Reacties voor: Spotify’s wereldkaart laat zien welke muziek lokaal populair is

Spotify laat met een interactieve wereldkaart zien waar mensen overal ter wereld naar luisteren. Zo krijg je aan de hand van afspeellijsten te zien welke nummers in specifieke steden populair zijn. Handig om de lokale cultuur van je vakantiebestemming te leren kennen!
Lars Paymans -

Reacties: 4 reacties

  1. Als we dus met zijn allen per direct stoppen met luisteren naar Drank en Drugs op Spotify, kunnen we mensen uit het buitenland deze ‘hit’ over een paar weken besparen.

    Hahah heerlijk! Leuke afsluiter. Interessante kaart ook. Even zoeken naar de zomerhitjes in het buitenland.

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. Leuk idee, zo’n app. Logisch dat zo nog populairder zijn dan Apple Music. Die zijn net begonnen en er zijn nog veel kinderziektes, hoewel ik veel plezier heb van de perfect gekozen persoonlijke aanbevelingen!

  4. Leuk idee, zo’n app. Logisch dat ze nu nog populairder zijn dan Apple Music. Die zijn net begonnen en er zijn nog veel kinderziektes, hoewel ik veel plezier heb van de perfect gekozen persoonlijke aanbevelingen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.