Reacties voor: Startup voor elektrische motors failliet nadat Apple talent wegkaapte

Apple zou verschillende toptalenten weg hebben gekaapt bij een Amerikaanse startup die zich focuste op elektrische motors. Hierdoor zou het bedrijf failliet zijn gegaan, zo vertelt de ex-CEO.
Lars Paymans -

Reacties: 8 reacties

  1. Welcome to the game we call Big corps vs Small corps

  2. Toch jammer. Daar sta je dan mooi te kijken als bedrijf. Heb je na (waarschijnlijk) veel moeite getalenteerd personeel gevonden, komt er iemand met een grotere portemonnee langs. Mission had een mooi prototype en de markt van de elektrische motoren kan best wat innovatie gebruiken.

  3. Origineel geplaatst door Martijn
    Toch jammer. Daar sta je dan mooi te kijken als bedrijf. Heb je na (waarschijnlijk) veel moeite getalenteerd personeel gevonden, komt er iemand met een grotere portemonnee langs. Mission had een mooi prototype en de markt van de elektrische motoren kan best wat innovatie gebruiken.

    Part of the game, helaas.

  4. Wat een gezeur hier. Als de volgende iPhone niet genoeg innovatieve vorderingen heeft gemaakt is het ook niet goed. Jullie zijn maar wat blij als de volgende iPhone kan vliegen.

  5. Jammer voor de CEO en anderen die wel in het bedrijf geloofden. Wat ben je nou voor persoon als weggaat bij een veelbelovende Startup alleen voor het geld. Beetje dom.

  6. Origineel geplaatst door Pieter
    Jammer voor de CEO en anderen die wel in het bedrijf geloofden. Wat ben je nou voor persoon als weggaat bij een veelbelovende Startup alleen voor het geld. Beetje dom.

    Maarja aan de andere kant… Apple gaat de komende tijd niet kapot… De startup had niks kunnen worden, als er echt potentie was had Google or Apple het wel overgekocht (tesla misschien?)

  7. Dat zijn van die BoeHoe-verhalen die ik zelden geloof. CEO staat hier wellicht voor Crappy Executive Overlord en dan verlies je mensen gemakkelijk.
    Als je ergens écht in gelooft, dan committeer je jouw mensen echt wel.
    Misschien komt er nu Apple Bike?

  8. Even los van het verhaal en los van Apple verhalen; die tweewieler ziet er vet uit!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.