Reacties voor: Starbucks geeft 2 uur gratis Wi-Fi bij een beker koffie

Starbucks is met z'n hotspots overgestapt van T-Mobile naar AT&T. Voor klanten levert dat een voordeeltje op: alle betalende klanten kunnen straks 2 uur gratis internetten via Wi-Fi.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Woohoo, ik ga over een maand in de vs wonen;) kachinnnng!

  2. “Toch zit er ook een nadeel aan: de lekkere leunstoelen blijven nu nog langer bezet.”

    Nou, de Starbucks in NY hebben bijna allemaal alleen maar harde stoeltjes of bankjes. Alleen in Engeland kan je nog lekker zitten bij de Starbucks is mijn ervaring.

  3. Starbucks in Beijing en Dusseldorf zaten destijds anders ook best lekker 😛

  4. btje jammer weer dat er 7000 starbucks filialen in de vs sluiten

  5. Hoe kom je daar nou bij, NickP? Je moet niet alles geloven wat er in de telegraaf-achtigen staat… Twas voor een paar uur om koffie-zet-les te krijgen.

  6. Leuke actie en zeker handig voor mensen die regelmatig naar de VS moeten. Ik ga daarentegen nooit naar Amerika en hoop dat er binnenkort iets soortgelijks als de AT&T hotspots komt in Nederland. Dan hoeft dat hele 3G-iPhone van mij ook niet meer, want dan heb je met de iPhone (en met andere Wi-Fi equipped gadgets) gewoon overal toegang tot het draadloze internet.

  7. @Aad TMobile en andere operators hebben ook gewoon een hotspot netwerk hoor, deze is nog niet heel uitgebreid maar bijna elke mac donalds etc hebben er een.
    Kost 20 per maand dacht ik

  8. Ik begrijp niet waar men zo moeilijk over doet in de VS en Europa. In Azië heb je bij Coffee Shops als Starbucks in steden bijna overal gratis WiFi. Je kan beter een “gratis” extra service aanbieden en meer klanten (en dus omzet) krijgen dan overal maar geld voor vragen, omdat je er ook een grijpstuiver aan kan verdienen…

  9. De reden voor deze actie is niet omdat AT&T zogenaamd goedkoper is, maar simpelweg omdat mensen dan langer blijven zitten en dus meer consumeren. Aangezien het op het moment moeilijk is voor Starbucks om de shops vol te houden, is dit de juiste strategie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.