Reacties voor: Spotify start met uitrol van SharePlay-support om samen te luisteren

Spotify werkt samen met de nieuwe SharePlay-functie. Je kan daarmee samen via een FaceTime-gesprek tegelijkertijd naar dezelfde muziek luisteren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Nu nog AirPlay2

  2. En Hi-Res audio. Voor mijn gevoel hadden ze daar liever prio aan kunnen geven. Bijna alle overige muziek streamingsdiensten hebben wel z’n optie. Ik ben benieuwd of iCulture @redactie nog een artikel erover zou kunnen schrijven .

  3. Interessante feature, maar inderdaad AirPlay 2 was nog beter geweest. Mag nu wel eens…

    Trouwens, met deze nieuwe functie, is het mogelijk om het volume van de muziek apart te regelen tov het volume van het gesprek? Ik vind het niet zo snel. Lijkt me handiger om bijvoorbeeld het belvolume op 70% te zetten en muziekvolume op 30% zodat we nog verstaanbaar blijven.

    Zie ik iets over het hoofd?

  4. Ik snap nog steeds het nut van shareplay niet echt… moet er niet aan denken dat er iemand de hele tijd mee zit te kijken via FaceTime of er doorheen zit te lullen. Maar goed. Er zal vraag naar zijn…

  5. @Knoezelbos: Snap het ook niet maar zal wel vraag naar zijn inderdaad, net als dat samen kijken nu kan Disney+ ofzo

  6. Origineel geplaatst door Knoezelbos
    Ik snap nog steeds het nut van shareplay niet echt… moet er niet aan denken dat er iemand de hele tijd mee zit te kijken via FaceTime of er doorheen zit te lullen. Maar goed. Er zal vraag naar zijn…

    Schermdeling via SharePlay heeft nochtans al een paar x zijn nut bewezen. Handig om iemand even te helpen bij een probleem. Zou zelfs nog fijner zijn mocht je ook remote control kunnen verkrijgen over de ander zijn scherm. Even snel wat instellingen aanpassen bijvoorbeeld bij iemand die het zelf niet zo vlot kan.

    Ook leuk als je met iemand wilt brainstormen over een creatief iets en de ander zo kan laten meekijken op jouw scherm.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.