Reacties voor: Opslagdienst Stack van TransIP beveiligt je data nu met Touch ID

Stack Storage is een opslagdienst van de Nederlandse webhostingpartij TransIP. De bijbehorende app werkt vanaf nu met Touch ID-beveiliging en is ook beter geoptimaliseerd voor de iPad Pro.

Reacties: 19 reacties

  1. (Red.) Geen inviterequests s.v.p.

  2. Origineel geplaatst door EMIEL
    Heeft er toevallig iemand dan een invite voor mij?

    Hier kun je jezelf makkelijk voor aanmelden. Ik heb er 3 inmiddels, ze delen regelmatig invités uit. Bij duurde het een maand.

  3. @EMIEL: Gewoon aanmelden op de site. Ik had me al voor lancering aangemeld en kreeg direct een account invite na de start. Dat duurt nu langer maar zo kom je eraan.
    Perfecte dienst, snel, grote opslag gratis en goede app en client en Nederlands recht. Hier kunnen icloud, dropbox etc nog veel van leren.

  4. Belangrijkste functie weer niet toegevoegd… Een zoekfunctie!!!

  5. Waarom moet ik in een adres doorgeven of telefoonnummer? Waar slaat dit nu toch weer op? Snap hier helemaal niets van.

    Iemand die mij dit kan uitleggen? Heb wel netjes binnen 1 dag een code gehad, maar nu kan ik er nog niets mee.

  6. @Marc: wat voor adres klopt niet denk ik ik heb geen adres of nr ingevoerd beetje raar

  7. Ik krijg Stack niet te zien in privacy om toegang te geven tot mijn foto’s. Dat is nodig voor de Back-up. Gelukkig werkt hetzelfde voor Google. Onbeperkte(foto’s licht gecomprimeerd, voldoende voor gewone kiekjes) opslag van mijn foto’s en makkelijk weer terugvinden.

  8. Origineel geplaatst door Redbul
    @Marc: wat voor adres klopt niet denk ik ik heb geen adres of nr ingevoerd beetje raar

    Heel vreemd, als ik me wil aanmelden moet ik een adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer opgeven. Doe ik dit niet dan gaat die niet verder. Dus ik moet dit echt bij aanmelden invullen.

  9. Origineel geplaatst door EMIEL
    (Red.) Geen inviterequests s.v.p.

    Er bestaat niet zoiets als een referrer invite die je van anderen kunt ontvangen, dus er was weinig mis met die comment. Sterker nog, ik vind dat elk artikel moet benadrukken dat je de gratis versie na ongeveer een maand wachten pas kunt gebruiken. Als je dan vergeet je ‘invite’ (van Stack zelf) te activeren, dan verloopt die weer na een week.

  10. @Marc: doe anders gewoon wat invullen ik heb hem ongeveer half jaar in het begin vroeg die niet daar om echt raar doe maar gewoon wat invullen fake adres en zo zeg maar anders weet ik het ook niet meer het is een goeie app ik raad je zeker aan

  11. Origineel geplaatst door Serena
    Belangrijkste functie weer niet toegevoegd… Een zoekfunctie!!!

    Ga naar instellingen en klik op “stuur feedback”?
    En ik vind het overigens knap dat iemand wel een naam kan onthouden om te zoeken maar niet een logische mappenstructuur gebruikt zodat een zoekfunctie niet eens nodig is.

    Maar oké, veel mac gebruikers flikkeren alles zomaar ergens neer in de hoop het zonder normale naam nog terug kunnen vinden. Ja, ik ben ook een mac gebruiker. Kan niet zonder en wil niet zonder😜

  12. Origineel geplaatst door EMIEL
    (Red.) Geen inviterequests s.v.p.

    Origineel geplaatst door Bubbly
    Er bestaat niet zoiets als een referrer invite die je van anderen kunt ontvangen, dus er was weinig mis met die comment. Sterker nog, ik vind dat elk artikel moet benadrukken dat je de gratis versie na ongeveer een maand wachten pas kunt gebruiken. Als je dan vergeet je ‘invite’ (van Stack zelf) te activeren, dan verloopt die weer na een week.

    Als je niet binnen een week reageert ben je of lui of vergeetachtig of lekker op vakantie. Met die laatste, tsja pech. Met de rest……..

  13. @Redbul: heb ik over nagedacht. Dan maar hopen dat ze me niet iets gaan toesturen ;). En telefoonnummer is ook verplicht, 00000 doet het niet 😉

    Ja, beetje lullig dat eerdere mensen het niet hoefden te doen en de mensen die nu aanmelden wel. Oh ja, ik ga er morgen nog maar eens voor zitten.

    Bedankt!

  14. @Marc: geen dank voer maar gewoon iets in met telnr ik vind wel gemeen dat ze die gegevens vragen succes marc

  15. Als je foto’s upload naar Stack, blijft dan ook de Meta data behouden?

  16. Op de website een invite request gemaild. Al na 2 dagen (gisteren) de code gekregen om mijn stack te activeren. Met verificatie via Google authenticator voor de webversie. Ziet er goed uit, mijn data houd ik nu in NL.

  17. Mooie update. Maar ‘t staat allemaal nog wel in de kinderschoenen. De dienst. Maar ook de AppStore op Mac en ios.

  18. Origineel geplaatst door EMIEL
    (Red.) Geen inviterequests s.v.p.

    Sorry 😉

  19. Binnen een uur had ik de invite binnen. Best enthousiast eigenlijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.