Reacties voor: Spotify krijgt nieuw design, video’s en zelflerende afspeellijsten

Spotify gaat ook video's aanbieden. Bovendien komt er een nieuw design en krijg je persoonlijke afspeellijsten op basis van je dagelijkse gewoontes.

Reacties: 7 reacties

  1. Nieuwe design vind ik leuk, ben niet zo’n fan van dat donkere. Ook podcasts zijn wel handig, alles in 1 app! weet alleen niet of ik iets aan het video gedeelte zal hebben

  2. Beter! Ik heb al jaren spotify, maar gebruik het bijna niet door een paar beperkingen. De meesten zullen hier geen last van hebben, maar ik wel. Fijn om te zien dat ze innoveren, misschien kan ik dan toch al mijn muziek van iTunes overzetten naar spotify.

  3. Met Tidal en itunes (beats music) in gevecht gaan..mooi zo spotify. Ben al jaren gebruiker en wil niets anders dan één complete app.

  4. @iCulture: “Het zal daarmee de eerste keer zijn dat er niet-muziekcontent via de dienst te beluisteren is.”
    Er staat al lange tijd ook oa cabaret op Spotify…

    OT: Ben benieuwd naar de sport-opties, bpm bepalen en op basis daarvan met selectie komen lijkt me ideaal!

  5. Waar ik me kapot aan erger is dat je je persoonlijke lijsten niet kan sorteren op “datum toegevoegd”. Je luistert je lekkere nummertjes en niet je oude 😛

  6. Ik vind spotify echt de shit. Gebruik het de hele dag op mn iphone, de iphone van mn vrouw én op de ipad zaak.. Allemaal voor één tientje.. Af en toe offline moeten vanwege tegelijk afspelen maar gaat op zich prima.. (Sinds de laatste update moet je dan wel weer ff op vliegtuigmodus omdat hij herkent dat je samen online zit en dan niet meer toelaat dat je offline gaat maar goed)

    @Ro: Ik sleep gewoon itunes nummers in mn lijsten hoor. Als je online bent importeert hij ze gewoon.

    @jacob smit: Shuffle?

  7. Videos? Why?
    En exclusieve content? Do you want me to illegally download again, cause that’s what will happen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.