Reacties voor: Spotify neemt muziekmanager Troy Carter aan voor meer exclusieve deals

Spotify gaat de strijd aan met Apple Music door Troy Carter, voormalig manager van Lady Gaga, te laten werken met artiesten en hun vertegenwoordigers. Komt er straks ook exclusieve muziek op Spotify, net zoals Apple nu met Beyonce en Kanye West doet?
Eveline Meijer -

Reacties: 5 reacties

  1. Ja leuk joh die exclusieve deals… Als je niet aan iedere streamingdienst wilt verdienen dan downloaden we het toch weer lekker illegaal. Dan verdien je er maar niks aan. Doei.

  2. @Kotter: Is makkelijk gezegd. Hoe zouden ze dan concurrerend kunnen zijn?

  3. Just curious; is het de bedoeling dat ik Apple Music ook beter vind dan de rest, omdat ik qua hardware enkel Apple in huis heb? Dat gevoel krijg ik soms.

    Anyway, on topic: ik ben tegen exclusieve deals. Dadelijk ontstaat er een Netflix-achtige situatie waarbij geen enkele streamingdienst alles levert. Zonder enige scrupules zal ik in dat geval de ontbrekende muziek downloaden.

  4. @I-nerd: Eenvoudigere apps, goedkopere prijs, betere integratie met andere apps, aanvulling met diensten als songteksten, liedherkenning, betere playlists, et cetera, et cetera.

  5. @I-nerd: Betere services. Hogere kwaliteit muziek. De beleving van de app. Genoeg punten om concurrerend op te zijn. Exclusieve deals zorgen alleen maar voor minder aanbod of steeds specifiekere aanbod. Een specifieker aanbod zal ook een specifieke groep mensen aanspreken, dus ben benieuwd wat voor effect dit heeft.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.