Reacties voor: Nieuwe MacBook Air heeft tragere SSD dan 2018-model

Apple vernieuwde onlangs de MacBook Air en leek op alle fronten beter. Toch blijkt nu dat de MacBook Air 2019 een tragere SSD heeft dan het model van eind vorig jaar.
Lees het complete artikel โ†’ Nieuwe MacBook Air heeft tragere SSD dan 2018-model
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Vrijdag besteld maar nog niet binnen. Alsnog zal hij rete snel zijn maar dat scherm kan me roesten. Waarom upgraden ze een model als het niets verbeterd en je het niet overtreft en moet weten dat alle nerds benchmarks gaan draaien.

    Moet ik spijt hebben dat ik mijn eerst Mac koop ๐Ÿ™‚

  2. Wow, schandalig eigenlijk. Beetje positief doen over een prijsdaling, terwijl flinke achteruitgang de realiteit is.

    Applaus..

  3. Had twee maanden terug net mijn MA2018 gekocht, baalde al dat ik niet even heb gewacht, maar nu niet meer ๐Ÿ˜‚

  4. Nou, nu weten we ook waarom die SSD’s 35% goedkoper zijn geworden. ๐Ÿ˜‰

  5. De ruwe leessnelheid van de SSD is niet echt een hele goede maatstaf voor hoe snel de SSD aanvoelt. Het is leuk voor de bechmarks maar niet meer dan dat. Naar mijn ervaring is het maximum aantal I/O operations per seconde dat veel meer. Zelden lees je Gigabytes tegelijk, ook niet als je een applicatie opstart. Maar er vinden wel veel verschillende lees en schrijf operaties plaats en het is dan wel beter als dit snel gebeurd. Misschien dat de SSD in de nieuwe MB Air daar dus wel beter in is.

  6. Dit doet Apple ook al met de iPads! Heb me erg verdiept hierin omdat ik een andere iPad nodig heb maar het is erg moeilijk allemaal.

    Het wil kennelijk niet zeggen dat de allernieuwste iPad ook de beste hardware heeft. En dat is voor mij echt onbegrijpelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.