Reacties voor: De Stagg EKG is een design-waterkoker met Bluetooth

De Stagg EKG is een design-waterkoker die via Bluetooth te bedienen is vanaf je iPhone. Via Kickstarter kun je investeren in het idee.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Design voor een waterkoker? Lijkt meer op een gieter waar je plantjes mee water geeft😂✌🏽

  2. Ik heb de ikettle 2.0 en bevalt goed. Hij werkt samen met mijn Homey (Athom.com).
    Begin volgend jaar komt er een nieuwe versie uit die met meer apparaten gaat samen werken.

  3. En je hebt er niks aan in Nederland, of je moet het leuk vinden om een omvormer op je aanrecht ernaast te zetten… Met alleen een stekkeradapter ben je er niet bij zo’n 110/120V apparaat…

  4. 1) Volgens mij heeft Noord-Amerika ook een andere netspanning dan Europa, en kan een verloopstekker onvoldoende blijken. (Veel apparaten kunnen wel beide spanningen aan.)

    2) Toevallig sluit dit nieuws aan bij mijn eigen ontwikkelingen van de laatste weken: de aanschaf van verschillende apparaten van Gastroback, begonnen met de aankoop van toevallig hun verkleurende waterkoker. Ik vroeg me al af, waar de integratie van het spul met communicatienetwerken bleef. 🙂
    (Gonny, ik zal ook eens op Eetblog kijken!)

    3) Toch betwijfel ik de zin van afstandsbediening ervan. In de eerste plaats om de veiligheid, in de tweede plaats om het nut. Wat heb je aan een waterkoker met Bluetooth, als je die eerst moet vullen? (Of aan een wasmachine met wifi, zoals minstens Samsung aanbiedt?)
    Bovendien is mijn waterkoker zo snel, dat ik bij het opzetten van water voor een mok koffie amper tijd heb om koffie in een filterzakje te scheppen. Wat moet ik dan op afstand?

    4) Oh, ik kan me best voorstellen, dat het verknopen van “alles” tot een Internet of Things handig wordt. Straks gaat je Apple Watch nog een verband leggen tussen jouw hardlopend afgelegde afstanden en een aanbieding voor nieuwe sportschoenen bij die winkel waarbij je gezien je agenda overmorgen in de buurt zult zijn.

  5. Nee, dan liever mijn waterkoker die zelf thee kan zetten: water er in, thee er in, stel de temperatuur en de ‘brewtime’ in en je hoort een ‘ping’ als de thee perfect gezet is. Houdt je thee ook nog 30 minuten op de perfecte temperatuur na het zetten.

  6. Ben ik toch blij met mijn quoocker … altijd thee wanneer ik wil, hoeft homey zich er ook niet mee te bemoeien 🙂

  7. Onlangs een Grohe red duo kokend water kraan geplaatst in de keuken, dit in combo met de Clever coffee dripper, maak ik heerlijke vers gezette filter koffie. (De Clever coffee dripper heeft een druppel stop en zorgt er zo voor dat het water eerst goed in contact komt met de filterkoffie). Nu ook geen watermolen en koffie automaat meer op het aanrecht 🙂

  8. Naast water koken haalt mijn vriendin ook de biertjes uit de ijskast, kookt, doet de was en maakt het huis schoon. En het mooie is, het gaat volautomatisch zonder dat ik een commando moet geven via Bluetooth of WiFi. Ik wacht dus nog even met de aanschaf van dit product.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.