Reacties voor: Sprint stopt $100 miljoen in promotie van iPhone-killer

De Amerikaanse mobiele operator Sprint gaat er $100 tegenaan gooien om consumenten te verleiden tot een Samsung Instinct. In filmpjes benadrukt Sprint het snelle dataverkeer en de GPS-functie ten opzichte van de iPhone, maar hoe lang kunnen ze die claim nog volhouden, nu de 3G iPhone eraan komt?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Hmm dit gaat nog eens leuk worden. geen iPhone maar wel een mooi toestel hoor 🙂 En trouwens je ziet op het eind van het filmpje “instinct wins” Wat een goedkope shit grap zeg.. Wat afgezaagd. Het spijt me hoor, maar als je ziet hoe langzaam die Samsung is vergeleken met de iPhone en als je de interfaces gaat bekijken en vergelijken “HOP WEG IS SAMSUNG APPLE WINS”

    Losers 🙂

  2. Liever iets langzamere reactie, met veel meer features, dan een beknoptere maar snellere telefoon… En zoveel langzamer is ie nou ook weer niet. Er zijn blijkbaar nog steeds mensen die niet kunnen relativeren… Jammer…

  3. Whaha, wat denken ze nou?! 😛
    Oké, Samsung heeft een mooi ding, oké, Samsung staat vaak voor kwaliteit, maar binnenkort is er dus inderdaad de nieuwe iPhone. ‘s kijken of Samsung dan nog op z’n Instinct kan vertrouwen… 😉

  4. Ok, het kan een goede telefoon zijn maar zo van die vergelijkende reclame vind ik echt maar niets. Ik begin dan automatisch meer symphatie te krijgen voor de andere partij…

  5. @Cancunlover:

    Je weet even goed als alle anderen dat het moeilijk is de snelheid van linux op een telefoon bij te houden met een of andere eigen software. Je weet ook heel goed dat samsung nog geen een telefoon heeft uitgebracht met zoveel goede en snelle functies als de iPhone. Dus lul niet, laten we dan gewoon afwachten of dit toestel echt wel zo snel reageert, ik geloof er niet in en blijf dat ook doen. Een telefoon hoort gewoon snel te blijven reageren, met wat voor functie ook.

  6. Da filmke vind ik wel grof eigenlijk,
    ben eens benieuwd als hij uit is, of de interface ook zo goed ga zijn als iphone????

  7. Het feit dat iedereen de iphone nadoet en shine wil pakken van dat ding zegt al iets over het enorme succes.

    schandaliger is dat de iphone dat enorme succes heeft zonder al de features waar de concurrentie mee komt. het publiek gaat er massaal voor. is dat dan geen teken voor de ontwikkelaars van concurrerende telefoons dat ze terug naar de tekentafel moeten. Het zit m niet in de hoeveelheid features of de snelheid er van het zit hem er in hoe het werkt en vooral of het gebruiksvriendelijk is.
    en op dat vlak kan gewoon niemand tippen aan de iphone. …face it

  8. @4saus
    Niet iedereen gaat blind voor de telefoon die de meeste features levert. Sommige mensen denken na wat een device voor hun kan betekenen en gaan voor de kwaliteit van de features..

    Ik kan best zonder een telefoon met mms, 3g, gps, 3gp, divx, wma en al die andere meuk..

    Ik ben bijna altijd wel op een locatie met wifi en als dat niet het geval is dan volstaat mijn flatfee gprs abonnement die veel goedkoper is dan een 3g abonnement. Ondertussen kan ik wel naadloos mijn volledige bibliotheek met OSX syncen (foto’s,video’s,muziek,podcasts,mail,adresbook).

    Ik hoef er niet eens over na te denken en dat vind ik al voldoende reden om voor kwaliteit ipv kwantiteit te kiezen.

    MMS? Serieus, dat is toch geen feature? Waarom zou ik extra betalen om een verminkte email te mogen versturen?

