Reacties voor: Spotify Premium laat je nu nummers in afspeellijsten verbergen

Stel, je hebt een favoriete playlist bij Spotify, maar er staat één nummer in die niet om aan te horen is. Vanaf nu kun je die verbergen in de lijst, maar je moet dan wel betalende abonnee zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Laat ze maar eens afspelen op de Watch ondersteunen zonder telefoon in de buurt

  2. @Jensen: Zou fijn zijn inderdaad

  3. Ik begrijp niet waarom Spotify de muziek podcasts heeft verwijderd…..

  4. Fijn dat dit mogelijk wordt. Het vreemde is alleen dat ik wél een premium-gebruiker ben, maar de nummers dus nog niet kan verbergen. Heeft iemand anders dit ook? Of wordt dit middels een gefaseerde update doorgevoerd?

    Het frappante is dat ik vóórdat ik premium-gebruiker werd wel deze optie had🤔

  5. Apart. Deze functie had ik vorig jaar al

  6. @Jensen: Dit ligt waarschijnlijk meer aan Apple dan aan Spotify, die ‘samenwerking’ loopt al jaren heel erg stroef. Apple wil natuurlijk dat mensen voor Apple Music kiezen en proberen de concurrentie dwars te zitten. (Niet dat ik geen voorstander ben van die functie, zit er ook op te wachten…)

  7. Ook ik ben Premium-abonnee bij Spotify en mis helaas de optie “Nummer verbergen” in het “3 puntjes menu”. Ik gebruik de Spotify app versie 8.5.53 en dat is volgens mij de meest recente update.
    Hecht veel waarde aan deze nieuwe optie, daar ik nogal wat nummers heb in mijn afspeellijsten die ik (tijdelijk) wil overslaan….

  8. (Red.) We hebben toegevoegd dat de functie mogelijk gefaseerd wordt uitgerold. Op twee accounts van redacteuren is de functie al wel aanwezig.

  9. @Redactie: Dank voor het herzien van het artikel!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.