Reacties voor: Steeds meer bewijs voor gouden iPhone 5S

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat Apple werkt aan een goudkleurige iPhone 5S. Prominente techbloggers krijgen bevestiging van hun bronnen en er lekken steeds meer foto's uit.
Lees het complete artikel → Steeds meer bewijs voor gouden iPhone 5S
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 44 reacties

  1. Het is vast een prachtig toestel, maar ik zie mezelf liever met een zwarte iPhone lopen 🙂

  2. Ik wil een Product (RED) versie!!

  3. Mooie kleur! Alleen doe mij maar een witte..

  4. Beste iPhoneclub,

    Ik vind dit een beetje loze berichting, daar ik zelf net terug uit azie kom en ik in Hong Kong op elke straat hoek van deze gouden iPhone 5 bezels kopen kon. Ik geloof dus niet in deze onzin.

  5. Mooi, als ik van mijn 4S naar de 5S zou gaan dan zeker dit kleur …

  6. Waarom zou goud alleen in China, India en Rusland een “stijlvolle keuze” zijn?

    Ik draag al meer dan veertig (40) jaar een gouden trouwring en een gouden horloge (A. Lange & Söhne) die nog van mijn vader zaliger is geweest. Is daar ondertussen iets mis mee? Dus, wat mij betreft: laat maar komen die vergulde iPhone.

  7. Ik zou champagne-goud inderdaad wel heel stijlvol vinden, maar “echt” goud is iets voor Arabische oliesjeiks. In dat geval liefst met een heleboel diamantjes….

  8. De zogenaamde gouden iphone zou toch meer ruimte hebben? Of is dat een fabel? Zoja, dan is ‘t wel de overweging waard..

  9. Eerst echt zien dan pas oordeel ik, maar champagne goud lijkt me wel leuk.

  10. Snap niet waarom op alle foto’s/renders de goude uitvoering in combinatie is met een wit randje, maak dat dan of ook goud (zoals bij de witte en zwarte iphone 5 het ook overeenstemt) of anders zwart, dat lijkt me nog sjieker dan dit wit met goud…

  11. Die gouden shell die ze vonden zonder apple logo is gewoon een 3rd party replacement shell. Nu al te koop en helemaal geen iphone 5s.

  12. Gonny,
    Twee kleine vertalings issues. “Zo je wilt” is een letterlijke vertaling van een zegswijze, in het Nederlands is dit niet zo kort te vertalen (suggesties voor een betere manier?)

    En iets ziet er niet ‘douche’ uit. Douche is een scheldwoord voor een persoon. Het is dus meer in die zin een ‘patser iphone’ of ‘klootzak iphone’ 😉

  13. Als je van kits houdt!

  14. Sieraden begrijp ik, maar dergelijke gouden items (auto’s, handtasjes, tanden) komen toch een beetje in het ‘blingbling’ segment en daarmee in een specifiekere doelgroep (zo zeg ik het toch heel netjes?).

  15. Eh, nu gaat het goedkoop lijken..!

    Origineel geplaatst door R.Putters
    Als je van kits houdt!

  16. En wat denk je van de prijs????

  17. Echt enorm gaaf!!!! Als je een ekster of Sjonnie bent…

  18. Voor mij geen sieranden in het goud en al helemaal geen iphone !!! Doe maar mijn eigen zwarte 😉

  19. Origineel geplaatst door rkltnk83: Voor mij geen sieraden in het goud en al helemaal geen iphone !!! Doe maar mijn eigen zwarte 😉

  20. Ik heb zelf een zwarte iphone 5 en ik ga niet nog een zwarte iphone kopen. Aan de zijkanten slijt de zwarte verf heel snel weg, alle hoekjes zijn nu zilver kleurig. Terwijl ik hem altijd in een hoesje heb. Hebben meer mensen dit?

  21. Ik wil goud!

  22. Doe mij maar helemaal zwart. Zelfs witte hoogglans telefoons vind ik ordinair. Met goud erbij wordt het helemaal een Oh Oh Cherso smartphone. Nee dank je.

  23. @Jesper: Dit heb ik ook daarom ga ik na 4x een zwarte iphone nu overstappen naar een witte.

  24. Origineel geplaatst door Jesper
    Ik heb zelf een zwarte iphone 5 en ik ga niet nog een zwarte iphone kopen. Aan de zijkanten slijt de zwarte verf heel snel weg, alle hoekjes zijn nu zilver kleurig. Terwijl ik hem altijd in een hoesje heb. Hebben meer mensen dit?

    Daarom heb ook een witte versie, half jaar in bezit en vrijwel geen krassen zelfs op de achterkant niet.

    Ik vindt het goud er beter uitzien dan verwacht!

  25. Dit is echt spuuglelijk!

  26. Origineel geplaatst door R.Putters
    Als je van kits houdt!

    kitsch, bedoel je.

  27. Het is helemaal niet spuuglelijk.. een kleur past wel of niet bij je.

    Ben je zelf getint of donker van kleur dan past goud beter bij je en wit of zwart.
    Ben je blank, dan past wit of zwart beter bij je.

