Man luistert naar Spotify

Reacties voor: ‘Spotify voert prijsverhoging door: zoveel ga je extra betalen’

Spotify gaat deze week een prijsverhoging invoeren in Europa. Gebruikers krijgen sinds vandaag een e-mail waarin staat hoeveel de prijs voor hen omhoog gaat.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Dan maar overstappen naar Apple Music als je een iTunes kaart in de aanbieding koopt (15% extra) is het nog maar €8,50 per maand een stuk beter dan €14 bij Spotify .

  2. Apart, ik betaal nu €10 per maand en die staat er niet bij.

  3. Ik betaal voor de rest van mijn abbo periode bij KPN €7,50. Jammer dat ze dat klote voetbal in gaan. Schoenmaker blijf bij je leest!!

  4. Wat heeft het launch’en van een Facebook speler of het op persoonlijk vlak kopen van Arsenal te maken met de prijsverhoging van Spotify?

    Mis ik iets?

  5. Met Apple one betaal je nog minder voor Apple Music. Stuk goedkoper dus 👌

  6. Ik betaal al jaren niets bij een abbo van xs4all. Blijft hopelijk hetzelfde.

  7. Best grappig dat spotify nu duurder is voor studenten dan bij apple music… en je krijgt bij apple nog eens apple tv+ er gratis bij

  8. @Patrik: spotify of KPN?? KPN zat al een tijdje in het voetbal.

  9. @Arno1975: Schijnbaar heeft Daniel Ek, de oprichter van Spotify, interesse getoond om samen met o.a. Dennis Bergkamp de voetbalclub Arsenal over te nemen.

  10. Origineel geplaatst door Rutger
    @Arno1975: Schijnbaar heeft Daniel Ek, de oprichter van Spotify, interesse getoond om samen met o.a. Dennis Bergkamp de voetbalclub Arsenal over te nemen.

    Hoorde inderdaad al wat geruchten 😎

  11. Premium family was al 15,99 sinds eind vorig jaar. Hopelijk verhogen ze niet nog

  12. Ik hoop voor die €1,- verhoging dat ze FLAC toevoegen. Overigens ik snap niet wrm men in de comments het gelijk heeft over overstappen? De gebruiksgemak is vele malen beter dan Apple Music waaronder Spotify Connect.

  13. Standaard strategie…stunten en pushen om de grootste te worden en dan gewoon langzaam de prijs opdrijven totdat je ziet dat mensen het niet meer pikken. Iedereen roept hier dat ze switchen maar die aantallen vallen in de praktijk reuze mee. Je ziet het bij Ziggo prijsstijgingen, Spotify, Apple. Maar ook bij privacy zaken…of heeft iedereen zijn facebook en whatsapp weggegooid en is overgegaan naar alternatieven en gebruikt nu bv. telegram?

  14. Ik kreeg een maand geleden een enquête van Spotify met allemaal prijsvoorstellen had toen aan het eind als comment gegeven: “volgens mij zijn jullie van plan om de prijzen te verhogen, doe maar niet” haha. Geen idee of ik voor een paar euro zal overstappen. Heb werkelijk alles geprobeerd (ook voor HiFi) van Deezer tot Qobuz maar Spotify blijft, ondanks hun lage kwaliteit van streaming, er boven uitsteken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.