Reacties voor: Spotify wil hartslag, temperatuur en beweging met iPhone bijhouden

Spotify wil sensoren van de iPhone gebruiken om je muziek te veranderen op basis van hartslag, bewegingen en temperatuur.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Men wil tegenwoordig ALLES!!! Blijf nou eens gewoon en doe alleen waar je echt goed in bent. Je moet niet alles willen. Straks zijn ze in alles een beetje goed en uiteindelijk schieten ze hun doel voorbij. Het is maar een tip.

  2. Precies wat @Bassie zegt. Ze hebben nu ook al ‘Je hebt naar X geluisterd. Misschien is Y ook wel wat voor jou.’ Ik ben geen kleuter! Ik share ook helemaal niets via Spotify. Voor €10 heb ik toegang tot een supermooie muziekcollectie waaruit ik zelf mijn keuze bepaal en wat niemand ongevraagd iets aangaat. Dat moet basta zijn.

  3. Ik hou het bij muziekcollectie op mijn telefoon zelf, geen stomme suggesties in ieder geval.

  4. Ik vind het een leuk idee; muziek waarvan de beat perfect synchroniseert met je looppas voelt fantastisch, want de schokken van je stappen werken als subwoofer. Can’t wait!

  5. “Big brother is watching you’ komt zo wel dichterbij. Het is heel dubbel: we vinden het makkelijk, maar leveren onze autonomie in.

  6. Hm, zie ik meer nut/toekomst voor Nike die muziek gaat streamen voor onder het lopen.

  7. Lijkt me vrij onzinnig. What’s next? De TomTom-app wil graag weten wat voor schoenen je draagt in de auto? Runtastic zoekt muziek voor je uit terwijl je met de nodige inspanning een nummer 2 aan het wegleggen bent? Je complete financiële administratie bijhouden met WhatsApp? Koken met Feedly?

  8. Ze kunnen beter een equalizer maken dan dit stomme gedoe

  9. Zo lang ze nog steeds niet goed kunnen voorspellen welke artiesten/tracks ik nog meer leuk vind, zou ik mijn prioriteiten daar leggen.

    Lijkt me overigens nogal beperkte informatie om beslissingen mee te nemen. Nogal een verschil als mijn hartslag sneller gaat vanwege een leuke meid, of vanwege frustratie in de file in de auto 😉

  10. Mooi, dan kunnen ze je account sluiten als je hartslag weg is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.