Reacties voor: ‘Startdatum Apple Pay op 20 oktober’

Op 18 oktober gaat Apple Pay van start, blijkt uit een interne memo van drogisterijketen Walgreens.
Lees het complete artikel → ‘Startdatum Apple Pay op 20 oktober’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Wat een zielig kikkerlandje lijken wij: we krijgen een zeer degelijk design toestel waarvoor we de volle mep betalen…maar niet de extra toegevoegde functies krijgen die het toestel zo apart maakt…en meer!
    Sorry ik blijf klagen, ondertussen heb ik wel m’n iPhone 6 plus

  2. Wat ik vooral het interessantste vind aan het interne bericht is dat ze praten over ‘the upper right corner of the pinpad’ wat suggereert dat in tegenstelling tot wat apple in de promo video toonde er niet perse een ‘speciaal apple-pay’ terminal benodigd is om deze transacties tot stand te brengen.

    Gezien onze pin-terminals ook steeds meer voorzien worden van RFID zou dit dus mogelijk de implementatie kunnen vermakelijken zodra de verstrekker van deze apparaten een deal sluit met Apple 🙂

  3. @ultimasnake: nou, daar ben ik het dus helemaal mee eens. Tenslotte komt de NFC uit Nederland. Zou toch mooi zijn als het gewoon werkt met onze huidige pin terminals, die voorzien zijn van NFC betalingen.

    Dan kunnen de banken hier ook op inspringen en met Apple mee doen. We zullen het wel zien. Al hoewel je wel moet onthouden dat Apple dan je hele betaal patroon in zicht krijgt ;). Niemand die ik daar over hoor.

  4. @Marc: Ik dacht dat ze Apple zei dat het gewoon met NFC-systemen werkt, want het werkt nu al op 220.000 locaties in Amerika.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.