Reacties voor: Spotify werkt aan nieuwe radiodienst

Spotify werkt aan een nieuwe dienst om radio te luisteren. De Spotify online radiodienst gaat eind 2012 van start en biedt gebruikers onbeperkt streamen van muziek.
Lees het complete artikel → Spotify werkt aan nieuwe radiodienst

Reacties: 9 reacties

  1. Los van het feit dat ze wat mij betreft beter hun tijd en geld in een iPad-app kunnen steken, vind ik Pandora-achtige radio altijd niks.
    Spotify is fantastisch, maar goede muziek ontdek je niet op basis van algoritmen of gemiddelden, daarvoor heb je in mijn ogen echte mensen nodig. Dus struin ik weblogs af, twitter, radioprogramma’s van de voor mij goede dj’s en luister daarna alle tips die ik hoor via Spotify. En zo hoor ik meer goede muziek dan ik ooit heb gehoord.

  2. @Mark: Eens! Tips op Twitter, muziekblogs en bijvoorbeeld VPRO’s Luisterpaal leveren al ruim voldoende inspiratie op 🙂 En mag ik hier ook trouwens eens de website http://www.hotspotify.com pluggen? Uitgebreid overzicht van Spotify playlists en nieuwe album overviews, die direct via Spotify te luisteren zijn. Aanrader!

  3. Spotimy is ook een aanrader om nieuwe muziek te ontdekken.

  4. Lastfm is er toch al?

  5. Ik gebruik Last.fm om radio te luisteren, voor 2,50 per maand een persoonlijk radio met alleen maar leuke muziek. Dat kan doordat ik 7 jaar mijn muziek al laat tracken en een paar honderd keer de lijst heb op geschoond met de love en ban knop. Werkt als een trein!

    Helaas is Last.fm een paar jaar terug van direct streaming en playlists afgestapt en zich gaan specialiseren op de radio. Daarom gebruik ik Spotify nog naast Last.fm. Als de radio functie echt beter word dan de huidige versie dan ben ik zeker wel geïnteresseerd. Maar voorlopig blijf ik mooi bij Last.fm 🙂

  6. Het zou leuk zijn als hun diensten van Amerikaanse sirius radio & XM66 kunnen bieden.

  7. Hoe goed Spotify op de pc ook werkt, bij mij blijft de app crashen na het opstarten… Spotify Premium laat ik me nooit meer aansmeren, kan uiteraard best zijn dat het bij mij enkel het geval was maar als ik even op Google keek bleek het toch dat er heel wat mensen dit probleem hadden.

  8. Ik heb zelf spotify premium op mijn tel en dat werkt prefect. Zou echt niet meer zonder willen.

  9. Spotify werkt echt perfect, moet alleen voor de android een radio functie erbij zoals op de pc , dan is het 1000%

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.