Reacties voor: Ben jij klaar voor Spotify Stories van artiesten?

Ook Spotify gaat nu met stories aan de slag. Bij afspeellijsten krijg je stories van artiesten te zien, die iets vertellen over het nummer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Nergens voor nodig toch? Spotify word nu wel erg druk met podcasts ( persoonlijk liever een aparte app ) en nu ook nog eens zo iets. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Het is een muziekapp maar het wordt nu opeens 3/4 apps in 1. Dan toch maar apple music voor mijn muziek. Apple Podcasts voor podcasts en social media voor de stories. Veel overzichtelijker.

  2. Van mij hoeft dit allemaal niet perse. Op Insta vind ik de stories wel leuk, op alle andere platformen vind ik het (nog) geen toegevoegde waarde.

    Als mensen er plezier aan hebben, prima, vooral zo houden.

  3. Begin een beetje Story-moe te worden. Maar goed: net als zoveel dingen HOEF je er niet naar te kijken en kun je het gewoon negeren.

  4. Ik zit zelf meer te wachten dat je je eigen profiel kan resetten. Nu krijg ik te vaak suggesties die ik niet wil omdat mn vriendin weer eens bezig is geweest.

  5. Origineel geplaatst door Marcel
    Begin een beetje Story-moe te worden. Maar goed: net als zoveel dingen HOEF je er niet naar te kijken en kun je het gewoon negeren.

    Precies. Je wordt er overal mee dood gegooid

  6. Ik denk dat we meer hebben aan de mogelijkheid om off-line muziek af te kunnen spelen via de Apple Watch!
    Als je dan toch me-too items gaat toevoegen, voeg dan iets nuttigs toe!

  7. @robdop: Amen!

  8. Origineel geplaatst door RedBeard
    Ik zit zelf meer te wachten dat je je eigen profiel kan resetten. Nu krijg ik te vaak suggesties die ik niet wil omdat mn vriendin weer eens bezig is geweest.

    Zeer mee eens!

  9. Daarom lekker Tidal gebruiken. Niet de poespas van Spotify, véél betere geluidskwaliteit en zelfs muziekclips als je op je apple TV oid kijkt. En de database is nagenoeg hetzelfde.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.