  9. de vergelijking is nieuw apparaat met iPhone (oud apparaat) laat ze het vergelijken met de nieuwe iPhone 3G ook met GPS …

  10. whaha..de Iphone zonder gps vergelijken met een nieuw model samsung. Het feit dat iedereen zich aan een iphone wil meten zegt al genoeg.
    Ik voorzie geen stormverkoop van de Samsung.. misschien die gekke aziaten, maar zeker
    in Amerika wint Apple

  11. Ja psies, dit is appels met peren vergelijken. iPhone heeft geen GPS die samsung wel (ze zetten het er nota bene nog onder ook ! ).

    Al met al wazig stukje reclame. Het enige dat ze aangeven is dat de iPhone toch de toon zet in de industrie haha!

  12. is toch mooi dit? laat zien dat er maar 1 standaard is waartegen te vergelijken, en die heb jij in je broekzak 😉 over jaren voorlopen gesproken… 😀

  13. gelukkig hoef je in nederland niet te kiezen, want die samsung werkt NIET op een gsm netwerk… alleen op cdma, dus alleen voor usa en mss ook japan/zuid-oost azie…
    dat zijn 2 verschillende technieken die niet compatibel zijn (ook niet met je 2, 3, of 4band telefoon). in de usa is cdma trouwens een stuk groter en heeft heel wat beter bereik dan het gsm netwerk

  14. “In juni begint Sprint met een grote televisiecampagne.”
    Mooie timing net als de iPhone waarschijnlijk 3G en GPS zal hebben =], waardoor hun hele campangne opeens niet meer klopt.

    Tevens vind ik dit wel echt een *** reclame. Dit is veel erger dan de Mac vs PC guy reclames van Apple(mocht iemand hiermee komen). Het wordt niet zo direct vergeleken en tevens worden ze op een grappige manier vergleken.
    Als je ziet hoe LELIJK en LANGZAAM en ONHANDIG alleen een nummer selecteren al is, dan zou ik echt nooit voor zo een ding gaan. Link:
    http://youtube.com/watch?v=SWya25m5i70

    2 woorden aan samsung:
    “Think different!”.

  15. “…dan volstaat mijn flatfee gprs abonnement die veel goedkoper is dan een 3g abonnement…” zegt Casaman.
    Dat kan misschien in Nederland zo zijn, maar in België hebben wij enkel Data Bundels. Dus je krijgt een bepaalde hoeveelheid Mb’s, en die kan je opsurfen over eender welk netwerk, GPRS, EDGE of 3G. Dus niet duurder of goedkoper. Dan verkies ik toch om mijn Mb’s over een 3G netwerk te verbruiken…
    Ik hoop gewoon dat de 3G iPhone er snel zal zijn. Ondanks het feit dat er op heel veel plaatsen WiFi beschikbaar is, is 3G (in samenwerking met Push Email) toch heel praktisch als je, zoals ik, vaak onderweg bent…

  16. @ Cancunlover de meeste goedkopere zijn gewoon maximaal 126 kbit/s oid waardoor het nog niet sneller is dan EDGE. Sneller kost al gauw meer.

  17. sja heel leuk allemaal… maarja..tis gewoon geen iphone. DIKKE VETTE PUNT!

  18. Ik vind het maar een lelijk ding diee sprint. Lijkt meer op een ouderwetse gsm. In mijn handen zul je hem nooit zien.

  19. @ Denni

    Je iPhone kan maar 64 kbit aan.. het 128 kbit gaat via 3G! iig bij T-Mobile PIT wel! Verder ben ik hardstikke blij met mijn iphone maar ik houd er gewoon nog steeds een 2e tel bij omdat de camera echt 10x niks is… geen MMS en geen GPS in 2007/08 had dat er gewoon in moeten zitten… Ik vind dat er mensen hier zich helemaal blindstaren op de iPhone..

    iPhone is een mooi apparaat maar enige waarin het op voorop loopt is de interface.. en het touchscreen de rest van de features zaten ook op een 4 jaar oude telefoon!

