Reacties voor: Sprint maakt 4G-verbinding mogelijk op je iPad

Sprint brengt de Sierra Wireless Overdrive 4G WiFi hotspot uit. Dit is een kastje dat een mobiel draadloos netwerk maakt waar jij met je iPhone verbinding mee kunt maken. Eenmaal deze verbinding beschikbaar dan heb je toegang tot het 4G-netwerk van Sprint.
Lees het complete artikel → Sprint maakt 4G-verbinding mogelijk op je iPad
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. hou van dat ding

    zouw wel wat kosten

    erg handig ook

  2. Moet je in dat apparaat je SIM insteken? (dan koop ik hem gelijk, kan ik gewoon mijn huidige KPN abonnement gebruiken)

  3. Tja, hoe maakt dat kastje verbinding met het netwerk?

  4. @Raôul: gewoon via een sim-kaart waarschijnlijk

    Mooi ding!!

  5. Ik hoop dat dit soort apparaatjes de toekomst zijn, ook ter vervanging voor thuis ADSL. Weg met de kabels.

  6. Snap alleen niet helemaal hoe dat ding dan connectie gaat maken met z’n 4G netwerk. Verder echt een top ding!

  7. is er iemand die een 4g netwerk aanbied in nederland, anders heb je er nog geen drol aan

  8. Voor die paar plekken dat je internet nodig kan hebben buiten huis en er geen wifi anwezi is is dit ding byzonder handig.
    Maar zijn er al providers in NL die 4G aanbieden?
    En is dat te betalen? En is de dekking OK. Ik hoor niemand meer klagen over de dekking van t-mobile. Zijn die problemen weg?

  9. Iedereen die een iphone heeft kan mits gejailbreaked een app downloaden die dit emuleert. Hierdoor krijg je dus op je ipad een wifi netwerk van je iphone.

    Handig en gemakkelijk in gebruik. Daarom hoef ik geen 3G versie. Ik combineer dat wel op momenten dat ik het nodig heb.

  10. Je moet wel een $59.99 abonnement afnemen buiten het standaard AT&T abo (Chicago zip code) voor unlimited 4G of 5GB 3G of 300MB buiten je eigen gebied (roaming). Een sim only met Iphone en deze Sprint 4G zou heel mooi zijn voor veel Amerikaanse dataslurpers.

    Klinkt niet gek. Betaal bij KPN ook bijna 50 Euries voor unlimited (2GB daarna lagere snelheid). Kom elke maand niet verder dan 1,5GB. Sim straks in de MIFI voor de Ipad. Eindelijk van de dongel af.

  11. Origineel geplaatst door 4saus
    Voor die paar plekken dat je internet nodig kan hebben buiten huis en er geen wifi anwezi is is dit ding byzonder handig.
    Maar zijn er al providers in NL die 4G aanbieden?
    En is dat te betalen? En is de dekking OK. Ik hoor niemand meer klagen over de dekking van t-mobile. Zijn die problemen weg?

    t-mobile problemen zijn nog steeds hetzelfde drama. Wordt hier en vooral op iPhoneclub.nl nog regelmatig over geklaagd. Persoonlijk heb ik zeer slechte ervaringen met t-mobile.

  12. ik heb persoonlijk geen problemen met t-mobiel in de rand stad. Daar buiten kom ik niet vaak.

    Ik heb bij een markt onderzoeks buro gewerkt die op dat moment keek naar tevredenheid over de mobiele opperators en daar uit bleek gek genoeg dat iedereen klaagt over iedereen en dat er geen uitschieters zijn over wie slecht is.

    als ik vraag naar wat men slecht vind aan een provider hoor ik vaak eerst geklaag over slechte service. als je door vraagt blijkt het te gaan over de service die een verkoop punt je gaf…daarmee is de provider niet meteen slecht. Bij de ondervraagde met klachten bleek het ook vaak te gaan om klachten door de gevolgen van te laat betalen en afgesloten worden.

    klachten over slecht bereik kwamen zelden.
    ik heb het hier niet alleen over t-mobile maar over alle nederlandse providers.

    men praat elkaar vaak gewoon na.

  13. Nou, Sjaap, dat weet ik niet: T-mobile gsm valt regelmatig weg in de trein tussen Leiden en Schiphol, of is overbelast. De 3G van T-mobile is al helemaal onbruikbaar op dat traject. Valt zeker tweemaal weg en schakelt niet of veel te laat (maar dat kan allebei aan de software liggen van de iPhone) over op gsm in zo’n geval, of alles loopt vast. Op zo’n traject zo’n slechte dekking lijkt me toch echt matig geregeld. Heb inderdaad geen idee of dat bij de andere providers soms ook zo is 😉

  14. @Barend:

    Dat kan wel zo zijn maar uit de ondervraging blijkt het zelfde voor alle andere providers. Het is pas gaan opvallen toen men massaal is gaan internetten op telefoons en de iphone daar een flinke boost aan gaf. Juist omdat het zo makkelijk en fijn werkt zijn mensen meer dode plekken in de netwerken gaan ontdekken.

    eigenlijk zou je op alle plekken waar je iphone doodvalt met t-mobile een andere provider er in moeten doen en kijken of het inderdaad alleen aan t-mobile ligt.
    vervolgens de test met de netwerken in verschillende telefoons. en dan merk je dat het allemaal wel mee valt.

    maargoed iphone en t-mobile zijn een makkelijk mikpunt. Het valt me op dat het geklaag over bereik steeds meer naar de achtergrond is verdwenen.

  15. Wat Sprint 4G noemt, noemen we bij KPN HSDPA.

  16. ahaaa

    en daar zijn al wat meer providers mee toch in NL?
    @Onno ter Wisscha:

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.