xbox moeten zijn dat zit veel fijner in je hand

  5. Als ze hier nou in sleuf in zouden doen waar je je iPhone in kan plaatsen dan zie ik er wel wat in. Je hebt dan in feite gewoon een toffe handheld, en met iOS spellen als KOTOR, de GTA games en Oceanhorn, kun je echt wel even vooruit.

    Maar je iPhone ergens op tafel leggen en er dan met je control pad voor gaan zitten, tja, wat is daar het punt van? Dan kun je beter gewoon op je computer of console gamen. Zie van dit model helaas de meerwaarde niet.

  6. Dmv airplay heb je zo een redelijk complete spelcomputer toch? Nu het spelaanbod met joystick nog vergroten en het is een lastige voor minimaal de wii en misschien ook wel de ps3 (ps4 is toch zeker wel ander segment vind ik) enz..

  7. Nu 1,5 week in het bezit en bevalt prima. Racespellen ondersteunen de controller perfect. Ik zelf vind de controller fijner in de hand liggen dan de xbox 360 controller. Nauwkeurigheid in racespellen is prima en mijn tijden al flink verbeterd tov met alleen de ipad sturen. Al met al vind ik deze controller zijn geld dubbel en dwars waard.

  8. Voor de helft van die prijs zou ik het misschien overwegen. Maar belangrijker dan de prijs vind ik het feit dat er nog steeds veel te weinig games in de App Store zijn met goede ondersteuning van game controllers.

  9. Met een jailbreak tweak (ik ben de naam wel vergeten) kan je de gewone DualShock 3 & 4 gebruiken, evenals simmige xBox controllers. Stukken goedkoper en werkt vaak beter.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.