  20. @Konijntje dat is inderdaad wat de iPhone juist zo geweldig maakt. Maar wat heb je aan extra features als ze zo onprettig werken dat je ze toch niet gebruikt? Tevens is 128 kbit nog steeds erg weinig voor 3G en kan de iPhone dit ook makkelijk bereiken in een land waar ze wel EDGE hebben. Ik heb pas een keer een MMS berichtje ontvangen en dat was omdat toen de sms-server kuren had van de operator van een vriend. Die kon ik tevens ook gewoon bekijken op telfort.nl. MMS berichten zijn overbodig. GPS heb je niet per se nodig, al is het wel een leuke feature(welke in de 3G iPhone aanwezig zal zijn).

    Het enige echte nadeel is GPS, welke ze best goed hebben opgelost dmv driehoeksmetingen(welke goed werken in grote steden, juist daar waar je het hardst een GPS nodig hebt).

  21. @ Denni

    Maar EDGE is er in NL niet.. het mooie aan de iPhone is juist dat je er zo makkelijk mee kan internetten maar via GPRS is dat echt een ramp.. de 3G phone gaat dat sneller internet wel hebben.. GPS is niet confirmed maar een roumour..

    Verder gebruik ik MMS niet veel maar soms wel om ff snel een fototje te ontvangen van vrienden is het ideaal het is gewoon een standaard feature die ELKE telefoon heeft die ook erg makkelijk in de een iPhone interface is te gieten.. dus dat die extra features onprettig zouden zijn..is natuurlijk BS.. Ook gewoon simpele zaken zoals een SMS forwarden, aantal SMS tekens?! of zelfs voor firmwre 1.1.3 niet naar meerdere mensen kunnen versturen. Ik snap niet dat apple dat soort dingen niet erin bouwt aangezien het helemaal geen afbreuk doet aan de interface.

    Verder bedacht ik me nog dat een van de aller grootste ergernissen op de iphone is, is dat je niet via bluetooth bestandan kan versturen!

    Wat ik probeer te zeggen is dat het een geweldig apparaat is maar dat ze gewoon een paar (grote) steken hebben laten vallen! Nu hoeft het geen N95 te zijn waar alles in zit maar je kan moeilijk zeggen de de iPhone de perfecte telefoon is. De iPhone is gewoon een hype iedereen wil het hebben omdat het schaars is.. zodra die hier gewoon uitkomt zal dat wel weer meevallen en wordt het weer gewoon een telefoon ;)..

    Overgens denk ik dat de 3g telefoon niet veel gaat voorstellen .. de 2.0 firmware brengt geen revoluties en behalve de 3g chip denk ik dat er niet veel verschil zal zijn (GPS zou mijn bijv al verbazen) Puur omdat de huidige hype nog niet voorbij is heb ik het gevoel dat dit een iphone 1.5 gaat worden om hem wereldwijd aan de man te krijgen (edge is gewoon niet hot in europa) en de iPhone 2.0 met echte nieuwe features zal later komen. Al hoop ik dat ik fout zit natuurlijk ! 😀

  22. Echt nieuwe features zullen het niet zijn, aangezien de concurrentie reeds met HSDPA en 5MP camera’s werkt. Dus de iPhone zal altijd wel gebruiksvriendelijker blijven, maar andere merken echt overtroeven zit er voorlopig (nog) niet in. Wie weet in 2009? Ik gun Apple het voordeel van de twijfel. Ze zijn nog maar net begonnen met het ontwikkelen van mobiele telefoons, dus dat komt later wel goed…. 😉

  23. tssss, zo kan ik ook zoveel video’s maken waarin de iPhone wint… bullshit , als je er toch voor gaat, maar dan op zijn minst een goeie reclame.
    Samsung maakt altijd slome poeptelefoons, niets vergeleken met de kwaliteit die je van Apple krijgt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.