    En laat nou een groot deel van de wereldbevolking niet blank zijn..

  28. Dit is geen iPhone 5S die heeft een dubbele flitser

  29. Origineel geplaatst door Renzo
    Gonny, Twee kleine vertalings issues. “Zo je wilt” is een letterlijke vertaling van een zegswijze, in het Nederlands is dit niet zo kort te vertalen (suggesties voor een betere manier?)

    Ik vind die vertaling nog niet zo slecht, wat er uiteindelijk mee bedoeld wordt is nl. precies hetzelfde. Een meer letterlijke vertaling zou zijn “als je daar de voorkeur aan geeft”. En “zo je wilt” is daarvan best wel een goede samenvatting.

    Wat betreft “douche” heb je gelijk, ik zat er al een beetje vreemd naar te kijken, net of m’n woordenboek iets miste wat ik nu bijleerde.

  30. @iMilan: de eerste foto is geen flitser te zien, de onderste is een rendering.

  31. Ik had liever een van de eerdere geruchten, dat ze in de iOS kleuren kwamen (Rood, Blauw en Groen). Ik zou dan zonder twijfelen een blauwe nemen

  32. Als ze de gouden nou duurder maken inplaats van de normale prijs die de zwart of wit iphone zal gaan kosten kan dat ordinaire volk het niet kopen en blijft het exclusief !!!

  33. Ik vind die gouden prachtig, smaken verschillen :).
    Ik heb altijd al zwart gehad, maar nu wil ik wel zo’n gouden maar wel voor dezelfde prijs natuurlijk.

  34. Meer kleuren zijn in verschillend opzicht een goede aanvulling. Maar dan donker gekleurde tinten, zoals donker bruin, -groen, -grijs, etc..
    Het houdt het toestel chic, stijlvol en persoonlijk.

  35. Na jarenlang wit en zwart, is dat al meer dan genoeg reden voor mij en miljoenen anderen om de enige andere kleur, goud, te nemen. Rood zou misschien ook voldoen, al lijkt me dat verf eerder krast dan goud of materialen die Apple gebruikt voor wit/zwart.

  36. Mag het nog echt bladgoud zijn toch geen probleem. Beter dan prijs drastisch te doen zakken. Winst per toestel moet op pijl blijven. Onderdelen worden steeds goedkoper.

  37. Origineel geplaatst door Robin
    Beste iPhoneclub,Ik vind dit een beetje loze berichting, daar ik zelf net terug uit azie kom en ik in Hong Kong op elke straat hoek van deze gouden iPhone 5 bezels kopen kon. Ik geloof dus niet in deze onzin.

    Je bevestigt dus eigenlijk wat iPC beweert: “De gouden iPhone 5S zal in ieder geval goed verkopen in China en India, waar goud een populaire kleur is voor producten.”

  38. Een goudkleurige iPhone is een slimme zet van Apple en zal goed gaan verkopen.
    Ben benieuwd wat er 10 sept allemaal voor moois komt!!

  39. @gj: Dat lijkt mij ook een goed idee!!!

  40. Alles van Aplle blinkt al als goud. Het wordt dubble goud, dus laat maar komen.

  41. Goed te horen dat een witte iPhone veel minder snel beschadigd! Ik ga ook maar over stappen op een witte iPhone 5s @kakoener:

  42. @Jesper: Ik heb mijn Iphone nu al zo vaak uit mijn handen laten vliegen , omdat mijn powerknop al een tijdje kapot was en ik die probeerde in te drukken zonder cover (wat nu weer gefixxt is ), en hij is nog helemaal wit , alleen wat kleine hapjes in het alumunium dat om de phone zit . Ik had eerst een speck fabshell case die echt superstrak om de phone heen zat en die had me ook geen krasje opgeleverd , alleen moest ik me telefoon soms wel boenen om hem weer mooi schoon te krijgen , en nu heb ik een ozaki jelly (3gr) die ik met vol vertrouwen gebruik en die genoeg beschermt voor mijn gebruik ! Gelukkig maar dat de iph5 wel tegen een stoot kan , vergeleken met de concurrentie !

  43. Origineel geplaatst door Timosha
    Waarom zou goud alleen in China, India en Rusland een “stijlvolle keuze” zijn? Ik draag al meer dan veertig (40) jaar een gouden trouwring en een gouden horloge (A. Lange & Söhne) die nog van mijn vader zaliger is geweest. Is daar ondertussen iets mis mee? Dus, wat mij betreft: laat maar komen die vergulde iPhone.

    Hmmm, Apple zal niet voor echt goud kiezen. Dus het wordt nepgoud. Als Apple het doet, zal het ongetwijfeld stijlvol worden uitgevoerd, maar qua prijsklasse natuurlijk niet te vergelijken met de gouden sieraden die je noemt. Net zoals hoesjes met glittersteentjes die je op de markt ziet: het mag dan wel geïnspireerd zijn door echte diamanten, dat wil nog niet zeggen dat de imitatie goede smaak uitstraalt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.