Reacties voor: iOS 13 GM verklapt dat Apple nog steeds aan AR-bril werkt

Meerdere hints naar ‘StarBoard’
De AR-bril werd dinsdagavond tijdens de Apple-keynote niet aangekondigd. Maar helemaal loos zijn de geruchten toch niet: in de code van iOS 13 GM zijn sporen gevonden die verwijzen naar een augmented reality-headset.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Tim Cook zette mij gister volledig op het verkeerde been tijdens de keynote. “We have some truly big announcements” zei hij. Daarna sloeg hij de cijfertjes meuk over want er was zoveel te vertellen. Keynote had als ondertitel “By innovation only”. Soort van glazen Apple logo erbij.

    Ik dacht Yessss dus toch. Apple gaat de wereld volledig verbazen met een AR bril. Dus tegen het einde van de keynote, alles mweh qua updates, denk ik daar komt ie: we have one more thing. Niks hoor lichten aan. Einde keynote.

    Tja. By innovation only…

    Voor alle duidelijkheid: het zijn echt wel imposante telefoons en techniek. De onderliggende chips zijn echt wel state-of-the-art. Design is niet spannend maar wel goed. Maar als je de spanning zo opbouwt verwacht je toch een knaller. De keynote wordt op deze manier een beetje een draak van een voorstelling.

    Ps Schiller zag er niet al te best uit. Hoop niet dat ie ziek is.

  2. @WvB22: Tja, de verwachting werd gewekt dat er iets nieuws uit de hoge hoed zou komen. Maar misschien gooien de release problemen van iOS 13 en aanverwante software roet in het eten. iPads liggen b.v. gewoon klaar te wachten tot iPadOS 13.1 klaar is. Dus misschien zijn dingen (de tiles) doorgeschoven naar een keynote in okt/nov?

    Maar hier gaan we weer verder met geruchten….

    Ja, natuurlijk zijn ze daar mee bezig. net als MS met de Hololens, Google met de nieuwe Glass, enz. Ze willen de boot niet missen. Maar nu nog een killer-app verzinnen waarvoor mensen ook in de rij staan om die bril te kopen. En dat zal wel het probleem zijn.

    Maar hoe zit het met het draadloos opladen van andere iDevices met de nieuwe iPhone? De pencil ondersteuning? Regenboog logo? R1 coprocessor? Nieuwe AppelTV? De Tiles? (Hoewel de nieuwe iPhones wel een U1 chipje hebben. Dat kan wel iets met die tiles te maken hebben. Maar dat zal ook wel geschrapt zijn uit iOS 13.1.)

    We hebben wel een nieuwe iPhone “Pro” gekregen met 64 GB, want dat is genoeg voor een “Pro” anno 2019. En met 12 MP camera’s. Daar heeft een beetje “Pro” ook meer dan genoeg aan. En nog steeds met een lighting aansluiting. (Vorige jaar wist Schiller bij de iPad Pro nog te vertellen dat “Pro’s” op de USB-C mogelijkheden zaten te wachten. Maar iPhone “Pro’s” zijn waarschijnlijk een ander soort “Pro’s” die dat weer niet nodig hebben.) En wat wel klopte is dat 3D Touch exit is. Maar daar wordt hij niet goedkoper van. Want de prijs is wel “Pro”. (Kom ik zo een beetje in de buurt van het aantal keer dat Schiller “Pro” riep? 😉)

  3. Misschien waren de cijfertjes niet wat ze moesten zijn? Dan skippen maar die handel 🙂

  4. Origineel geplaatst door Tom
    Misschien waren de cijfertjes niet wat ze moesten zijn? Dan skippen maar die handel 🙂

    Tja, een feitje als: (in apple bewoording, beeld je in dat een van de bobo’s de volgende woorden uitspreek)

    “Apple Pay has been a huge succes this past quarter, we saw a doubling of activations across Europe, but the USA has not experienced the same up tick. We launched it in the Netherlands with ING earlier this year, and just last week 4 other small banks joined there too. Overall across Europe we’ve added a number of countries and our existing partners have started in more territories there.”

    Bekt ook niet lekker voor de gemiddelde shareholders in de USA, waar Apple Pay zo goed als stilgevallen is omdat de gemiddelde winkelier of retailer die nog geen moderne terminals heeft niet, niet echt de moeite lijkt te willen nemen om van de pokke swipe-terminals af te stappen.. (oeh, dat kost geld, doen we niet) wat dat betreft is Amerika nog een derdewereldland…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.