Reacties voor: Spotify Running stopt: niet langer het juiste looptempo met Spotify

Muziekdienst Spotify biedt niet langer de hardloopfunctie aan, waarbij de BPM van de muziek werd afgestemd op je looptempo. Je zult nu zelf op zoek moeten naar passende muziek.

Reacties: 11 reacties

  1. Slecht. Vond het juist een aanwinst. Welke running app heeft dit nou ook?
    Moet ik nu een metronoom naast nummers houden om de BMP te meten? Duh..
    Geloof ook niet dat het heel veel werk is om dit in gang houden. Je onderscheid je toch van de rest? Gemiste kans.

  2. Onbegrijpelijk. Heb je een onderscheidende feature schiet je ‘t af?!?! Misschien te duur. Nu ze naar de beurs gaan moeten er centjes verdient worden. Komt misschien wel weer terug als extra in-app aankoop of met een duurder abonnement.

  3. Het ‘Premium’ abonnement van Spotify word steeds minder premium… op mijn toestel heb ik al een limiet van 3.333 nummers en nu verdwijnen er onderscheidende functies. Jammer, neig toch erg om over te gaan op een Apple Music abonnement.

  4. Ik ben door de absurde limiet op de afspeellijsten en de bibliotheek al 2 jaar geleden overgestapt op Google Play Music en geen dag spijt gehad. GPM werkt perfect op de iPhone en ik kan nu mijn muziek streamen naar mijn Google Chromecast dongel, iets wat Apple Music niet kan op de iPhone.
    Spotify is goed bezig om al hun klanten kwijt te raken aan Apple Music en Google/YouTube Music. Ik ben zeer benieuwd wanneer Google’s nieuwste video/audio streaming wordt gelanceerd.

  5. Ik heb het een paar keer gebruikt, maar was er niet zo kapot van. Ten eerste kreeg ik heel vaak Amerikaanse muziek die ik totaal niet kende.

    Daarbij heb ik vaak wandelminuten tussendoor, maar wordt er pas bij de overgang naar een nieuw liedje weer gekeken naar je tempo. Hierdoor liep het tempo van het liedje vaak twee minuten achter op mijn daadwerkelijke looptempo.

  6. Origineel geplaatst door Ronald
    Ik heb het een paar keer gebruikt, maar was er niet zo kapot van. Ten eerste kreeg ik heel vaak Amerikaanse muziek die ik totaal niet kende.
    Daarbij heb ik vaak wandelminuten tussendoor, maar wordt er pas bij de overgang naar een nieuw liedje weer gekeken naar je tempo. Hierdoor liep het tempo van het liedje vaak twee minuten achter op mijn daadwerkelijke looptempo.

    ..en ik denk dat ze dat bij Spotify ook door hebben, de meeste joggers wisselen van tempo tijdens lopen en dan krijg je idd wat jij schrijft. Mij lukt het ook niet om 30 minuten continue het zelfde tempo te lopen, maar ik luister sowieso niet naar muziek tijdens het lopen. Beetje afhankelijk van waar je loopt natuurlijk, maar ik hoor liever de natuur.

  7. Een paar keer geprobeerd deze functie.
    Zal het geen moment missen. Gebruik liever eigen playlist.

  8. Ik heb niet het idee dat Spotify 2025 gaat halen. Geen winst, claim na claim. Dat gaat niet lang meer goed.

  9. Spotify begint steeds beroerder te worden,
    Lyrics – Gestopt
    Spotify connect – Gestopt (2 jaar terug een receiver a 900,- gekocht, nu al niet meer ondersteund)
    Spotify running – Gestopt

    Ik ga het opzeggen.

  10. De functie heeft mijn prestaties in ieder geval aardig geholpen: ik zie duidelijk in m’n Strava resultaten het voor- en na effect. Ik had gehoopt dat ze deze functie een beetje zouden pimpen aangezien ik telkens de zelfde nummers voorbij hoorde komen.

    Anyway, bij frustratie ontstaat creativiteit –> Ik heb via Djay 2 m’n playlists gecategoriseerd in dezelfde BPM schalen als de Running functie (145-150-155-160) en speel ze af met Pyro tijdens het rennen. Werkt TOP.

  11. Bedank spotify dat jullie your running mix zomaar ff eruithalen terweil ik juist daarvoor een primium abbo heb afgesloten. Baal hier goed van en hoop dat het weer terug komt, maar dat zal wel niet. Mijn abbo heb ik nu niet meer nodig dus zeg ik hem maar op😠

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.