Reacties voor: Dag iTunes! Starbucks zet een ander muziekje op

Starbucks maakt een einde aan de jarenlange samenwerking met Apple's iTunes. Ze draaien voortaan muziek van Spotify in de koffietentjes.
Lees het complete artikel → Dag iTunes! Starbucks zet een ander muziekje op

Reacties: 9 reacties

  1. WTF is een ‘barista’?

    Starbucks… weer zo’n koffieverkrachter uit de USA waardoor de simpelen van geest hun bruine water met zoete toevoegingen tot de standaard van perfecte koffie hebben verheven. Plastic fantastic!

  2. Vind het gebruik van het woord barista wel heel ver gezocht. Beetje zoals iemand die bij Ikea de rekken vult, een meubelmaker noemen.

    Maar wel zware klap voor Apple. Ze verliezen hun greep op muziek helemaal. De overname van Beats was duidelijk een wanhoopspoging, eentje die misschien wel te laat kwam. iTunes is volledig passé vergeleken met Spotify of Deezer.

  3. Origineel geplaatst door Knarf
    WTF is een ‘barista’?

    Dat is in dit geval zoiets als de Maître Sommelier bij de afhaalchinees.

  4. Nederland heeft nog geen Starbucks-app toch?

    Het is overigens tegenwoordig ook ‘hip’ om Starbucks af te kraken en naar hipster koffietentjes te gaan.

  5. @Tom: De vergelijking gaat volgens mij niet helemaal op. De mensen die koffie klaarmaken bij Starbucks zijn technisch gezien gewoon barista’s. Dat het niet de barista’s zijn die meedoen aan het wereldkampioenschap moge duidelijk zijn.

    Iemand die vakken vult bij Ikea, bouwt niks. Misschien een schap, maar geen meubels.

  6. @bas: Het is ook hip om hipsters af te kraken.

  7. slim starbucks ziet veel android toestels dus universal spotify is beter dan itunes

  8. Origineel geplaatst door Tom
    Maar wel zware klap voor Apple. Ze verliezen hun greep op muziek helemaal. De overname van Beats was duidelijk een wanhoopspoging, eentje die misschien wel te laat kwam. iTunes is volledig passé vergeleken met Spotify of Deezer.

    Heb soms wel eens zitten nadenken, maar waarom heeft Apple Spotify niet overgenomen?

  9. Ik ben best wel Apple minded maar op de een of andere manier ik echt genieten hoe Spotify nog steeds een lange neus trekt naar dat oh zo machtige maar logge iTunes apparaat. Vrees voor Spotify echter dat het wel eens een hete zomer kan worden als Apple echt zijn eigen dienst begint te pushen die ze waarschijnlijk met WWDC lanceren. Maar het moet wel heel veel beter zijn dan Spotify wil ik over stappen. Ik hoop alleen niet dat Apple het voor elkaar krijgt artiesten tegen Spotify op te zetten want dat lijkt Apple’s techniek te worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.