Reacties voor: Spotify voor iOS geeft Jouw Muziek-functie aan iedereen

De functie Jouw Muziek in Spotify voor iPhone en iPad is nu voor iedereen beschikbaar: favoriete artiesten, albums en nummers beluisteren.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ronduit belachelijk dat de Jouw Muziek nummers lijst niet offline opgeslagen kan worden! Een van de beste functies van de favorieten lijst was dat je die afspeellijst gewoon offline kon opslaan, nu dit weg is… Ik zal jouw muziek nummers en albums niet gebruiken, beetje jammer.

    En omdat de favorieten (sterretje) functie nu niet meer beschikbaar is moet ik verdikkeme nummers nu meer dan normaal in losse afspeellijsten gaan toevoegen om ze offline op mn iphone te kunnen opslaan!

  2. Zonde dat je aparte nummer niet kan opslaan… Een album in “jouw muziek” kun je wel offline opslaan, maar als je een leuk nummertje toevoegd niet.. Dan moet je nog steeds dit nummer toevoegen aan een afspeellijst. Verder een mooie update.

  3. Oef eindelijk terug een snelle spotify.

  4. Ik ben ook zeer slecht te spreken over het verdwijnen van de favorieten functie… Mijn hele workflow met 1 update naar de kl#te. Jammer Spotify!

  5. In de desktop-app kun je nog wel nummers aan Favorieten toevoegen. Je kunt dus eventueel onderweg even snel nummers opslaan (via plusje), en thuis de opgeslagen nummers in Favorieten zetten (rechts-klik > Toevoegen aan… > Favorieten). Dan komen ze weer offline beschikbaar als je Favorieten zo ingesteld hebt. Niet zo handig, maar wel werkbaar.

  6. App crasht instantly na de update… Zuigt dus flink!

  7. Wie heeft “Jouw muziek” in de iPad app? Op de iPhone zie ik hem wel (ook in vorige versie) maar in de iPad app niet

  8. Je kan nog steeds een nummer aan een afspeellijst toevoegen via het … teken. Favorieten is daar bij mij gewoon een afspeellijst en je kan er gewoon nummers aan toevoegen.. Weliswaar niet direct via het oude sterretje maar het kan nog steeds. Toch? Of ben ik gek

  9. Origineel geplaatst door PLi
    Wie heeft “Jouw muziek” in de iPad app? Op de iPhone zie ik hem wel (ook in vorige versie) maar in de iPad app niet

    Lezen? :p
    “De nieuwigheid is er alleen voor iPhone-gebruikers, iPad-bezitters moeten nog even wachten.”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.