Reacties voor: Stanford’s iPhone-cursus 1 miljoen keer gedownload

De iPhone Application Programming cursus van Stanford blijkt erg succesvol op iTunes U. Nog nooit bereikte een cursus zo snel de mijlpaal van 1 miljoen downloads.

Reacties: 5 reacties

  1. Ze komen niet altijd twee dagen erna online. Maar ik ben een trouwe volgeling. Als je iets van software development hebt gedaan is het niet heel moeilijk.

  2. Je moet wel een mac hebben zeker?

  3. @Menace:
    Niet om de cursus te bekijken, wel om te ontwikkelen met de standaard SDK. (Je hebt trouwens ook een developer certificaat nodig om op de hardware te kunnen draaien, anders kun je alleen de simulator gebruiken…)
    Er is wel een document wat een tijdje terug op iphoneclub.nl staat waarin staat hoe je met Eclipse software kunt maken voor een gejailbreakte iPhone, maar daar zul je niet echt blij van worden…
    De IDE is zeer interessant voor de ontwikkeling, vanwege de ondersteuning…

  4. Is die 1 miljoen alle afleveringen bij elkaar? Of het maximum wat er van een enkele aflevering gedownload is?
    Als het totaal is, er zijn nu 15 afleveringen dat is het ‘slechts’ ongeveer 65000 downloaders…

    (Ik vind ze trouwens erg interessant, kijk iedere dag of de nieuwste er al is 🙂 )

  5. Deze video’s zijn inderdaad een goede aanvulling. Doordat er vragen worden gesteld en de sprekers ervaren Mac developers zijn, komen er vaak nieuwe en interessante zaken naar boven. ‘t Is natuurlijk geen vervanging voor zelf doen, wat je er absoluut bij moeten blijven doen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.