Reacties voor: Onderzoek: Spotify populairste muziekapp op Nederlandse smartphones

Welke muziekapp gebruik jij het vaakst? Volgens een onderzoek is Spotify veruit de meest populaire muziekapp op Nederlandse smartphones. Op de tweede plek staat Shazam, gevolgd door iTunes.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Wil graag een wijziging toevoegen, er staat dat de muziek app tot ios 10 niet te verwijderen is, maar dit is nog steeds het geval. Apple laat je geen standaardapps verwijderen, maar alleen maar verbergen. Dit is eenvoudig te testen door de muziek app of een andere standaard app te verwijderen en deze opnieuw installeren via de app store. Je zult dan zien dat ie het niet hoeft te downloaden en dat de app er direct weer op staat.

  2. Ik heb een vraag waneer zie ik Spotify nou is een keer op de apple TV met een app…….

  3. Origineel geplaatst door Mouse
    Ik heb een vraag waneer zie ik Spotify nou is een keer op de apple TV met een app…….

    Wanneer Apple music niet meer wordt ondersteunt 🙂

  4. Origineel geplaatst door Jimmy
    Wil graag een wijziging toevoegen, er staat dat de muziek app tot ios 10 niet te verwijderen is, maar dit is nog steeds het geval. Apple laat je geen standaardapps verwijderen, maar alleen maar verbergen. Dit is eenvoudig te testen door de muziek app of een andere standaard app te verwijderen en deze opnieuw installeren via de app store. Je zult dan zien dat ie het niet hoeft te downloaden en dat de app er direct weer op staat.

    volgens mij staat dat er ook…

  5. Ik gebruik gewoon de radio spotify al even opgezegd, genoeg keuze aan zenders en muziek en nog gratis ook 🙂

  6. Grappig. Mensen om me heen gebruiken Deezer. Met Spotify ken ik er geen enkele.

  7. Niet heel vreemd. Van Spotify bestaat ook een (beperkte) gratis variant en je krijgt het bij veel KPN producten gratis. Ik krijg het zowel gratis bij m’n mobiel als thuis abonnement van KPN, maar gebruik desondanks toch Apple Music omdat ik dat prettiger vind.

  8. ITUNES?!? Bedoelen ze niet de appstore?

  9. Sinds Apple music Spotify niet meer gebruikt.
    Apple music voldoet meer dan prima!

  10. Ik ben Spotify gebruiker sinds het begin, maar ik overweeg een overstap naar CD-kwaliteit van Tidal. Thuis heb ik een mooie set boxen staan en dan luister ik naar gecomprimeerde bagger van Spotify… beetje jammer. Tidal klinkt gelijk helderder en voller. Helaas wel tientje duurder… keuzes.

  11. Ik zou heel graag Apple music gebruiken, want Spotify wordt met elke update slechter. Ik zit alleen een beetje aan Spotify vast, want dat zit nou eenmaal bij mijn XS4ALL-internetabonnement. En aan de andere kant ben ik nog steeds een beetje bang dat Apple music een rommel van mijn goed georganiseerde collectie maakt.

  12. Spotify is verreweg de beste, Apple Music de slechtste. Vooral op MacOS is het een drama qua interface. Na de drie maanden probeertijd er weer afgegooid. Tidal Hifi klinkt ietsje beter dan Spotify maar is veel duurder. Voor 15 euro per maand zitten wij met z’n vieren op Spotify Premium (maximaal zes).

  13. Deezer werkt hier top. Familie abbo en iedereen is blij.
    Loopt mooi mee op het zakelijk abonnement dus de fiscus betaalt ook nog mee😜.
    Bij Spotify heb je een privé abbo.
    App op smart tv lg oled werkt ook prima!
    Kortom Spotify hier niet aanwezig!👍🏻

  14. Apple Music is de beste keuze voor mij, vooral doordat het naadloos is geïntegreerd in mijn muziekcollectie op iTunes. Het kan nog wel wat extra functies gebruiken maar met een toestel van Apple is er geen twijfel welke streamingdienst ideaal is.

  15. Heb ze allemaal geprobeerd maar kom steeds weer terug bij Spotify. Alhoewel ik Apple fan ben blijf ik de Apple variant enorm slecht vinden. Tidal is qua geluid het beste maar wel duur. Deezer is bijna gelijkwaardig aan Spotify maar qua aantal nummers iets minder.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.