Reacties voor: Spyfoto’s van nieuwe iPhone opgedoken in Hong Kong?

Een website in Hong Kong heeft foto's gemaakt van een apparaat, die de volgende generatie iPhone moet voorstellen. Ze tonen onder andere het kompas en een autofocus voor de camera.

Reacties: 35 reacties

  1. ik heb tot geloof ik 1 maand de tijd voor einde van mijn abonnement een nieuwe aan te vragen mijne eindigt op 7 augustus zou het voor deze tijd zijn. ik zit al bij t-mobile maar wil nu een iphone

    Ben benieuwd

  2. Hmm ben benieuwd naar de nieuwe iPhone

  3. Ziet er redelijk echt uit. Vooral de kompas-applicatie lijkt me niet iets wat je in een uurtje in elkaar Photoshopt.

  4. Een mooiere en directe vertaalde link naar het artikel met de 15 foto’s op umpcforever.com: http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&u=http://www.umpcfever.com/news/?postid=2514&sl=zh-CN&tl=en

  5. Ik vind het eerder uitgelekte foto’s van de nieuwe OS dan nieuwe iPhone.. en als je zo een digitaal kompas foto hebt en die als foto zet op je iPhone en dan gewoon het boven balkje Photoshopt heb je een geslaagde “foto”
    Mooi afwachten nog een weekje

  6. Origineel geplaatst door Wess
    Ik vind het eerder uitgelekte foto’s van de nieuwe OS dan nieuwe iPhone.. en als je zo een digitaal kompas foto hebt en die als foto zet op je iPhone en dan gewoon het boven balkje Photoshopt heb je een geslaagde “foto”
    Mooi afwachten nog een weekje

    Dat denk ik niet, er is nog geen kompas-applicatie gevonden in de beta. Daarnaast is het ook nog niemand gelukt om het video recording scherm te openen waarbij de kunstmatige sluiter ook daadwerkelijk opent (wat hier wel het geval is). Natuurlijk kan je dit Photoshoppen, maar gecombineerd met het feit dat je de autofocus vierkantjes ziet (heeft nog nooit iemand gevonden) en de kompas-applicatie doet mij geloven dat dit echt is.

  7. Ik weet heel erg zeker dat dit echt is. Ik ben vaak skeptisch over dit soort ‘lekken’ en vind Photoshopfoutjes supersnel, maar dit ziet er te echt uit. Zelfs de kompas-applicatie zou Apple exact zo gedaan hebben. Ik geloof dat deze meneer een primeur heeft.

  8. Zoveel foto’s, maar geen achterkant van de iPhone.

  9. waarom, kijk je vaak naar de achterkant dan?
    (moet je de achterkant van mijn koelkast ‘s zien! Stof, Stof en nog ‘s….)

  10. Origineel geplaatst door boerke
    waarom, kijk je vaak naar de achterkant dan?
    (moet je de achterkant van mijn koelkast ’s zien! Stof, Stof en nog ’s….)

    Ik vindt hem goed, maar je hebt wel gelijk. Ik bel altijd met de voorkant : )

    On topic:

    Ik weet wel zeker dat dit een primeur is!

  11. Origineel geplaatst door iComment
    Origineel geplaatst door boerkewaarom, kijk je vaak naar de achterkant dan?
    (moet je de achterkant van mijn koelkast ’s zien! Stof, Stof en nog ’s….)Ik vindt hem goed, maar je hebt wel gelijk. Ik bel altijd met de voorkant : )On topic:Ik weet wel zeker dat dit een primeur is!

    Vreemd, ik bel nooit met m’n koelkast…

    Maar waarom weet jij dan zo zeker dat het een primeur is iComment?

  12. Superlol @ “ik weet zeker dat dit echt is”
    Net zo echt als de thunderbirds! Die zijn ook echt! Ik weet het zeker!

  13. Bij die foto met auto-focus staat de schakelaar op video camera, dus die functie is er ook bij video…

  14. Geloof niet dat apple zo’n VU meter zou opnemen in z’n applicatie dus volgens mij zijn deze foto’s zo nep als het maar zijn kan.
    Allemaal gefocust op een nieuwe iphone en bij elke set (slechte) foto’s veert iedereen weer op.

  15. Jep, volgens my zyn deze foto’s wel echt, en kunnen we zoiets van software wel verwachten:).

  16. Ik hoop toch op een leuk nieuw design van de case.
    Het geneuzel over dat je nooit naar je achterkant kijkt is grote onzin.
    Je ziet wel degelijk wanneer iemand een witte of zwarte iPhone heeft en je ziet ook weldegelijk de vormen van de case, ook als je belt.
    Daarnaast ligt mn iPhone vaak in het zicht, dus wel mooi als je dan wat moois hebt om naar te kijken.

  17. Fresh

  18. Ik blijf er verbaasd van staan hoe iedereen steeds helemaal hyper wordt bij elk klein gerucht over een mogelijk nieuwe iPhone…. Al die geruchten en speculatie errond komt me stilaan de strot uit…

    Als ze ooit een geneesmiddel tegen aids vinden dat uitkomt tegelijk met een nieuwe iPhone gaat er bitter weinig volk van horen lijkt mij zo….

