Reacties voor: Analyseer je Apple Watch-data met deze spreadsheet

De Gezondheid-app op de iPhone bevat allerlei data, maar je kunt daar niet zo makkelijk mee gaan analyseren. Met deze spreadsheet kun je in Numbers toch allerlei data nader bekijken en in context zien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Hmmm, interessante lading werk van Brian Abott, alleen ook een forse kluif om al die gegevens dagelijks in te gaan kloppen. Wel jammer dat Apple het niet zelf mogelijk maakt de data op dit soort manieren te analyseren. De bestaande overzichten zijn wel leuk, maar erg eenzijdig per meting.

  2. Leuk te zien wat er mogelijk is met je data.

  3. Origineel geplaatst door Walden
    Hmmm, interessante lading werk van Brian Abott, alleen ook een forse kluif om al die gegevens dagelijks in te gaan kloppen. Wel jammer dat Apple het niet zelf mogelijk maakt de data op dit soort manieren te analyseren. De bestaande overzichten zijn wel leuk, maar erg eenzijdig per meting.

    Serieus handmatig inkloppen!? Ik was al druk aan het lezen op die site om te leren hoe je de data kan importeren. Handmatig dus, dus nutteloos.

  4. Handmatig? Laat maar.
    Tja, Numbers is natuurlijk niet zo uitgebreid als Excel… die gewoon makkelijk data uit andere sheets kan importeren.

  5. Via de gezondheidsapp op de iPhone kan de health data worden geëxporteerd. Helaas niet naar Numbers-formaat, maar misschien is het wel te importeren?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.