Reacties voor: Apple haalt expert digitale gezondheid in huis

Apple heeft Dr. Sumbul Desai in dienst genomen, die bij Stanford University werkte aan diverse projecten rondom digitale gezondheidszorg.
Lees het complete artikel → Apple haalt expert digitale gezondheid in huis

Reacties: 4 reacties

  1. Laten we hopen dat dit eindelijk échte resultaten gaat opleveren voor het meten van belangrijke gezondheidsgegevens met de Apple Watch. Apple heeft al een aardig medisch team aan het werk, maar veel heeft het nog niet opgeleverd. Misschien dat deze dame er meer vaart in krijgt!

  2. Inderdaad. Ze moeten snel zijn met toepassingen die indicatieve gegevens voortbrengen, zodat je weet dat je met rede (elders) echte diagnose kan stellen

    Het lanceren van complete medische toepassingen vergt nl. veel licenties en goedkeuringen en dat duurt jaren.

    Daarbij is de attitude van het Apple, dat allerlei bestaande disciplines wil overrompelen/vervangen, een attitude die erg veel weerstand oproept.

    Dat weet je van tevoren als je bv. over patiënt dossiers gaat beginnen. In dat soort ambities hebben ze zich totnogtoe volledig verslikt.

    Dus iets bescheidener, sneller, en adjectiever optreden en dan kunnen we er nog veel plezier aan beleven

  3. Zucht… Ben ik nou de enige die helemaal niets op heeft met het ‘gezondheids en sport-gehalte’ in de Apple-Watch.

  4. Ja….😄. Gezondheid, actief leven, sport, dat hoort allemaal bij elkaar. Waarvoor zou je anders een Apple Watch willen? Maar het gaat pas echt wat betekenen als er belangrijke gegevens worden gemeten. Het is nu nog kinderspel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.