  19. Origineel geplaatst door Puck
    Ik blijf er verbaasd van staan hoe iedereen steeds helemaal hyper wordt bij elk klein gerucht over een mogelijk nieuwe iPhone…. Al die geruchten en speculatie errond komt me stilaan de strot uit…Als ze ooit een geneesmiddel tegen aids vinden dat uitkomt tegelijk met een nieuwe iPhone gaat er bitter weinig volk van horen lijkt mij zo….

    Lijkt me simpel he slimkees? Als de nieuwe geruchten je niet boeien om wat voor reden dan ook reageer dan niet. Sterker nog sla het hele nieuwsbericht dan gelijk over, dat scheelt je ook nog is een hoop ergernis.

  20. Origineel geplaatst door Puck
    Ik blijf er verbaasd van staan hoe iedereen steeds helemaal hyper wordt bij elk klein gerucht over een mogelijk nieuwe iPhone…. Al die geruchten en speculatie errond komt me stilaan de strot uit…Als ze ooit een geneesmiddel tegen aids vinden dat uitkomt tegelijk met een nieuwe iPhone gaat er bitter weinig volk van horen lijkt mij zo….

    Wat doe je in godsnaam op deze site. Wegwezen!!!

  21. Origineel geplaatst door boerke
    waarom, kijk je vaak naar de achterkant dan?
    (moet je de achterkant van mijn koelkast ’s zien! Stof, Stof en nog ’s….)

    Lekker bijdehand.

    Omdat je daar aan het grootste verschil kan zien.

  22. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    Origineel geplaatst door iMarioZoveel foto’s, maar geen achterkant van de iPhone.Uit het artikel:

    Ah, dat verklaart het. Wil iig wel een nieuwe iPhone 😀

  23. Hoezo maken ze geen screenshots?! is veel scherper

  24. Ik vraag me af of je bij die kompas de richting ook vast kan zetten voor de weg terug.

  25. is er eiglijk al enig id wanneer de release in VS zal zijn en Release europe voor de 4G?

  26. Origineel geplaatst door Batumulia
    Origineel geplaatst door PuckIk blijf er verbaasd van staan hoe iedereen steeds helemaal hyper wordt bij elk klein gerucht over een mogelijk nieuwe iPhone…. Al die geruchten en speculatie errond komt me stilaan de strot uit…Als ze ooit een geneesmiddel tegen aids vinden dat uitkomt tegelijk met een nieuwe iPhone gaat er bitter weinig volk van horen lijkt mij zo….Lijkt me simpel he slimkees? Als de nieuwe geruchten je niet boeien om wat voor reden dan ook reageer dan niet. Sterker nog sla het hele nieuwsbericht dan gelijk over, dat scheelt je ook nog is een hoop ergernis.

    Heb jij al eens geprobeerd dit forum of de nieuwsberichten hier op te volgen zonder iets te horen over “de nieuwe iphone”? Trust me I tried…

  27. Toch mooi. Kunnen we bij de lancering van de nieuwe iPhone (áls er een nieuwe komt) bekijken wie er gelijk had, en wie niet!

  28. @Puck:
    Misschiengaf het adres dat je intypte om hier te komen het al een beetje weg, maar dit is een website waar nieuwtjes over de iPhone gepost worden. Als jou dat niet boeit zou ik voortaan een ander adres intypen.

    Ik heb een tijdje geleden de berichten bekeken in de dagen voor de lancering van de 3G. Wel grappig om te zien hoe 90% komplete onzin was 😛

  29. En wat het geheel mss nog geloofwaardiger maakt is dat het nieuwsbericht verwijderd is van umpcfever !

  30. Origineel geplaatst door John
    ik heb tot geloof ik 1 maand de tijd voor einde van mijn abonnement een nieuwe aan te vragen mijne eindigt op 7 augustus zou het voor deze tijd zijn. ik zit al bij t-mobile maar wil nu een iphoneBen benieuwd

    Ik zit met hetzelfde probleem, bij mij is mijn Vodafone contract afgelopn per 18 juli a.s. maar wil wel graag zsm de nieuwste iPhone gaan gebruiken en niet de huidige 3G.
    Volgende week maar eens vragen bij T-Mobile welke passende mouw ze me er voor aan willen bieden 😉

  31. ik zit eiglek met probleem: eind juni krijg ik zowiezo iphone voor men verjaardag (het geld toch) nu wil ik wel even wachten voor de nieuwe release maar ook geen 6 maand!!

  32. Haha lol, die mysterieuze spy-foto-makers hebben altijd zulke verschrikkelijk crappy camera’s. Ik bedoel, je zal nooit eens een haarscherpe ‘gelekte’ foto terugvinden van ‘the next big thing’.

  33. Origineel geplaatst door Giz
    Haha lol, die mysterieuze spy-foto-makers hebben altijd zulke verschrikkelijk crappy camera’s. Ik bedoel, je zal nooit eens een haarscherpe ‘gelekte’ foto terugvinden van ‘the next big thing’.

    Ik zie mensen dan ook niet met een dikke digitale spiegelreflex camera spy-foto’s maken. Ze worden spy-foto’s met een reden genoemd hoor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.