Reacties voor: De Stacked-case maakt draadloos opladen op je iPhone 6(s) mogelijk

Met de Stacked kun je een iPhone 6(s) en iPhone 6(s) Plus draadloos opladen. De magnetische laders kun je via een stekker opladen en vervolgens op je iPhone klikken via een case.
Lars Paymans -

Reacties: 16 reacties

  1. Ja en voilà, je kan je iPhone een paar uur niet gebruiken, maar je kan wel zeggen dat ie draadloos opgeladen is. Dikke meerwaarde!!
    Pas op het moment dat ik mijn iPhone op m’n nachtkastje kan smijten (dus niet precies met dat hoekje op dat stukje) of als het ingebouwd zit in m’n autohouder, dan wordt het misschien interessant.

  2. Het zou fijn zijn als jullie bij dit soort artikelen, naast de prijs van de internationale verzendkosten, ook kunnen waarschuwen voor importkosten.
    Aangezien het hoogstwaarschijnlijk via USPS wordt verstuurd, en hier door PostNl afgehandeld wordt.
    Uiteindelijk dus 21% btw (+/- 26€), wat invoerkosten (denk een euro of 2) en dan de inklaringskosten van PostNL van 17,50. Zo komt er al gauw bijna 50€ bij de prijs… Heb van vele in mijn omgeving gehoord dat ze dit niet wisten bij het internetshoppen.
    Misschien als sites in EU een product aanprijzen, ze er ook een zinnetje bij kunnen zetten dat men rekening moet houden met evt importkosten 🙂

  3. Ja inderdaad voor mij ook nog niet interessant. Voor dat geld prop ik er nog wel een kabeltje in.

  4. Ik citeer :”dat Apple verschillende testversies van de iPhone 7 zou uitproberen, waarvan er een uitgerust is met draadloos opladen.”Als ze hier dus maar één variant testen met draadloos laden, denk ik niet ze ze er echt serieus mee bezig zijn.

  5. Ik snap werkelijk niet de hele fascinatie om het draadloos opladen niets. Oude situatie:iPhone

  6. Ik heb deze week een Qi receiver case ontvangen van Ali …… Kostte een tientje en ziet er prima uit. Nu de lader nog ( 8 euro)

  7. Origineel geplaatst door Martin
    Ik citeer :”dat Apple verschillende testversies van de iPhone 7 zou uitproberen, waarvan er een uitgerust is met draadloos opladen.”Als ze hier dus maar één variant testen met draadloos laden, denk ik niet ze ze er echt serieus mee bezig zijn.

    Denk niet dat Apple dat snel zou doen.
    Testen ok maar dan gaan ze een hoop inkomsten missen doordat ze de kabeltjes niet meer verkopen. Wat ze juist met de lightning aansluiting dichtgetimmerd hebben voor 3e parties.

  8. @shardphoenix: mee eens. Die opladers zitten ook aangesloten met een snoer

  9. Waardeloos… is kan heus wel een kabeltje verbinden tussen m’n iPhone en het stopcontact… daar komt geen knoeiwerk aan te pas. Ik wacht gewoon geduldig op de iPhone die contactloos kan opladen. Voor onderweg vind ik een oplader (met kabel dus) prima als de batterij van m’n iPhone bijna leeg is. Trouwens… voor mensen die echt weg zijn van draadloos opladen… het bestaat al heel lang… koop een batterij case van Mophie.

  10. Dacht dat ze zo’n hoesjes ook verkochten bij ikea…

  11. Origineel geplaatst door shardphoenix
    Ik snap werkelijk niet de hele fascinatie om het draadloos opladen niets. Oude situatie:iPhone

    Ik snap het ook niet. Je moet, geheel begrijpelijk, je iPhone ergens neerleggen. Of dat nou met of zonder snoertje is, je kunt hem niet gebruiken… Dan liever een extra lange lightning kabel zoals ik laatst heb gekocht. Dan is de iPhone/iapad makkelijk te gebruiken én hij laadt op

  12. @maarten: precies en dat voor 3 tientjes of zo, maar die heeft natuurlijk geen magneet van €100 er in zitten.

  13. Origineel geplaatst door maarten
    Dacht dat ze zo’n hoesjes ook verkochten bij ikea…

    Alleen niet voor de 6s volgens mij.

  14. @shardphoenix: kan misschien toch belangrijk worden indien de hoofdtelefoon aansluiting verdwijnt en er enkel nog lightning of USB-c overblijft.

  15. Wie zit er nu te wachten op een oplader die continu verbruikt, in deze tijden van energie sparen? Niemand… En de lader moet toch in het stopcontact? Dus is het nooit draadloos, enkel het fysieke stukje tss de lader en iphone, wat win je daarmee? Om ook nog eens een deel energie in de lucht te laten verdwijnen? Rendement is zeer laag van contactloos energie overbrengen…

  16. Ik zie het nut er niet van in, behalve in de auto en indien het toestel er waterdicht van zou kunnen worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.