Reacties voor: Bekijk je favoriete muziek van 2018 met Spotify’s Wrapped-jaaroverzicht

Hoeveel heb jij geluisterd?
Benieuwd waar jij in 2018 nou het meest naar geluisterd hebt? Spotify Wrapped, jouw persoonlijke jaaroverzicht, geeft het antwoord. Er staat ook een nieuwe afspeellijst voor je klaar met minder bekende nummers.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Beetje jammer dat Spotify niet zo als Netflix profielen per persoon heeft. Nu staat de lijst vooral met muziek van Nijntje van mijn dochter, die we ook luisteren via mijn spotify account.

  2. Origineel geplaatst door Frank
    Beetje jammer dat Spotify niet zo als Netflix profielen per persoon heeft. Nu staat de lijst vooral met muziek van Nijntje van mijn dochter, die we ook luisteren via mijn spotify account.

    Family account nemen. Dan kan je verschillende profielen maken dacht ik…

  3. helemaal top

  4. Fake, bepaalde nummers niet zoveel geluisterd. Een maatje van me luistert amper en heeft 103.000 minuten en ik elke en heb dr 20.000. Zie ook veel “nieuwe” nummers in me top 100

  5. Moet zeggen dat ik ook zo m’n vraagtekens heb, met name met het overzicht voor favoriete nummers. Mijn gevoel zegt dat wanneer je een kleine periode een bepaalde artiest kapot streamt dit zwaarder weegt dan een artiest die je gedurende het hele jaar flink bovengemiddeld luistert.

  6. Klopt niks van…. oudste nummer Elvis Presley uit 1959 😂
    Laten we daar hier in huis nou niks mee hebben..

  7. @J: Dat gevoel heb ik ook, ze willen je natuurlijk ook een beetje het throwback gevoel geven…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.