Reacties voor: Apple laat je zelf standaard browser en mailapp kiezen in iOS 14

In iOS 14 krijg je eindelijk de mogelijkheid om zelf standaardapps aan te wijzen. Het gaat voorlopig om maar twee typen apps: Mail en Safari. Deze mogelijkheid wordt binnenkort toegevoegd aan de iOS 14 beta.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Waar kan ik dit vinden in de instellingen op iOS 14 beta?

  2. Waar ik vooral benieuwd naar is de mogelijkheid om deze functie te kunnen testen, terwijl ik geen developer ben van een browser- of mailapp. Ik doe ook niet mee met een beta-test. Daarnaast zijn de regels dat apps niet in de App Store gezet kunnen worden die functies bevatten voor een lopende beta.

    M.a.w., als je dus niet meedingt met een browser- of mailapp, kan je gedurende de beta van deze paar maanden deze functie niet uit proberen. Stiekem wel jammer.

    Origineel geplaatst door Sergio
    Waar kan ik dit vinden in de instellingen op iOS 14 beta?

    Niet. Apps moeten speciaal geconfigureerd worden om hieraan te voldoen.
    Apps met beta-functies, zoals deze, mogen niet in de App Store worden gezet. Je zal dus moeten wachten tot september, of deelnemen aan beta’s van specifieke apps zelf.

  3. Ik hoop dat je dan ook snelkoppelingen op het voorblad kan zetten want dat kan nu ook alleen met Safari

  4. Geen default app voor navigatie?

  5. Mooie ontwikkeling. Al moet ik zeggen dat Safari laatste jaar toch mijn favo app, tevens native apps als mail en notes. Werkt heerlijk samen iPhone, MacBook & iPad.

  6. Zou super zijn als ik Spark als standaard kan instellen. Ik heb de gewone Mail-app eraf gehaald. Moet wel zeggen dat ik Spark vooral in macOS fijn vind, op de iPhone gebruik ik hem vooral vanwege de algehele ervaring en wat synchronisatiedingetjes.

  7. Is het inmiddels al mogelijk om spark als standaard mail app in te stellen want ik kom er tot op heden nog niet uit hoe ik dit kan instellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.